![]() |
Re: [My scoot] Ditech
SR-u asa are priza aia de aer acolo.
|
Bro hai bafta la lucrare....sunt foarte impresionat ca ai intrat asa cu forta in acest proiect 8)
Bravo, sunt foare curios ce iese:shock: oricum va fi ceva super, tin sa va anunt pe toti ca tot ce face baiatu iese de nota 10:D |
deci sa va raspund pe rand
adytzi - e prinza originala de aprilia dar am integrato in carena , am prinso din spate cu 2 suruburi + am lipito cu plastic fierbinte topit + poxipol + am chituit-o sparky :D ms ms, e primu scuter in care m-am bagat asa adanc cu un prieten, pana acum doar un curatat carburator, o curatare de sistem de racire, mai un schimb de lichid de frana... vedem ce iese |
noutati : mobra mea are injector nou :D
|
sati mearga struna :> asteptam poze noi cu scuteru vopsit :-" asfalt uscat ;)
|
machupicchu`le.. pozele vor veni doar la sfarsit cand am sal termin :)
nu umblu cu aparatu sau cu telefonu dupa mine ... mersi mersi si tie la fel :D |
bafta la treaba! Am un prieten care vinde un SR din 98, si l-as cumpara sa ma apuc si eu de el.. dar nu stiu ce sa fac. Are frana pe disc decat pe fata. Merge pusa si pe spate? Are grila de deasupra farului lipsa si are muuuuulti km. Scuterul merge bine dar mai trebuie bagati bani in el. Cam cat ar merita?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2:arrow:
era pus in momentul de fata ambreajul si variatorul stock` |
ia uite ce o facut al meu...:>...frumos frumos:D..abia asta sa vad si restu pieselor montate:D..bafta
|
Cum sa nu dau pana acuma de topicul acesta...:???:
Ce sa iti spun.... imi place ca ne tii in suspans si intotdeauna vii cu suprize :D Iti doresc bafta la terminarea proiectului si poate la vara facem niste o sedinta foto profi 8) |
facem facem da hai tu in satu mare:D sunt si locuri pt sedinta.. etc
|
Ce bine dau jantele negre:shock: pffff sper sa termini odata ca sunt nerabdator sa il vad gata.....
|
cu totii suntem nerabdatori sa vedem cum o sa arate la final :> cel putin eu abia astept...fiindca si al meu v-a fi vopsit aproape la fel :>
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning