![]() |
Re: Unde mancam/bem bine
eu mananc in ultima vreme....pleşcăviţă....e ca un fel de hamburger...dar de vreo 2ori mai mare, cu piept de pui...
cei de prin oradea stiu pe unde se gaseste....eu cumpar din centru, de pe strada aia cum mergi spre zoo(langa biserica cu luna) |
Restaurant Grill, in Russe (Bulgaria),unu din cele mai scumpe din Bulgaria si totusi cu pretzuri mult sub cele din RO. De ex 5 persoane,am servit:
- 4 portzii piept pui grill (nush cum o prepara, da' are un gust nebun) - 5 salate grecesti - 4 sucuri,1 cafea, 3 Becks - spaghette cu piept de pui, si multe chestii prin ea (f buna, si imensa) - 5 portzii de cartofi (1 din greseala) - 5 clatite cu finetti :lol: (cu frisca etc..) nota: 60 ron situat in centru orasului, pe un bulevard deschis doar circulatziei pietonilor, gen Lipscani(doar gen, e mult mai frumos) + zeci de magazine, reprezentantze (nike,puma..etc) si pretzuri mai mici decat in Bucuresti. poa ajungetzi p-acolo...io sunt saptamanal sau kiar de 2 ori pe sapt Taxe kre trebuiesc platite: 21 ron taxa pod la iesirea din RO 5 euro vigneta la intrare BG (valabila 1 sapt) sau 30 euro valabila 1 an 6 euro taxa pod la iesirea din BG (sau 5 leva pt baiatu' de acolo fara bon :lol: ) cei din bucuresti, v-as sfatui sa incercatzi dk nu atzi fost deja |
Killer Chicken anyone? :lol:
|
Adevarat, cu Killer Chicken...aici in Romana, langa magazinul Eva...este foarte bun.Mai ales File Piept de Pui...eeee HAOS !:D
|
Quote:
si e bun rau de tot :D |
Aaaa....da santos, de faza aia uitasem...
E bine, atunci se poate spune ca la Killer Chicken, mananci si bei bine :D:D |
dap.. bun rau de la killer chicken.. si eu sunt fan.. :D
|
ce-ti place ? bautura sau mancarea ? :D
|
restaurant vulturul..... cum te duci spre metro militari ..pe dreapta... inainte de benzinaria aia API..sau cun ii zice....
a si shaworma din floreasca...genin... super shaworma..si preturi bune |
Mie mi-au placut foaaaaarte mult cotletelete alea de la Ruby's tuesday.
|
Quote:
|
@ Santos..... tu ce crezi..?? :D......... MANCAREA normal !!!
|
cea mai buna ciorba de burta din ploiesti este la restaurant royal draghici....atentie gratarul este pe carbuni,are un gust aparte fata de cel electric.
este aproape de casa..preturi bune |
Shaorma - Dristor
Italienesc - Bellini,Il Calcio,Capriciossa ... daca am pocit denumiri sa ma scuzati da nu sunt italian. Arabesc - Picollo Mondo Romanesc - Casa Romaneasca(Otopeni), Cocosatu',Burebista astea sunt multe Taverna Sarbului Chinezesc - merg doar obligat de circumstante :( , asa ca nu vreau sa recomand Ar mai fi Taj(indian)... asta de la nick vine. :) |
Panini din BV!! nush exact pe unde e,k nu ma descurc asha bine in BV dar..cu 8 ROn am mankt de nu mi`a venit sa kred....si buna mankrea...mie unu mi`a plakut!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning