Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Modificari pentru o nexia ! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/98470-modificari-nexia.html)

cosmin_cosmin_1 15-02-09 11:24

Re: Modificari pentru o nexia !

vreau sa te intreb cu cat dai chiulasa completa.

D o n n 15-02-09 11:40

pai motorul asta si cutia de viteze cu tot cu calculator se pune pe cielo...si poate de pe motorul acela sa dau piese...pe acesta nu`l dezmembrez

bambus 15-02-09 21:55

in principiu poti sa mai adaugi cam 30% din puterea actuala. e o manevra doar din calculator. consumul va creste cu max 1 litru iar tu mai poti aduga kiar 30 hp. partea proasta e k dak nu faci asta intr-o reprezentanta pierzi garantiile. in rest eu zic k merita
Oricum te stiu eu si sunt sigur k te tenteaza niste calutzi

D o n n 15-02-09 22:14

:))) lasa frate ca o fac acasa...sa vezi apoi....eu trebe doar pana in vara sa tin de ea....si o sa am eu grija sa razbun....ce se intampla acum :P vi la mien sambata ca ma apcu de ele :D ....o sa fie jumate alba jumate albatsra !;))))

Geo_ZGA 16-02-09 07:15

Quote:

Originally Posted by bambus (Post 2070247)
in principiu poti sa mai adaugi cam 30% din puterea actuala. e o manevra doar din calculator. consumul va creste cu max 1 litru iar tu mai poti aduga kiar 30 hp. partea proasta e k dak nu faci asta intr-o reprezentanta pierzi garantiile. in rest eu zic k merita
Oricum te stiu eu si sunt sigur k te tenteaza niste calutzi

:lol::lol::lol:

Topicul se poate inchide? Vanzarea pieselor din dezmembrare o faci in anunt separat, daca vrei.

bobby_gsi2 16-02-09 11:22

[QUOTE=bambus;2070247]in principiu poti sa mai adaugi cam 30% din puterea actuala. e o manevra doar din calculator. consumul va creste cu max 1 litru iar tu mai poti aduga kiar 30 hp. partea proasta e k dak nu faci asta intr-o reprezentanta pierzi garantiile. in rest eu zic k merita
Oricum te stiu eu si sunt sigur k te tenteaza niste calutzi[/QUOTEU

Unde ai facut frate generala? :)Da-mi si mie reteta asta de 30 de cai din calculator pe un motor aspirat :)

eMH 16-02-09 12:37

Asta vroiam si eu sa intreb.
Am mai auzit pe cineva,avea un Logan 1.6 16v. Zicea el ca are ~150 de cai.
I-am zis "ma,tu esti nebun...de unde dreacu ai tu 150 de cai ??". Si el zice mandru "Ce ai ma,i-am pus soft,i-am pus filtru de aer d-ala mare,i-am pus toba..."

Geo_ZGA 16-02-09 13:39

Bun, topicul se inchide ca o dam si in SF-uri cu bambus :lol:... Donn, daca il vrei redeschis imi dai un PM.

Geo_ZGA 03-04-09 11:32

topic redeschis...

D o n n 03-04-09 17:21

Ms frumos geo_gza, ca sa nu mai deschid alt topic,cine are nevoie de ceva...ma poate intreba aici !

Kent8 03-04-09 22:16

plasticul de sub radiator il ai...?
deflector de aer cumva?
concducta de retur de benzina ii cu clema sau cu piulita? am inteles ca sunt 2 modele de conducte.

D o n n 04-04-09 20:53

Plasticul de sub radiator?care fiind?
Deflector de aer?care e ala?
La conducta sa ma uit si iti spun !

Kent8 04-04-09 22:10

este un plastic gehru sub radiator, ii lung de vreo 80-100cm si lat de 5-7cm.
ii prin in 5 suruburi, iti trebuie cheie de 8 sa le desfaci.
la capete ii curbat umpic.
eu l-am rupt cand m-am urcat pe o burdura :(

laurentiu NT 04-04-09 22:30

Oglinzile ce pret au?

Kent8 04-04-09 22:35

apropo, ii ala scurt sau ala alb..?
daca-i ala alb imi trebuie stopul dreapta spate, fa un pret si sa ne combinam cu toate

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning