![]() |
Re: VW Golf 6 by ABT Sportsline
nu ma incanta deloc.....
golful IV e cel mai reusit |
nu vad nimic interesant , cel mai prost model din istoria golfului ca design.:rolleyes2 sa spunem ca , masina nu ajuta deloc acel kit!!:???:
|
dap... masina nu ajuta kit-ul cu nimic, asa-i ce prosti sunt astia de la VW ca nu au facut masina dupa kit-ul ce i-l vor fi facut cei de la ABT. Precizare: Gof VI este in design reuniunea intre golf I, IV si V, chiar designerul sef de la VW precizand ca MK1 si MK4 au fost cele mai resite design-uri si ca incearca sa propuna cat mai mult din ela in MK6. daca spuneti ca 1 si 4 au fost iesite din comun de frumusete dar VI este urat ar trebui sa va ganditi de 2 ori pt ca MK VI propune multe din elementele celor doua... Asta nu o zic eu, oricum.
|
Quote:
|
stai flexat, nu te enerva, fa si tu un pic de sex "prietene" ca esti cam frigid vad. nu incerc sa caut "mod de evidentiere" ci sa-ti atraga atentia ca ai mari lipsuri mari in exprimare, tinere. Despartiri, lipsa de predicat, de coerenta etc. Atat in postul 119 cat si in 120. Poate era mai bine daca spuneai ca afirmatia "cel mai prost model din istoria golfului ca design" -si asta este o alta greseala de coerenta- "model de golf"= generatie de golf, dar ma rog, trecem peste asta si multe altele. Zici tu ce vrei dar cand ai zis ca masina nu ajuta kit-ul ai gresit. Asta se intelege, ti-am atras numai atentia, era frumos daca recunosteai si nu te umflai in pene. Ma rog, daca tu tii sa subliniezi ca te simti mai putin destept, nu am cu ce te ajuta deocamdata, este problema ta. Salut!
A, inca ceva- abtine-te de la jigniri de genul "faci pe desteptul", ca nu eu am fost cel care te-a citat sa te acuz de o chestie ca asta, ci pur si simplu in maniera umoristica (dar se pare ca si simtul umorului iti lipseste) ti-am atras atentia asupra erorilor, care vorba vine, pot fi ale oricarei alte persoane de aici, inclusiv ale mele, doar e uman sa gresesti. Problema este cand sari in sus si nu ti-o recunosti. |
personal, ii dau dreptate lui Ottaviano. Si nu ca as avea ceva cu criss, insa Ottaviano zice bine si are dreptate! ( referitor la masina )
|
Quote:
|
Quote:
|
.....parca mai frumos era g 5 :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning