![]() |
Re: Xtreme Club Emotion
deci se stie daca pleaca fratimiu plec si eu imi cer scuze pentru deranju care l-am provocat cu inscrierea mea
.... |
https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 17-04-06, 07:48 #191 Xtremepwa_CT-77-CDA vbmenu_register("postmenu_381332", true);
https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 17-04-06, 08:25 #192 CT-XX-CDA https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 15-04-06, 21:07 #186 kalvin77 vbmenu_register("postmenu_379918", true); De curiozitate intreb si eu...de ce folosesti 3 usere....nu era suficient unul? |
dar de ce nu mai vreti sa faceti inca o intalnire cu toti membrii si atunci sa discutati pe fata totul ?asa e cel mai bine ,sau nu aveti curaj in voi?
|
Gabby : Nu este vorba despre asta ... oamenii sunt liberi sa plece daca vor ... noi cei care suntem in acest club suntem in primul rand prieteni ... cum vrem sa fim cu toata lumea ... daca unii nu inteleg asta ... nu avem ce face ... nu vrem sa avem in club oameni care "sufera" , vrem sa ne simtim bine ... daca vei vrea sa vii la noi in club ai sa-ti dai seama si tu ce fel de oameni suntem ... ;)
|
Aaa... acum am citi ce a scris Cezar ... deci doar imi spuneai ca nu ai timp , dar defapt nu mai vroiai sa vii .... pai ce suntem copii.. trebuia sa spui motivul ca suntem draq toti apropiati ca varsta ... PACAT
Si faptul ca te vei duce la Power by Racers ma bucura , vom fi oricum in aceeasi liga ... cat despre gemeni ... nu mai zic nimic , dar bine ca i-ai convins ;) (sa iasa) :) ... frate mi-am schimbat impresia despre voi .. PS: nu ai nevoie de 3 usere serios.... |
Quote:
|
Razvane nu ma face sa-mi schimb si despre tine parerea ... ti-am zis din club am plecat numai eu, daca iti mai pleaca lumea ptr ca nu ii bagi in seama asta nu cred ca e vina mea, tu esti "el padron", asa ca nu imi mai face mie reproshuri.
Si ca sa explic tuturor de ce exista 3 useri pe adresa mea : kalvin77 este userul cu care am activat la XCE, nemaifiind acolo am renuntzat la el, celalalt l-am facut din greseala adica Xtremepwa_CT-77-CDA si rog administartorii sa-l in stearga daca se poate (imi cer scuze ptr asta), iar cel cu care sunt acum imi va ramane in continuare. |
hai mah gta terminati subiect inchis....cezare razvane..cand ai timp..ne intalnim la un suk..sau cafia...
P.S. Razvane nu crd ca ia influentat cezar pe gemeni..sunt optiunilor lor.... + gemeniilor ce e cu voi ? dc va simtiti asa ? cum nu va baga lumea in seama ? noi am stat sa va asteptam sambata asta..:9..pacat..oameniilor mie sincer imi pare rau ca pleaca cezar...ma intelegeam ff bine cu el...si cu gemeniii..sper sa se intoarca..sa speram ca e ceva temoprar... |
Quote:
|
frate...uita-te la mine...daca stii cum sa mentii o discutie...sa stii unde sa pui un umar de ajutor...iti zic eu ca nu ai fi fost (cum te consideri tu) un nimeni...
|
Facand aceasta discutie "mai aprinsa" publica aici pe forum sau oriunde altundeva sau facand publice divergentele si problemele cu care se confrunta clubul , nu faceti nimic altceva decat O imagine nu tocmai buna clubului din care faceti sau ati facut parte. Aveti PM aveti messenger aveti telefoane ,,, aveti detoate...Ganditiva cat de greu e sa faci ceva bun pt club si cat de usor este sa faci ceva rau.
|
Quote:
Mai omule acuma fara suparare dar credene ca nu facem invitatzie speciala pentru fiecare. Si nu razvan a facut intalnirile si le-a facut Zet si am i9nteles ca nu stai in constanta. Chiar crezi ca nu ne intereseaza de voi mai ales ca eu am vrut sa va aduc de la bucuresti acasa nu vad unde este problema intalnirile s-au facut publice mai ramane sa sunam pe fiecare in parte ca sa ne vina facturile 3 mil ca doar suntem bancheri noi nu mai stim cum sa bagam benzina si sa ne carpim masinile ce naiba incelegetzi si voi. |
si cine a cerut asta ............oricum spune tu ..ce rost am eu in clubul asta ?..sa fie acolo ahh..si nu e de suparare ce am zis eu...doar miam zis parerea.......
apreciez getsu pe care ai vrut sa-l faci la bucale ..... U esti ONU? |
Quote:
|
Quote:
|
....azi a fost o zii din ce mai naspa ...nu vreau sa se credea cine stie ce lucruri depre mine...io m-am intors....stiu acuma va incepe barfa..sa vezi ce vorbe imi aud
Vreau ca miercuri sa ne vedem cu bine toti si mai ales totzi care sau certat sa dea mana si sa ingroape ce a fost azi pentru ca eu cred ca ne-am facut de tot cacatul fatza de celelalte cluburi ca ne-am spalat rufele in public. Numai bine.; |
Cum am zis si pe celalalt forum... SA NU TE MAI PRIND LA INTRUNIRILE EFECTUATE SUB NUMELE LIGII!
|
aha golanule ,te-ai razgandit acum ;)))nu stiu frate de ce te-ai agitat atat pana acum cu iesirea din club.
|
Quote:
stati linitsitzi nu va mai deranjez cu prezenta mea .... ZET .....nu e asa cum crezi u .. dar crezi ce vrei .. eu v-am lasata .....si nu o sa mai auzitzi de mine pe nicaieri ceau |
@GABBY......u ce zici de parerea mea ..am procedat corect ca m-am intors ?...daca nu ma intorceam ..puteam sa mai vin la intruniri ...Acum numai pot....lasa ca nu a murit nimeni din asta...
|
O singura rugaminte am la voi chiar daca nu ma cunoasteti unii dintre voi - va rog ca pe viitor toate aceste discutii sa fie purtate pe privat sau la fata locului....nu pe public! multumesc frumos!
ps. fiecare este liber sa faca ce vrea - sa iasa sau sa intre in acest club...motivele ii privesc pe fiecare in parte si nu e cazul sa se justifice in vreun fel dar daca vorbim insa si de prietenie atunci corect ar fi ca atunci cand are de gand sa iasa cineva sa aduca la cunostinta celui care conduce aceasta filiara in speta Razvan si motivele. Oricum Razvan este singurul care poate decide ce si cum in CT iar eu unul impreuna cu restul clubului si ma refer in special la Buc il sustinem 100%! |
Sper ca acest subiect sa fie considerat inchis definitv!
Dragoste cu forta nu se poate! Fiecare face ce este mai bine pt el dar cu bun simt si respect si pt ceilalti! Bafta |
yo le-am zis s ane intalnim dar astia..nik...
bai razvane vezi ca ma supar pe tine... |
Am hotarat cu razvan ca astazi la ora 8 sa ne intalnim la Aqua Magic cu totzi. Adica membri celor 2 cluburi. Il rog pe Zet sa anuntze pe toata lumea si sa vina si gemenii sa lamurim o data aceasta discutie il asteptam si pe cezar.
|
vedeti ca se poate ?
|
ee... s-a clarificat orice nelamurire... stati linistiti! :)
|
Da exact cum ma asteptam.......BV zet ai reusit .....
eu baiezti nu am ce sa mai zic...mia parut bine ... am greit aseara ......cand m-am intors....;) poate ne mai auzim |
tin sa mentionez ca si yo am iesit din acest club..daca cineva vrea sa afle motivu ptr parasirea clubului...mess sau mobil...
P.S. Ies si din liga... P.P.S gasiti alt vicepresedinte..dar oricum locu meu era deja luat.. numai bine, |
scz ca ma bag chiar nu am nici o treaba cu clubu asta ....da se pare ca se duce .....cam pleaca lumea........
daca o tinetzi tot asa .....se alege prafu de el |
XCE Cta va avea o prosperitate acceptabila in vara ;)
pregatesc yo ceva ;) |
Quote:
|
Quote:
|
@creierash : daca zic ... nu o sa mai fie surpriza :D
@psycho : itz fac mah ... da' ciorba de miel nu vrei ? :lol: :lol: ce-i??? nu te mai hraneste reihan ? :) |
Quote:
|
mie mi-a zis el un motiv....sunt curios tie ce ti-a zis...
|
hai sa ne "spalam rufele" aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16460
|
Quote:
si cu tine m-am inteles bine mah..nu mai intelege tu gresit... |
Quote:
|
Quote:
...buey kum sa nu imi hranesk iubitu mah ce draq ;) da nu prea mai trece pe aks :lol:....apropo nu ne place mielu delok :) |
mie nu`mi place sa`l manank .. poate vrei sa`l beleshti ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning