![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
cu placere dar la fel pe vineri :)
PS:cu a fost ST-ul? |
St-u a fost crima, pe a 3-a l-am scapat si m-a fript o masina dar era si softat:| dar io sunt fericit de prestatie
|
despre ce ST e vorba? ... Focus sau Fiesta ? .. k presupun k nu vine lumea cu Mondeo ST la curse :))
|
Quote:
@ Rebel-daca bate Kiki bate OPC de 240 cai si Megane Sport ce ST softat zici ca poate fi?:) |
Quote:
scuze pt off,da nu ma mai puteam abtine:lol: |
abea astept la start cu decanu de varsta:))) era focus st
|
ai batut OPC?
|
vb pe mess, nu facem mess aici pe forum
|
Quote:
|
ala din 2007 deci cred ca 1 nu stiu exact
|
Kiki nu il dezamagi degeaba pe chuckie,pentru ca R26 cu care ai fost egal e 100% stock.Nu as avea nici un motiv sa mint ca nu am soft si de fapt sa am la o cursa pentru distractie.
@hanneman Kiki a plecat de fiecare data in fata mea desi eu am diferential cu alunecare limitata.Cu avantajul soferului la plecare si avantajul greutatii reduse,nu inteleg de ce te miri ca o masina de 174+cp/1000kg merge ca una de 230cp/1450kg. Focusul era Focus 2 ST fara facelift,225cp stock.Si daca diferenta a fost asa mica intre voi si el pleca in fata sigur nu era resoftat nici el. Ramane sa vedem cu OPC. |
ai dreptate dar imi mentin rezerva cu privire la softul tau...simplu fapt este ca acel opc pe a 3-a a mea ramanea in urma iar tu pe aceeasi treapta veneai pe mine....aici ma blochez..si nu inteleg de ce, trebuia sa te dai cu focusu, teoretic aveai putere mai mare...si sa vezi cum te facea... normal ca avea soft....cum explici asta? daca el cu putere mai mica decat a ta pleca aproape ca mine (fara lsd) si pe a 3-a ma prindea si se ducea ~ 1 masina max
|
Buna ziua.
Eu sunt omu cu ST-u. Kiki, da-mi voie sa-ti reamintesc ca ti-am plecat in fata de fiecare data (deci nu aproape ca tine) si sa te asigur ca ST-u este stock. |
si st nu are lsd .. sau ma insel?
|
Nu, ST nu are lsd.
|
sa fie oare efectul placebo la kiki ?
|
@piele-lucrezi la BDT ?:) cred ca am vazut Renaultul pe acolo
edit:plecai in fata desi VR6 are LSD? |
da oare vr6 are LSD sau sunt doar vise umede?
|
Quote:
|
eu cred ca nu stie sa foloseasca la potential maxim lsd-ul, proprietarul r26-ului.
|
Ce va place sa il mai atacati pe kiki ;) , timpul le rezolva pe toate...si daca masina lui trage tare..... o va demonstra la Craiova in cadru legal cu masini de teapa lui. Bafta si ne vedem acolo.
|
mai este de actualitate anuntul??:) accept provocarea:D masina a6 3.0 225 cai 2 tone :rolleyes2 stiu ca mi-o iau dar incerc si eu marea cu degetul:D
|
Quote:
|
poate ne vedem la craiova
sunt curios cum ai batut r26 eu am tot un r26 |
o sa fie niste curse bune,bafta kiki vad ca ai adversari buni;)
|
Quote:
|
mda o sa vedem la craiova io pana acum m-am dat cu masini din grupa E adica OPC, R26 focus St...am tintit sus tocmai pentru o impresie vom vedea ce si cum... sa nu fie asteptarile foarte mari pentru ca nu imi place, prefer sa plec cu sansa 2 si poate sa produc o surpriza...
|
Quote:
|
din ce am mai vazut si eu este cam tare r26,dar asta nu inseamna k este invincibil;)
|
parerea mea e ca OPC-u ar fi..si ca bate oricand un r26...o sa vb cu cineva cu un opc sa vedem ce se intampla cu r26-le...
|
@59AFA R26 e hothatchul suprem,nu dragsterul suprem dintre hothatchuri.Tot "pe net",OPC,Cupra,MPS il bat la curse in linie dreapta.
@Kiki masinile nu se rezuma la linia dreapta.Astept totusi cu interes cursa cu OPC.Cand il convingi da un semn. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
io m-am referit numai in linie dreapta, avem noi in RO pista unde sa putem testam masina pe curbe in deplina siguranta? si asa cum scrie la carte cu abordarea curbelor si exploatarea masinii la maxim? nu. nici cand te duci la munte (cheia, intorsura buzaului, sau alte drumuri publice frumoase pt raliu) tot ai un morcov infipt undeva sa nu vina din fata un camion cu lemne sau orice alceva uite si pe circuit :)) https://www.youtube.com/watch?v=b0muL...next=1&index=5 stiu am fost cam rau pt fanii Renault dar...:twisted::lol: |
mi-am amintit,m-as da si eu cu Renault Megane Sport (nu R26) stock sa fie ca oricum mi-o iau de nu ma vad:)
|
si pe mine ma refuzi urat...rusinica""
|
pe mine nu ma baga nimeni in seama??? va e frica sa nu v-o luati de la o balena??:))
|
te bagam si pe tine in seama da un PM cu un ID sau cu nr de tel si poate vb diseara...
mda dar nu ai specificat esti Quattro :| |
Rezultatul unei curse mai depinde si de sofer ... ori ... Piele le are cu covrigu, pe cand "kiki" am inteles ca atunci cand a luat masina de la Lala il chema pe el sa se dea cu masina sa demonstreze potentialul masinii. Nu il cunosc pe actualul proprietar (alias "kiki" ), dar mi-am format o parere din cele citite pe topicul asta. Fara suparare ... kiki ... golf-ul ala ia bataie si de la masini cu motoare de 2000 aspirat (Fiesta ST, SFI ). E o masina interesanta , peste medie , dar nu asa de grava cum vrei sa o faci sa para . Stiu ca teribilismul specific varstei isi spune cuvantul, dar .... sa fim seriosi! Sper sa nu fiu inteles gresit ... nu sunt genul care intra in polemici.
Pace! |
nu mai are nici o legatura cu masina de acum 2-3 luni cand am cumparat-o, te rog sa vb in cunostinta de cauza daca o cunosti acum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning