![]() |
Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun
Quote:
Mos Craciun nu ajunge mereu la timp pt toti copiii... ajunge mai tarziu la cei care nu au fost cuminti :lol: tu ai fost cuminte anul asta? |
Quote:
Si am fost cuminte ...;) P.S. Am sa scriu cand il primesc .. dar o sa fiu prea emotionat si o sa scriu dupa aia..:oops::oops::oops: |
Quote:
|
de la o persoana foarte speciala, un prieten foarte apropiat :oops: am primit o pernuta bej cu maro... si are un husky imprimat :D e super moale si fluffy si imi place la nebunie :lol: d-abia astept sa dorm pe ea :lol:
maine imi primesc cadoul surpriza :lol: iupy! d-abia astept :D |
so... ajung acasa aseara pe la 6 si gasesc o cutie in camera... am desfacut-o, am deschis-o si era un ursulet de plus :oops: bej cu un tricou cu alb si albastru, ca un marinar :oops: e super fluffy si frumos si imi place super mult :lol: il iau in brate si cand l-am strans, am simtit ca ceva tare sub tricoul ursului... cand m-am uitat, era o cutiuta mica si rosie, in forma de inimioara, care avea inauntru o pereche de cercei cu inimioare :oops::oops::oops: sunt mi-a placut mult mult mult de tot :D
cerceii o sa-i port mereu si cu ursuletul de plus voi dormi in fiecare noapte :D :hug: ms mult :wave: |
In final a ajuns asteptatul cadou, .. la tine.
Bine ca serviciul de curierat. a inceput lucru ..si l-au livrat Ai primit un cadou super dragut.., cercei si un ursulet , ceva ce ai sa porti si ceva cu care ai sa dormi.. :D Inteleg ca lucrurile minunate se lasa asteptate,asa ca eu astept :D.. |
hm, un portofel bigotti pe care nu m-am indurat sa dau eu 2mil:)), un aftershave + deodorant gucci rush + 500roni... chiar nu imi doream nimic in mod special (poate doar o alfa brera:))), asa ca ma declar multumit
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning