Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Saturn - 1-2.05.2004 (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004.html)
-   -   participanti (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004/996-participanti.html)

lolek 02-05-04 19:26

Pai cum sa se faca omu ala cu tine ma X-Ray-Eyes, cand te-a intrebat \"ce masina ai?\" si iai aratat ... a vazut nr-u SAD :)) si iti dai seama ca sa speriat :)). Felicitari pt cursa aia X-Ray-Eyes, nu ti-am facut poza cand i-ai dat-o lu ala ca nu avea rost ca nici nu il prindeam si pe el in poza de cat de in spate era :))

X-Ray-Eyes 02-05-04 20:54

LoL ... nu asta e faza ... ca omu nu ma cunostea ... si la motor de 2800 de BMW nu prea te bagi sa faci figuri ...
:peace:
Sincer si mie mi-a fost frica la inceput ... recunosc .. dar asta e... de abia astept pozele si filmuletele poate gasesc BMW 528 VS Opel Astra ...
Nashpa ca nu s-au mai tinut liberele sau sa se dea fiecare de cate 2 ori ... asta e ... poate alta data ...
Felicitari participantilor !

alexufo 02-05-04 22:48

x ray respect am zis de la inceput ca pariez pe tine lool :peace:

X-Ray-Eyes 02-05-04 23:50

Quote:

Originally Posted by \"alexufo\"
x ray respect am zis de la inceput ca pariez pe tine lool :peace:

Mersi man ...
Respekt si ptr tine .. am incercat sa nu imi dezamagesc \" galeria \" ...
Si m-am tzinut de cuvant ... pacat ca nu au fost mai multe curse .. mai vorbisem cu o \" Calibra\" foarte frumoasa de Bucuresti , cu acelasi motor + PowerChip si cu un BMW 325 IX ... insa \" jocurile \" s-au intrerupt ...
Alta data poate o sa fie mai misto ...
Daca o sa se tzina curse in Vitan am sa vin din nou ...ptr ca acolo e mult mai misto ... nu trebuie sa stai cu frica ca iti sare vreun tampit in fatza masinii si .... mai departe nu mai zic ..
Oricum ... 10x a lot man !

EvLSant0S 02-05-04 23:51

frumos sunet scoate masinutza ta x-ray... sunt suparat pe tine... ai zis ca aduci skyline-ul ( de jucarie ) asa sa fie clar... sa nu mai VORBEASCA romanii......... , de ce nu a venit dacia aia baby blue.... cu faruri de golf??

tekno 02-05-04 23:55

mie unu dacia aia mi se pare najpa...
intradvar a invetsit omu $$$$ mult in ea... da cu aceashi bani daca mergea mai mult pe partea tehnica shi nu pe un look de golf putea sa faca un \"avion\"...

EvLSant0S 02-05-04 23:56

ce anume nu iti place la ea?

X-Ray-Eyes 03-05-04 00:02

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
frumos sunet scoate masinutza ta x-ray... sunt suparat pe tine... ai zis ca aduci skyline-ul ( de jucarie ) asa sa fie clar... sa nu mai VORBEASCA romanii......... , de ce nu a venit dacia aia baby blue.... cu faruri de golf??

Man .. sorry .. am plecat de acasa pe 30 dimineatza nici nu mai stiam ce sa iau cu mine ...
Si dacia cu faruri de Golf 4 a fost !!! Era in parcare dar nu s-a dat ... in a 2-a parcare , acolo unde \" urla\" dacia supernova rosie ... un spate ...
Si masina mea urla asha ptr ca nu are decat finalele alea 2 ...

In rest ... S-a terminat prea repede ... nashpa ...

HaZArD 03-05-04 01:04

Buna cursa X-ray.Felicitari.Bv. CTA!.Am totusi o intrebare:Dc tot erai pe acolo zi si tu cine a hotarat sa se termine cursa???In rest tot vreau sa stiu ce motor avea ala pe DACIE DE A FACUT 307????:)))

X-Ray-Eyes 03-05-04 10:17

Quote:

Originally Posted by \"HaZArD\"
Buna cursa X-ray.Felicitari.Bv. CTA!.Am totusi o intrebare:Dc tot erai pe acolo zi si tu cine a hotarat sa se termine cursa???In rest tot vreau sa stiu ce motor avea ala pe DACIE DE A FACUT 307????:)))

Pai ... cine s-a hotarasca ... spectatorii care nu se dadeau de pe sosea ... prostia omeneasca e mare .. s-au ingramadit ca niste oi fara cioban ... cum vroiau sa se mai dea masinile cu ei blocand strada nu inteleg ....
Depinde de dacie ...
Daca e vb de KWX , stie toata lumea ...Daca e vb de CT-xx-BUT , avea 4 carb pe mot de 1600 ...daca e vb de alta ...nu stiu.

Ursu-=X-Team=- 03-05-04 10:36

A fost ma si ala cu aia ..albastra cu faruri de golf da nu sa bagat. SAD-ule Te-ai dat cu ala cu sierra ma?? De DB? ,, Era marfa trebuia sa ii dau eu placutza mea.. cu ATENTIE REVIZIE :)

X-Ray-Eyes 03-05-04 11:28

Quote:

Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
A fost ma si ala cu aia ..albastra cu faruri de golf da nu sa bagat. SAD-ule Te-ai dat cu ala cu sierra ma?? De DB? ,, Era marfa trebuia sa ii dau eu placutza mea.. cu ATENTIE REVIZIE :)

Nu m-am dat ma ... cand am vrut sa ma bag la libere cu el masina era trasa pe dreapta si tipul nu era .. m-am dat doar cu un BMW de 2800.

mike.omega 03-05-04 13:37

Pacat ca s-a incheiat asa repede cursa :sadblinky
Cel cu dacia albastra cu faruri de golf, eu stiu ca nu se da in general :mrhappy:
Dar a fost alta dacie albastra(fara faruri de golf) care s-a dat dar experienta soferului(care lipsea) a facut sa piarda la jumatate de metru :bat:

Hondarul 03-05-04 18:04

Statzi calmi mah ca nu i-a fost frica omului cu Sierra...

Si unde vroiai mah sa te dai cu el ??? Peste garda care a intrerupt cursa sau pe plaja ???

Lasa, ca mai ai ocazia sa te intreci cu el...

:evil: :evil: :evil:

Lucian 03-05-04 18:59

Quote:

Originally Posted by \"mike.omega\"
Pacat ca s-a incheiat asa repede cursa :sadblinky
Cel cu dacia albastra cu faruri de golf, eu stiu ca nu se da in general :mrhappy:
Dar a fost alta dacie albastra(fara faruri de golf) care s-a dat dar experienta soferului(care lipsea) a facut sa piarda la jumatate de metru :bat:

Tu ai participat cumva cu o Liberta ? Din cate stiu am fost cu o Dacie albastra break care a facut o liberta de CT. Sau te referi la o alta dacie albastra ?

All times are GMT +2. The time now is 19:32.

- Copyright 2026 4Tuning