![]() |
Re: Merita sa tunezi o dacie?
loganurile sunt facute asa pentru protectia pasagerilor ,in caz de impact le cade motorul nu intra peste tine in masina ,si nu stiu de ce nu vrei sa iti dea dauna totala ,te mai apuci sa o sudezi pe aia ca pe 1310 ? sa plateasca rca sau casco si ai iar masina noua cu toate la locul lor.
daca ai sufcienti bani (peste 2-3000)se merita sa o tunezi ,daca faci parte din categoria ''o tunez pe asta ca nu am bani de alta " nu se merita pentru ca o sa iti iasa aceeasi caruta dar cu alta culoare si niciodata nu o sa ai bani de alta care sa aiba macar un ac si un abs indiferent de vechime ,poate sa aiba si 15 ani ca tot e mai buna decat ce poti scoate dintr-o dacie in care investesti sume destul de importante per total. testat ! |
Salut, daca ti la ea si vrei cu adevarat sa ii faci ceva frumos, conspecteaza forumul bine si iti iei deciziile singur si ti-o faci pe gustul tau, nu te lua dupa toti cum vad o dacie tunata ("kitch") sa se duca ei la pimp my ride sa numai fie un kitch. Bafta !!
|
Tu vorbesti de kitsch? :))
|
Decat sa o fac gordini mai bine ............. ptr. mine gordini = 0 fara bari si niste dungi .. asa k ...... fiecare si-o face cum vrea ;)
|
Da,se merita. Atat timp cat arata bine,in legatura cu rentabilitatea ? Pai ce vrei sa faci economii cu masina sau tuning ?Rentabilitate e doar daca tu iti castigi bani de pe urma masini respective.
O dacie din 75 toamna cu faruri ovale si cu masca genul renault 12 merita sa o faci gordini,arata mult mai bine gen gordini mai bine zis decat cu un eleron pe care iti poti pune hainele la uscat sau spoilere.Un exemplu excelent de dacie stil gordini e BR 98 NIG care e foarte tare. O dacie din 2002 nu merge gordini,aia merge spolarita dar cu gust,si fara eleroane de jumate de metru ca nu isi are rostul. Aerul nu ajunge pe portbagajul daciei,el "decoleaza" direct de pe luneta in sus,nu ma crezi,cauta poze cu daciile vechi de raliu care au eleroane pe plafon. Uite aici : https://img185.imageshack.us/img185/7607/filedt9.jpg |
:hahano::hahano: ce comic esti ..
|
Au si la porbagaj .... ajunge si la porbagaj ... nu are cum sa nu ajunga...
|
Eu unul stiu ca nu ajunge. Si nu sunt comic.
|
Uite la mine ajunge , ai ceva impotriva ?
|
Nu ajunge,nu are cum. Sau ai studiat tu curgerea aerului pe dacie ,singurul eleron ce ar avea efect ar fii unul pus deasupra lunetei spate unde se termina plafonul.
|
atata timp cat exista pasiune se merita sa bagi banii intr-o dacie,dar care sa o intretii tot timpul nu doar apa,paie si bataie ca se duce dreaq.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning