![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
1 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
6 Attachment(s)
poze mai recente :D
am facut comanda la triple cu leduri si la angeluri :D |
Frumos golanul!O culoare care pica destul de bine pe logan!Imi place ca ai adoptat un stil clean!Asteptam si alte modificari!Numai bine
|
arate foarte frumos...
o mica idee... Schimba-i oglinzile cu unele model nou...de MCV sau Logan Easy |
mai precis...cele de PRESTIGE :!:
|
pwr_bz ms mult masina nu este inca gata o sa urmeze si alte modificari :D
andi_cimpean ma bucur ca iti place si ms pentru sfat o sa tin cont de el crazyfornova o sa incerc sa vad daca pot face rost :D |
Cand urmeaza farurile si badboy-ul?:-)
|
spark88 nu am gasit pe nimeni ca sa imi faca bad boy look :| inca mai caut,farurile o sa apara impreuna cu tripe pe leduri street storm pe fundal negru...
|
cred k ar arata f frumos fara manerele da la usi...asta, k sa urmezi stilul clean.bafta!!
|
Salut...
Este frumos loganul lam tot vazut in trafic... Dar din cate stiu eu tu lai cumparat cu body kitul pe el... Si stiu pe cineva care face bad boy look... |
cristi87 nu stiu ce sa zic...momentan o sa ramana :D
l@uryo_bo$$ cand am cumparat masina intradevar avea boy kitu nimic mai mult si la scurt timp a fost schimbat de mine....da si mie un pm cu id tau :D |
arata foarte bine,se vede ca ai grija de ea ! tripele spate sunt frumoase ;),bafta !
|
Speed4U ma bucur ca iti place...ma gandeam sa schimb triplele sa pun ceva pe leduri :D
|
sunt foarte bune triplele astea;)....nu are rost sa ii pui altele ...alti bani...aceeasi cheste...tot lumineaza...dar astea arata bine asa cum sunt...si e frumos loganul...
|
L4uR mai pus pe ganduri...acum char ca nu mai stiu ce sa fac sa le schimb sa le pastrez pe astea uff :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning