![]() |
Pai cum sa se faca omu ala cu tine ma X-Ray-Eyes, cand te-a intrebat \"ce masina ai?\" si iai aratat ... a vazut nr-u SAD :)) si iti dai seama ca sa speriat :)). Felicitari pt cursa aia X-Ray-Eyes, nu ti-am facut poza cand i-ai dat-o lu ala ca nu avea rost ca nici nu il prindeam si pe el in poza de cat de in spate era :))
|
LoL ... nu asta e faza ... ca omu nu ma cunostea ... si la motor de 2800 de BMW nu prea te bagi sa faci figuri ...
:peace: Sincer si mie mi-a fost frica la inceput ... recunosc .. dar asta e... de abia astept pozele si filmuletele poate gasesc BMW 528 VS Opel Astra ... :peace: Nashpa ca nu s-au mai tinut liberele sau sa se dea fiecare de cate 2 ori ... asta e ... poate alta data ... Felicitari participantilor ! |
x ray respect am zis de la inceput ca pariez pe tine lool :peace:
|
Quote:
Respekt si ptr tine .. am incercat sa nu imi dezamagesc \" galeria \" ... Si m-am tzinut de cuvant ... pacat ca nu au fost mai multe curse .. mai vorbisem cu o \" Calibra\" foarte frumoasa de Bucuresti , cu acelasi motor + PowerChip si cu un BMW 325 IX ... insa \" jocurile \" s-au intrerupt ... Alta data poate o sa fie mai misto ... Daca o sa se tzina curse in Vitan am sa vin din nou ...ptr ca acolo e mult mai misto ... nu trebuie sa stai cu frica ca iti sare vreun tampit in fatza masinii si .... mai departe nu mai zic .. Oricum ... 10x a lot man ! |
frumos sunet scoate masinutza ta x-ray... sunt suparat pe tine... ai zis ca aduci skyline-ul ( de jucarie ) asa sa fie clar... sa nu mai VORBEASCA romanii......... , de ce nu a venit dacia aia baby blue.... cu faruri de golf??
|
mie unu dacia aia mi se pare najpa...
intradvar a invetsit omu $$$$ mult in ea... da cu aceashi bani daca mergea mai mult pe partea tehnica shi nu pe un look de golf putea sa faca un \"avion\"... |
ce anume nu iti place la ea?
|
Quote:
Si dacia cu faruri de Golf 4 a fost !!! Era in parcare dar nu s-a dat ... in a 2-a parcare , acolo unde \" urla\" dacia supernova rosie ... un spate ... Si masina mea urla asha ptr ca nu are decat finalele alea 2 ... :peace: In rest ... S-a terminat prea repede ... nashpa ... |
Buna cursa X-ray.Felicitari.Bv. CTA!.Am totusi o intrebare:Dc tot erai pe acolo zi si tu cine a hotarat sa se termine cursa???In rest tot vreau sa stiu ce motor avea ala pe DACIE DE A FACUT 307????:)))
|
Quote:
Depinde de dacie ... Daca e vb de KWX , stie toata lumea ...Daca e vb de CT-xx-BUT , avea 4 carb pe mot de 1600 ...daca e vb de alta ...nu stiu. |
A fost ma si ala cu aia ..albastra cu faruri de golf da nu sa bagat. SAD-ule Te-ai dat cu ala cu sierra ma?? De DB? ,, Era marfa trebuia sa ii dau eu placutza mea.. cu ATENTIE REVIZIE :)
|
Quote:
|
Pacat ca s-a incheiat asa repede cursa :sadblinky
Cel cu dacia albastra cu faruri de golf, eu stiu ca nu se da in general :mrhappy: Dar a fost alta dacie albastra(fara faruri de golf) care s-a dat dar experienta soferului(care lipsea) a facut sa piarda la jumatate de metru :bat: |
Statzi calmi mah ca nu i-a fost frica omului cu Sierra...
Si unde vroiai mah sa te dai cu el ??? Peste garda care a intrerupt cursa sau pe plaja ??? Lasa, ca mai ai ocazia sa te intreci cu el... :evil: :evil: :evil: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning