Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Cafeneaua NSL (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/9963-cafeneaua-nsl.html)

Andrei_NSL 20-02-06 21:01

...

deci ce se face cu nsl.ro ? ... vom ramane doar pe 4t sau se va crea un alt site &stuff ? :wink:

GolfuletzS 20-02-06 21:10

sa`l trezeasca cineva pe cartman ca, cred ca a adormit....

Andrei_NSL 21-02-06 01:16

........

pai au trecut luni bune de cand nu l`am mai vazut pe cartman pe messenger...deci nush golfuletz..vad k a scazut rau de tot activitatea la nsl ... :cry: :cry: dak nu noi atunci cine ?... :cry: :cry: :cry:

alias_gsi 22-02-06 19:58

Re: ........

Quote:

Originally Posted by \"Andrei_NSL\"
pai au trecut luni bune de cand nu l`am mai vazut pe cartman pe messenger...deci nush golfuletz..vad k a scazut rau de tot activitatea la nsl ... :cry: :cry: dak nu noi atunci cine ?... :cry: :cry: :cry:

putzina rabdare ca rezolvam si problema asta..........

NSL_Doru 23-02-06 01:44

Quote:

Originally Posted by \"alias_gsi\"
Quote:

Inca putina ? hai hai ... hai mai baieti ... inca putina mah va rog eu :lol: Tati bagati osu la treaba ca uite ce intreaba lumea ! \"Mai putine vorbe mai multa muzica\" . Va pupa tata ! :wink:

Danny-future STN 23-02-06 16:52

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Quote:

Originally Posted by \"alias_gsi\"
Quote:

Inca putina ? hai hai ... hai mai baieti ... inca putina mah va rog eu :lol: Tati bagati osu la treaba ca uite ce intreaba lumea ! \"Mai putine vorbe mai multa muzica\" . Va pupa tata ! :wink:

Dorule, Dorule tot cu muzica si fetele pe masa ai ramas .... :poke: :poke: :poke:
Salutare celor din cafenea!!!!!
Nenea GSI dak tot matale te ocupi pe aci si faci pe picolo adumi si mie o sticla de vin, ca noua astora de 17 ani nu au ce sa ne ia \"baietii in albastru\" :P :P :P

Danny-future STN 23-02-06 16:55

Ba au .... uitasem ... caii de la bicicleta :peace: :peace: :peace:

HORIA_STI 26-02-06 17:44

ce mai faceti mai baietilor nu am mai intrat de mult ... ce mai ziceti ce mai faceti?dati si voi un semn de viata...Va pup

HORIA_STI 26-02-06 17:45

apropo ce fac GSI-ule cateii sint bine iti plac?

Andrei_NSL 26-02-06 18:08

......

bine ce sa facem ? ... ne dixtram ...cam greu k e lume putzina ... :cry: :cry: ..opa are GSI`u catei ? :D

HORIA_STI 26-02-06 21:12

Dap...daca nu v-a spus el pana acum va spun eu,mai nou GSI-u' este proprietarul a doi bichoni albi care cu siguranta ii vom vedea si la curse. PS: abia astept sa ii vad fata lu Cata cand o ajunge cu masina la curse pe la Constanta...va fi un mic Eco-Toilet din cauza micutilor :D :D

HORIA_STI 26-02-06 21:15

...Eco-Toilet in masina...sa nu se inteleaga altceva. VA PUP. sa iti traiasca cainii GSI-ule

Andrei_NSL 26-02-06 21:23

........

Neboon esti Horia !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: parca mi`l si imaginez pe Gsi`u cu catzeii in masina !! :lol: :lol: :lol: :lol:

HORIA_STI 26-02-06 21:42

Quote:

Neboon esti Horia !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: parca mi`l si imaginez pe Gsi`u cu catzeii in masina !! :lol: :lol: :lol: :lol:

o sa ii puna pe policioara in spate ca aia dupa vremuri care la gropi dadeau din cap :D ... oricum una peste alta nu imi place rasa da ai lui GSI-u' sint haiosi asa sint dulci rau. Inca odata sa nu ii deochi si sa-ti traiasca .... VA PUP

Andrei_NSL 26-02-06 22:11

......

horia nu stii nimic de GSI ? .. k nu l`am mai vazut de ceva zile nici pe net nici pe forum !! :cry: :cry:

All times are GMT +2. The time now is 13:02.

- Copyright 2026 4Tuning