![]() |
Re: Top 10 cele mai inedite scuze!
o scuza penibila zic eu a fost cand m`am dat cu un golf 3( nu stiu ce motor avea)
L`am facut o data , propietarul a mai vrut o data , si dupa ce l`am facut si a 2 oara vine si ma intreaba ce am facut la motor. eu zic ca e aproape stock(nu`i vine sa creada).dupa care imi zica ca s`ar putea sa fie de la ambreiajul lui , ca a fost pe un drum de tara si cu suspensia lui sport a mers numai in 1a si a tinut`o doar din ambreiaj. =)) |
Quote:
|
intr`un fel se poate , ca era cu nr de germania.
o fi fost topit de cand a luat`o , si drumul de tara la omorat :)) |
logan mcv 1.6 16v stock vs renault clio diesel (nush cai)
pe dambovita, plecam de la universitar spre carrefour, il fac la 1 masina pana aproape de trecerea dinainte de curba, la semafor la carrefour imi zice: "tu o chinui frate, o vad ca se chinuie, n-am vrut eu sa-i dau ca mi-e mila de ea, dar te fac sigur." asta dupa ce treapta 2 spre 3 a schimbat la plafon. :)) |
Quote:
|
am facut si eu o liniutza cu un prieten a carui masina e mai "tunata decat a mea" zice el, i-am dat avans de cativa metrii dupa care am plecat si eu am trecu pe langa el si i-am dat 2 intercity-uri.m-am oprit l-am asteptat si mi-a zis ca s-a chinuit cu amandoua mainile sa bage a 3-a si deaia l-am facut.dar nu ar fi recunoscut ca defapt e vb de masina lui care depaseste varsta lu bunica-mea si care are doar 4 viteze. e mai bine sa zici frate eu am 1.3 tu ai 1.4 si ma faci, decat sa zici frate m-ai facut....da eu am scaune recaro.pana mea frate.si in final va zic ca e vb de doua dacii. a mea 1.4 60 cai din 99 si a lui 1.3 50 cai din 72.dar tot a lui e mai tare.conteaza cate ai pe ea daca abia prinzi 80km\h?
|
in aceiasi zi s-a mai intampalt una...alt prieten conduce honda civic tipeR.altul reno megane sport mai vechi.i-a dat-o la honda de 4 ori. a cincea oara a castigat honda.soferul hondei zice "am vazut ca i-au iesit flacari si fum pe teava de esapament dar l-am facut nu? deci sunt mai tare... pana mea...
|
nu stiu ce reno megane sport mai vechi avea cel despre care vorbesti..dar tare greu imi vine a rede ca si-a luat-o pe coaja honda
|
la un moment dat a avut loc un test drive / concurs de indemanare pe Kia Ceed: Kia Drive to Glory.
La sfarsit se iau interviuri celor 3 de pe podium: al treilea sublinieaza foarte clar in interviu ca el a venit sa se distreze, ca rezultatul nu conteaza, ca nu pentru asta a venit, etc... 150 soferi in prima faza > finala pe amckart 9 soferi (deci un grup maricel). ori e vreun shumacher si a iesit pe 3 mergand la relanty.... ori mai probabil nu stie sa piarda... voi judecati. |
Quote:
|
pai daca nu stii sa pleci cu honda..ti-o iei de la masini mult mai slabe...honda are un stil de condus aparte...are motoare de turatie...chiar si cuplul e foarte sus la toate modelele...deci cand te urci in honda..apesi acceleratia sanatos daca vrei performante
|
Nu cred ca am deschis topicul asta ca un tutorial de cum se pleaca cu honda, ca honda e invincibila sau alte chestii. Pt treburile astea exista alte topicuri, aici e normal sa se spuna scuzele cele mai penibile auzite/intalnite.
|
propun sa fiu spanzurat pentru acel offtopic al meu,multumesc
|
sau sa fii calcat de o honda, ca sa fii in al noualea cer.si ca sa nu fiu chiar offtopic va mai zic una "a ta e prea usoara frate cat are 800 kg?"...pai deaia m-ai facut...
|
Quote:
apropos de cuplu si ture inalte mi-a zis cineva ca dupa ce i-a tras-o unuia cu urs, respectivul a zis ca a luat-o pt ca tocmai i-a pus cip si nu mai intrerupe, si de-aia, urcand prea mult in ture, masina pierde cuplu. Concluzia: era alta cursa daca n-avea cip.. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning