![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Quote:
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
Multumim frumos "The Wanted Cars" pentru urari.Va dorim un 2010 cu multe impliniri in tot ceea ce va propuneti ! ! !
|
tu erai azi ma Alex cu Insignia ala pe Traian:lol:
|
Quote:
|
La multi ani si toate cele bune va doresc in noul an.Sper sa aveti parte numai de bucurii si impliniri pe toate planurile.
Numai bine si distractie placuta de revelion. |
Quote:
Alex. |
No Speed Limit va ureaza .....
Sarbatori fericite, multa sanatate, noroc si bucurie alaturi de cei dragi si fie ca Noul An sa va indeplineasca toate dorintele. *** La Multi Ani! 2010 *** |
Multumim frumos NSL pentru urari ! Anul ce vine sa va aduca numai satisfactii alaturi de prieteni,familie si pe toate planurile.
La multi ani! |
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit! |
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D
|
care plecati maine spre tulcea ? :) daca da la ce ora ?
|
Pei cativa care nu ne dam , pe la 9 sa plecam de la rompetrol la vaporas ( HEI )
|
Quote:
|
Da bre . Vii cu masina? sau cu mine in masina te referi?
|
Quote:
de la noi nu participa nimeni ? |
bai baieti tema pt acasa ce tre sa fac sau minim de investitie ca sa imi fac usile sa se incuie singure???
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
uite may megane ce-ai ratat la tulcea:-)
S3 vs Porsche https://www.youtube.com/watch?v=nXxQKVdSXZA MOM vs Viper https://www.youtube.com/watch?v=gMaXP1kUynU Skyline(nea Igor) vs Skyline GTR 35 https://www.youtube.com/watch?v=GWlygHKCET0 si preferata ta Q8 |
Quote:
PS: Serkan cum s-a descurcat ? |
1 Attachment(s)
sincer nu stiu ...astept si eu clasamentul si alte filmulete:-)
P.S. acolo in poza...a castigat :-P am gasit un filmulet...SUT vs ML AMG :-) |
salut baieti, aveti un site ceva sa se uite lumea ?
|
in constructie doar
|
Cam asa ceva am scris la sectiunea Inscrieri club x team Constanta-> "Foarte mult se ocupa lumea de inscrieri si altele. Suntem uniti,mereu impreuna, mereu la bine si hmmm daca e ceva usor la greu, dar nu se agata nimeni de tine daca in buzunar nu ai nici un leu. Cam asa ceva. Cred ca am o saptamana de cand am dat 2 pm`uri cuiva de pe aici membru sef mana dreapta second manager sau cum vreti voi sa ii zici daca e loc,daca ma pot inscrie, si sa imi prezinte si mie reguli ceva conditii daca sunt daca nu sunt etc. Ghici? NIMIC. Bravo X TEAM CONSTANTA tot inainte ...! Succes." Dar il postez si pe aici ca la cat de des se intra pe acolo se va vedea cred ca la anul la propriu,adica in vreo 2 luni. Scuzati-mi frustrarea daca vi se pare "anormala".
|
Quote:
|
Quote:
asociatia sportiva T power team are in momentul de fata peste 10 membrii activi din care 2 sunt fondatori.posedam masini foarte performante care sunt in lucru. pe langa toate acestea organizam si frecvent concursuri sportive. ca planuri de viitor ne vom extinde, de retinut este ca inainte de inscrierea propriuzisa soferul va trebuii sa ne demonstreze abilitatile sale. |
Quote:
Pe linga ''abilitati'' ce conditii mai trebuiesc indeplinite pentru a deveni membru T Power Team ?:lol::lol: |
Quote:
|
:lol:am inteles !
Stickare cu team ul aveti si in c masura se pot procura ele ?:lol: |
se poate procura stickeru dar in conditiile de mai sus si trebuiesc demonstrate abilitatile de conducator auto
|
Quote:
cu "aproape" 10 membrii deja nu prea mai sunteti la inceput :-P poate pe viitor o sa existe si o colaborare cu alte cluburi in vederea organizarii unor evenimente .. ps masini care nu necesita permis se gasesc de inchiriat in cta? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning