![]() |
Re: Fiat 500 CUP 1.4 16V 100CP Lounge
De ce te-ai indreptat spre un kit exterior Abarth ? Nu o lua in nume de rau, am vazut ce ai facut si cu restul masinilor si e minunat, doar ca eu in general nu sunt adeptul unui kit si sigle de versiune sportiva, cand stiu ca masina mea are o motorizare mai slaba. Sper ca ai inteles ce incercam sa spun.
|
Am ales abarth din mai multe motive... unul din cele mai importante ar fi pretul... dupa aceea m-am gandit ca totusi masina o sa fie imaginea firmei mele care se ocupa numai de accesorii originale (oem tuning). Mi-ar fi placut kit-ul de la MS-Design dar nu mai era oem si totusi 6500 EUR cat e kit-ul face diferenta ;)
Am mai spus-o si o spun... m-ai vazut pe mine ca am pus vre-o sigla pe masina ?! care sa sugereze ca ar fi masina asa ?! Cand o sa imi iau o masina puterinca o sa pun sigle pe ea numai cu cea mai mica motorizare. Chiar vreau sa ii scot toate emblemele inclusiv cea din fata si cea de pe hayon. :) |
Ma gandeam ca vor aparea embleme Abarth pe masina, de asta intrebam. Asa cum am zis si mai sus, nu mi-o lua in nume de rau :) . Imi place explicatia care mi-ai dat-o pt motivatia de a alege un kit Abarth.. te inteleg acum :P
|
Frumoasa tare!!! Selecta...succes in continuare iar kitul de abarth e o alegere foarte buna. Jantele is pentru ea facute...frumoasa!!! FIAT!!!
|
s-ar putea ca saptamana viitoare sa ii pun si kit-ul cel putin asa se lauda cei de service unde il vopsesc...
|
hmmm am luat si eu la puricat thread-ul. ce pot sa zic FELICITARI. masina arata bestial e una din putinele masini din acest segment care sunt intr-adevar pe gustul meu si care au potential de tunare sporit. bv si spor la treaba in continuare.
|
ceva noutati?
|
De 2 saptamni am dus barile la vopsit!!! deja sunt un car de draci... o sa ma duc maine peste ei
|
unde le vopsesti ? la auto calabria ?
|
nu ma... la Audi.
|
Superbe jantele, dau foarte bine. Bafta in continuare cu proiectul.
|
mersi ;) si mie imi plac mai ales in combinatie cu arcurile ;)
|
36 Attachment(s)
Luni de dimineata la ora 10 a inceput montarea bodykit-ului. La ora 20 am reusit sa plec si eu din curtea NVT (nu am decat cuvinte de lauda si tot respectul pentru ca m-au suportat atatea ore) www.nvt.ro (mai multe poze)
Vineri finalizez proiectul... trebuie sa fac niste suporti de proiectoare pentru ca nu au mers cei de pe bara veche pe cea noua asa ca apelam la coustom :) Si acum avalansa de poze... :rolleyes2 |
Superba rachetuta, cred ca merita o sedinta foto. Asteptam poze :-)
|
da bineinteles ca o sa vina o sedinta foto ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning