![]() |
sper sa veniti :wink: :wink: :wink: :!: :!: :!:
|
eu cu speedy si n0namee, putem sta pana crapam, ca avem vacanta si ne doare in 14, nu? cel putin pe mine 8) . asa ca ne vedem luni. be there
|
8) mda ... vreau si eu sa intreb lumea ... care se inscrie pentru un meci de basket? miercuri undeva pe la ora 6.
|
prezent
|
absent , la baschet
da' sper sa vin luni (adica maine) sa va zic ce-am facut la romana-oral |
nOnamee , da' tot nu mi-ai zis de ce-s rau :?:
|
nu papi tot!
|
no0namee si eu ma inscriu la meci de baschet :wink: :wink:
|
Re: safd
Quote:
sincer sa fiu si eu sunt pentru duminica in loc de vineri! si asa vinerea era cu cantec! dar repet ... eu pot sa vin oricand asa ca parerea mea nu prea e concludenta. |
Re:
nu am nimic inpotriva pt duminica dar ma opun cu vehementza pt schimbarea zilei de luni:)
|
nici eu n-am nimic in potriva cu ziua de duminica, si-asa e labareala pt toata lumea duminica seara. dar eu sunt in vacantza, si nu conteaza ziua, deci datii inainte cum vreti. nu va m-ai criticati atata (stiu ei care) fiiecare vine cand poate si la ce ora poate. ne vedem deseara. pana atunci, numa bine.
|
Re: safd
Quote:
buna de tot |
HHH - 2 chestii :
-in legatura cu aspectul exterior , nici al tau nu e prea stralucit ..... -iar in legatura cu permisu' , te asigur ca exista (las' ca ti-l arat data viitoare , daca vii) , si am pe el mai multe litere decat cunosti tu , asa ca .... Si sa stii ca nu am avut nici macar o secunda intentia sa ma iau de tine , si nu am reusit sa inteleg ce te-ai ofticat asa ; am zis ca prezenta nu e obligatorie , pt ca asa e. Exemplu : sebi{ nu poate sa vina vinerea - no problem , Jeff mai pleaca din tara si nu reuseste sa ajunga la toate intalnirile - no problem ; si mai sunt si alte exemple , dar n-are rost , pt ca sper ca ai inteles ideea. Si n-are rost sa ne certam , (imi dau seama ca asta cauti), pt daca imi fac un tuning , poate arat mai bine ca opelu' tau ( :!: asta era o gluma , sa nu te oftici iar.) Iar cu schimbarea zilei , yo sunt de acord , daca si ceilalti sunt , oricum o sa vin. Da' sa nu fie prea dese intalnirile , ca nu-i mai ramane timp de \"xxxxx\" lui akimoto. :P Sa fiti iubiti , ca am obosit de atata scris :) |
bah cum draq merge asta?
|
bah cum draq merge asta?
|
ah gata mam prins:) :D
|
bah, cine draq' ii mapetsu asta de one ?
|
8) bah deci aseara a fost cea mai adevarata intalnire de pana acum. a fost foarte frumos. si cand am plecat a fost spectacol frate. deci stateam si ma uitam ... la iesirea din parcare ...asta dupa ce vre-o 5 minute s-au turat motoarele la maxim ... cum treceau baietii de gropii ... toti talpa!!!! si cand ati iesit pe principala au venit buluc din dracula ... si oamenii de la mese si chelneritzele si Miha (prietenii stiu de ce!!!) ... si se uitau ca la urs. m-am dus mai langa ei si am auzit cum vorbeau ... toti erau UAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU!!! ... si dupa aia se intrebau daca astia is dementii aia care stateau in colt si urlau :D ... m-am distrat o tura. sper sa imi fac si eu fierul pana data viitoare.
|
bafta la reparatu` fierului :P :P :P (cum e ai incurcat papucii acolo sau ce are :?: )
|
Re:
Quote:
papuci tai ce fac?i-ai inversat? |
o sa mai tina o data, de doua ori...dup-aia pun baietii radarele pe noi
|
HHH - pt cada de vana am primit categoria dublu Z , iar pt femeie itzi explic vineri , numa' tzie , ca daca scriu si vad si restul , stii tu ... :P ;
si inca o data , i'm sorry pt postul ala , n-am avut absolut nimic cu tine ; las' ca daca vii vineri cu mixeru' vin si yo cu aspiratoru' lu' mama si dam un cox in parcare :D AKIMOTO - lasa omu' in pace ! :evil: |
a fost intr-adevar misto luni , da' yo si corse am luat tzeapa c-am luat-o spre Conti , si pana ne-am intors , you were gone :( data viitoare
veste trista - mi-a murit cainele marti (si nu-i gluma) :( :( :( si sa vedeti faza : m-am dus sa-l ingrop , si cand ma intorc , seara , intre Sacalaz si Timisoara , imi sare in fata un alt caine , ii f*t una si imi crap toata partea stanga a barii din fata. dupa ce ajung acas' , m-i se ard boxele la comp' si am spart si o vaza => o zi de marti de tot rahatu' da' miercuri la engleza am luat 10 , ca sparg ghinionu' din ziua anterioara :D cam atat am avut de scris , si tineti aproape :!: |
ba mai am ceva :
ne luam antiradare si le radem in nas :D :D :D aaahhh ! si ala cu megane-ul (ala cu neoane ), nu e intreg la minte. |
vineri
yeahhhhhhhh
miam dat demisia de la net si sunt angajat la o firma de web design !!!! in sfarsit :P ca nu mai puteam ! HHH ne intalnim si noi in final :wink: Shi lasal pe speedy5 ca . . . sti tu :wink: |
-n0namee, i-mi pare rau ca nu am mai ajuns la meciul ala de basket, dar cand ai dat tu bip, atunci m-am trezit, si eram chior de somn. las ca avem timp toata vara. cum stai cu masina, ca am trecut ieri pe la tine pe stradutza :lol: si am vazut-o acolo, parcata ea mai haotic asa.
-deci luni a fost cel mai adevarat, dar cum a zis si speedy5, am luat-o spre conti din greseala lui :D (no offence) . iar cand am vazut cum mergeati in coloana, am tmpit de ciuda ca nu m-a facut mama mai repede. :( :( . -speedy5 condoleante pt cainele tau. -ne vedem luni, sper sa fie ca si luni. numa bine |
ce ma enerveaza somnorosii astia :D ... bene mah ... vineri sper sa venitit (sa fie luni ca luni <citat CORSE>) ... maine dimi iau si eu fierul de la service daca nu are nici o problema mai grava.
|
sorry, vruiam sa zic ca maine sa fie ca luni, dar eram prea adormit, cum sunt si acum :D
|
Re:
Quote:
|
mai jeff ti-ai pus muzica de la Car-Systems?cati bani?Dracula asta de pe net ii patronu de la Firma? Paul?
Corse ce clasa esti? ...maine am examen la mincu :lol: si stiu o gramada... :lol: La DRACULA va intalnitzi voi....?Poate ajung si eu pe acolo cu bicicleta :lol: ..ii parca pe langa politie..nu?... Sebi ii baiatu' ala cu Cielo sau..?.....sau are un taxi un megane argintiu si cu chestii galbene si s-a dat la raliu la TM ?sau... |
:shock: hhmmmm ... hoooooooooooo ... stai pe rand. Jeff si-a luat doar o statie de la Car Systems ... Paul cu Dracula (Cristi) sunt patronii ... Corse e clasa a XI-a acuma ... la Mincu e fain (gagici cat incape si BUNEEEEEEEEEEEEEEEEE) ... bafta la examen!!!
poti sa vii linistit luni de la 8 in parcare la Dracula ... e peste drum de Politia Judeteana. mai e si Speedy care e de varsta cu tine ... baiat foarte fain! Sebi e baiatul cu Meganu care s-a dat la aeroport si care are scris pe cur \"Tuning by primarie\" ATENTIE!! E marca inregistrata! |
conduce ca un dement,totzi i-au spus ca nu moare acasa:)
ala e tata dementilor si cioli e de o varsta cu mine sau cu celalalt Speedy , ca n-am priceput ? :) |
tu dai cumva bacu sau admiterea la liceu ... ca nu mai stiu? :roll:
|
BAC-ul !
|
SERIOS? S-a ticnit lupu' ? :shock:
pai daca omu a zis ca da la mincu ... cati ani crezi ca are ... si daca am zis ca mai vine si Speedy (fara 5) ... despre care Speedy crezi ca e vorba? Apropos ... mai zi pe la noi ce ai mai facut la Bac! |
Re:
Quote:
|
poi eu acuma intru la mincu (sau cel putzin sper asta :lol: )si am aproape 16...(intre speedy5 si Speedy)
|
m-am lamurit
n-am citit atent cu bac-ul , mai am saptamana viitoare , luni la rom , miercuri la mate , joi la fizica si vineri la sport :D |
Deci neam hotarat pt Duminica in loc de vineri !
|
Deci neam hotarat pt Duminica in loc de vineri !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning