Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/99047-cadouri-mos-nicolae-craciun.html)

r0xanicutza 27-12-08 17:21

Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1943753)
eu nu am primit nimic :cry:

daca te face sa te simti mai bine... afla ca nici eu nu am primit nimic :sad:... inca... e ultima zi de Craciun, cele mai bune cadouri vin ultimele :lol:
Mos Craciun nu ajunge mereu la timp pt toti copiii... ajunge mai tarziu la cei care nu au fost cuminti :lol: tu ai fost cuminte anul asta?

bodyspeed 27-12-08 17:37

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1944392)
daca te face sa te simti mai bine... afla ca nici eu nu am primit nimic :sad:... inca... e ultima zi de Craciun, cele mai bune cadouri vin ultimele :lol:
Mos Craciun nu ajunge mereu la timp pt toti copiii... ajunge mai tarziu la cei care nu au fost cuminti :lol: tu ai fost cuminte anul asta?

Am citit eu pe undeva si anume ca , pentru copii speciali vin cadouri speciale... nu trebuie sa ne descurajam..ca intarzie ..ci sa ne bucuram ca o sa vina ..Da!! o sa vina.Deabia astept :D .. sunt mai happy..

Si am fost cuminte ...;)
P.S. Am sa scriu cand il primesc .. dar o sa fiu prea emotionat si o sa scriu dupa aia..:oops::oops::oops:

bodyspeed 27-12-08 18:32

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
..nu pot defini un cadou perfect ..doar ca pot sa definesc din prisma celui caruia il va primi (din prisma noastra a baietilor sa zic asa)
Eu unu cred ca il va face fericit si o sticla goala de apa.. daca ii este oferita din suflet(dar sa fie macar evien Glumesc ) ,
dar tind sa cred ca il va da pe spate ceva la care nu se va astepta.. ceva care sa nu fie comun.. sau ma rog sa fie dat total diferit de cum se dau de obicei,De Ex daca ii daruiesti o bratara ..sau altceva gandeste si cum .Sa fie intr-un fel UNIC ..,Cred ca va aprecia cel mai mult surpriza ..
Nu te gandi prea mult... cum sa fie ..ce sa fie..
De apreciat este sa se ofere... ,si sa nu fim conditionati de vreun eveniment sa facem.. am prins azi din febra cadourilor..oare se fac doar acum cadouri.. ,

Vreau ceva.....sa ma surprinda , vreau ceva simbolic nu conteaza ce va fi doar ca e emotia...in sine, si gestu..sunt totul ..si faptu ca vine de la o persoana draga...:D

r0xanicutza 29-12-08 03:03

de la o persoana foarte speciala, un prieten foarte apropiat :oops: am primit o pernuta bej cu maro... si are un husky imprimat :D e super moale si fluffy si imi place la nebunie :lol: d-abia astept sa dorm pe ea :lol:

maine imi primesc cadoul surpriza :lol: iupy! d-abia astept :D

r0xanicutza 30-12-08 10:15

so... ajung acasa aseara pe la 6 si gasesc o cutie in camera... am desfacut-o, am deschis-o si era un ursulet de plus :oops: bej cu un tricou cu alb si albastru, ca un marinar :oops: e super fluffy si frumos si imi place super mult :lol: il iau in brate si cand l-am strans, am simtit ca ceva tare sub tricoul ursului... cand m-am uitat, era o cutiuta mica si rosie, in forma de inimioara, care avea inauntru o pereche de cercei cu inimioare :oops::oops::oops: sunt mi-a placut mult mult mult de tot :D
cerceii o sa-i port mereu si cu ursuletul de plus voi dormi in fiecare noapte :D
:hug: ms mult :wave:

bodyspeed 30-12-08 11:16

In final a ajuns asteptatul cadou, .. la tine.
Bine ca serviciul de curierat. a inceput lucru ..si l-au livrat
Ai primit un cadou super dragut.., cercei si un ursulet , ceva ce ai sa porti si ceva cu care ai sa dormi.. :D
Inteleg ca lucrurile minunate se lasa asteptate,asa ca eu astept :D..

22VIN 30-12-08 15:53

hm, un portofel bigotti pe care nu m-am indurat sa dau eu 2mil:)), un aftershave + deodorant gucci rush + 500roni... chiar nu imi doream nimic in mod special (poate doar o alfa brera:))), asa ca ma declar multumit

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning