![]() |
Re: Machetele mele - ciuca2
Hi hi.
Macheta Mercedes Benz 300SE este o macheta rara si a fost construita in 1995 ca un trofeu pentru implinirea a 50 de ani de functionare a Revell.Defapt pe macheta scrie Revell AG.In total au fost fabricate 3500 bucati in lume.In cutie gaseai macheta,2 figurine,o cutie de trabucuri Frets si un certificat de autenticitate.Trabucurile se ofereau ca semn al elegantei masinii reale,care era o lumuzina in toata regula.Macheta pe care o detin este ceea cu numarul 1485. Pe siteuri de licitatii straine se gaseste pe la 80-90 Euro+transport. |
6 Attachment(s)
Revin:
>Hummer H2 SUT Concept >1/46 >Maisto >Dodge Viper RT/10 >1/43 >BBurago |
6 Attachment(s)
Din categoria Mercedes.
>Mercedes Schorling (Atat scrie sub ea). >1:36 >Siku >Update la vechiul Mercedes 1:18.Le-am dat un aspect mai clasic la roti si am incercat sa refac cat de cat grila. |
sa stii ca arata binisor cu rotile astea si nici grila nu e rea...bravo pentru efort:wink:
L.E: rotile par subdimensionate:sad: |
Grila e asa si asa dar rotile tot nu merg man..sunt 1/24???
pacat de macheta asta.. |
Ce au patit rotile de pe Mercedes-ul 1:18? Au intrat la apa? :D
Frumoasa colectie, tine-o tot asa. |
Rotile sunt de pe o macheta 1/24. Am si rotile originale dar din pacate am doar 3.
|
arata groaznic, strica tot farmecul masinii. grila aia n-are nici o treaba...
|
Quote:
|
Quote:
Oricum sincer eu ma bucur cand primesc pareri de ale voastre.Asa imi mai dau si eu seama de defecte. |
Nu stiu unde poti gasi o roata.Ai putea sa iei niste roti de la alta macheta.Succes.:D
|
7 Attachment(s)
Next:
>Peugeot 307 wrc >1/18 >Solido >Kart > scara este aproximativ 1/18 > Nu scrie firma sub ea.Parca am mai vazut la cineva o macheta asemanatoare da nu mai stiu ce firma era. |
Foarte tare kart-ul la 1/18, bravo:!:
|
ce-mi place mie poza nr.4. arata chiar ca o poza dintr-o etapa de raliu.frumos si acel cart.cred ca l-ai mai vazut la domnu Coman Razvan.
|
7 Attachment(s)
Inca:
>Mercedes Benz Actros >1/32 >Maisto >Lamborghini >1/32 >Revell Mercedesul ar trebui sa aiba si vagonul din spate,dar din pacate asa l-am cumparat.Oricum e fain si asa. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning