![]() |
Re: Skyline vs NSX vs RX-7
Depinde cine a condus Vette-ul ala si cum sau obtinut timpii aia, in orice caz Nurburgring nu este singurul circuit din lume. Nu am zis ca nu sti nimic despre msainile pe care nu le apreciezi dar cel putin despre Nissan Skyline GT-R se pare ca nu sti destule. Nu-i nimic si asa poti sa inveti, cu conditia sa iei in seama ce scriem noi "orezarii" pe aici.
|
Vai,vai,am ajuns sa invat de la tine... :lol:
Cred ca exista o explicatie psihologica pentru toti care intra pe forum si in loc sa discute despre subiect incep sa se laude.Daca mai continua chestia asta o sa ma obosesc sa o si caut. |
Race tin sa te anunt ca inainte sa vad post-urile de pe aici nu stiam mare lucru despre Nissan Skyline. Stiam cateva dintre posibilitatile care le are si ca este o masina foarte apreciata. Dar in loc sa vb ca tine din amintiri si din ce am auzitd e la nu stiu cine am cauta pe hub-uri filmulete si documentare despre Skyline casa ma documentez sa nu vb prostii ci sa postez lucruri ca lumea ( de retinut ca nu m-am uitat numa la filmulete de 10 sec in care se arat o cursa poe 400 de m si atat ci am vazut si documentare de 2 ore in care era prezentata masina in detaliu). Nu zic ca sunt nu stiu ce expert da' chiar cred ca despre Skyline stiu mai multe decat tine.
|
Quote:
eu nu inteleg totusi de ce te-ai bagat tu inseama cu noi cand noi vorbeam despre NSX, Skyline si RX7?? de ce?? ai venit tu cu masina cea mai tare dintre toate numite mai sus si ne dai noua lectii... hmmm inseamna ca nu ai vazut despre ce e vorba... tu cu ce masina te dai?? daca nu i-ti jicnesc mandria ta de taran..(parerea mea) ai tu corvette ca stii ce se intampla cu ea pe circuit?? bafta si mai documenteaza-te si mai testeaza niste masini si dupa aia sa vii la noi si sa te ridici cu pretentii... pa pa |
Asta cu "mai documenteaza-te" a devenit un laitmotiv...nu inteleg cum nu va plictisiti singuri,e consum inutil de spatiu de stocare sa postati intr-una aceleasi stupiditati.
Apelative de genul ala pastreaza-le pentru tine,sau invata sa scrii inainte ca te faci de ras.Probabil ca in timp ce altii invatau sa scrie corect tu te plimbai cu vacile pe camp,asa ca ai avea o scuza cat de cat. Fazele cu "ai tu Corvette" sau "testeaza-le pe toate sunt puerile".Chiar daca as avea posibilitatea materiala sa fac asta,tot nu ar dovedi nimic.Faptul ca TU (sau eu,sau oricine in general) nu esti in stare sa conduci o masina la capacitate nu inseamna ca nimeni nu poate.Mai clar,daca tu scoti un timp mai bun cu masina A decat masina B pe un circuit oarecare,iar Walter Röhrl (l-am ales arbitrar,pune orice pilot/jurnalist auto cu renume) scoate mai bine cu masina B (si evident mai bine decat tine cu oricare din ele),tu ce concluzie vei trage ? Ca masina A e mai buna,pentru ca de atata ai fost tu in stare ? Fii serios. Ca tot suntem la faza cu teste nerelevante:cautand filmul lui GTR am luat un Best Motoring in care e o cursa cu mai multe masini,pe locurile 1 si 2 fiind Boxster S,respectiv Cayman S.Penibil.Cum aveti pretentia ca testele lor valoreaza mai mult decat nimic cand ajung la concluzia ca e mai rapid Boxster S decat Cayman S ? Astept cu nerabdare viitoarele episoade,cand vor arata cum WRX e mai rapid decat STI si Enzo e depasit fara drept de apel de F430 :lol: :lol: :lol: |
Race sa sti ca ai si tu dreptate. Nu prea e normal ca cele doua sa fie in ordinea aceea. Da' pe de alta parte cu trei randuri mai sus tu ai fost cel care sustinea ca daca pilotul X nu poate sa scoata ce e mai bun dintr-o masina nu inseamna ca e mai slaba decat alta, mai ales in cazul in care sunt piloti diferiti pe cele doua masini. Oricum da-i cu ipocrizia inainte ca e bine asa. Cred ca e calitatea care te defineste si nu as vrea sa aud ca suferi de o criza de personalitate pentru ca ai incercat sa te schimbi pentru noi cei de aici. ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
lantzi oare IQ-ul iti depaseste varsta ? Hai ca fac o incercare sa-ti explic,desi pedagogia nu e punctul meu forte.
Ideea era asa:tocmai pentru ca ei folosesc piloti diferiti pentru teste,care mai si conduc masinile in acelasi timp pe circuit,filmele Best Motoring nu prea spun mare lucru.Asa ca mai subtire cu "orezariile sunt tari ca am vazut eu in 15 DVD-uri cu Best Motoring"...ca uite cat de conforme cu realitatea sunt. Pe de alta parte,pe Nurburgring se fac o gramada de teste,de catre piloti renumiti.Fiecare pilot conduce mai multe masini,si fiecare masina e condusa de mai multi piloti (nu ma refer la un singur test,ci asa se intampla pe parcursul timpului).In afara de asta,se mai fac si teste cu pilotii de uzina,care cunosc masinile,spre deosebire de cei care se urca prima data in ele. Ai mai sus argumentele de ce sunt mult mai relevante testele pe Nurburgring decat cele Best Motoring.Cauta filmul cu Boxster vs Cayman daca nu ma crezi,si o sa vezi acel rezultat spectaculos.Unde e ipocrizie aici ? |
Race tie ti-am mai zis ca nurburgring nu e singurul circuit din lume. Ce se inatmpla acolo poate sa nu se repete pe altul si mai mult nici unul dintre rezultatele de pe circuit poate sa nu se repete pe strada. Nu inteleg de ce cand cineva te intreaba o parere cuym e cazul de fata (NSX vs Skyline vs RX-7, sau in alte cazuri pe unde ai mai postat) in loc sa vi cuy argumente de genul eu cred ca masina X e mai buna pt ca... tu nu faci decat sa zici ca toti sunt prosti si ca ce zic ei nu are valoare. Cei de pe aici s-au interesat si au postat ce au aflat in timp ce tu nu faci decat sa te uiti ce posteaza unu si sa zici da' stai ca nu e bine ca eu cred nu stiu ce. Mai bine incearca sa faci si tu ceva constructiv, sa vi cu informatii noi si mai ales on-topic nu sa ne zici ca ce stiu eu ce americana e mai buna. Poll-ul e intre cele trei masini de mai sus si atat.
P.S. faza cu IQ-ul o sa o iau drept compliment. THX |
Quote:
Sunt sigur ca Tsukuba e circuit mai bun. Tu asa sa stii. Nurburgring e cel mai bun circuit din lume pentru asa ceva. BMW, Porsche si Cadillac isi fac setarile masinilor acolo. Din cauza denivelarilor si variatiei de altitudine de 300m e exact ca soselele normale. Aia de la Best Motoring nu e nici pe departe dovada. |
Quote:
Quote:
Quote:
AleX-34 iar esti imbecil.Traiesti in supa ta de orez si nu stii nimic altceva,si tot acuzi pe altii de nestiinta.N-ai spus nimic concret decat presupuneri,abureli si insulte,si mai ai si impresii.Plus ca nu inteleg inversunarea ta...criza varstei mijlocii ? Probleme cu potenta ? Te-a parasit nevasta pentru o femeie ? Oricum nu e asta locul sa-ti exprimi frustrarile.Iar expresiile folosite dovedesc multe despre tine...dar sa stii ca un cretin care vorbeste ca un "baiat de cartier" ca sa para smecher tot cretin ramane. |
in general cand alegi o masina te gandesti si la servis si la eventualele reparati ce vor aparea in timp pt ca masina respectiva odata si odata tot va ajunge intr-un servis
si apoi performantele depind de cat de umblat e motorul pt ca numeni nu ar lasa motorul stock exact cum a iesit din fabrica daca e sa luam aspectul exterior dupa parerea mea NSX e poate cea mai frumoasa masina japoneza.dar potentialul motorului nu e asa de mare precum e cel de RX7.poate numai atasarea unei turbine dar atunci scade mult fiabilitatea.rx7 are un mare potential dar motorul rotativ nu ajunge la fiabilitatea si rezistenta unui motor 6 in linie. acum gusturile sunt impartite dar din masinile enumerate mai sus aleg nsx pt design si skyline pt motorul si posibilitatea usoara a setari motorului |
Quote:
|
Alex-34 AVERTISMENT... si urmeaza BAN!!!
RACE la fel avertisment... ti-am mai facut observatii pentru atitudinea din posturi.. dar vad ca nu te potolesti! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning