![]() |
Re: ::: BMW vs VOLKSWAGEN vs OPEL :::
Lasa ma donule ca spal eu rusinea si la vw :lol::lol::lol:cred eu ca omu o sa faca o criza dupa alea 2 curse din 49 .
|
Quote:
|
Quote:
A castigat si el o cursa si acuma s-a umflat kit-ul pe masina de mandrie... Eu cate curse am castigat nu m-am mai umflat in pene si pana la urma tot la BMW o sa ajung... indiferent cat de frumos se aude VR6-le din fatza sau din spate... Peace 4 my niggas! :peace: |
Quote:
desi cred k o sa ne plictisim...dar nu-i nimik...ne dam de-a latul! |
dap....bmw power...........
cipul si-a spus cuvatul in seara asta........:)):)) |
ceva noutati?
|
De ce nu se mai aude nici o gura de la nici un SFI,decand astia cu 2.5 urile au evoluat intr-o sapt nu s-a mai auzit gura de Opel.Aveam un 2.5 super stutz king of Ploiesti care va asteapta la start sa mancaţi HEL.
|
UPS:
http://www.autoblog.com/category/recalls-tsbs/ ati auzit vreun RECALL la DSG? :P This new transmission from Munich is so complicated that apparently even BMW couldn't get it right the first time, so they're issuing a recall |
Pey normal mah ca DSG-u fiind o tehnologie invechita fata de tehnologia pe care o foloseste bmw-ul e normal sa nu aiba recall :D :D :D
|
Quote:
Deci nu recall "il fait pufff" :lol: |
pai era un tip...sunt multi care rup cutiile...eu zic de ceva oficial...
jakkal, :P tocmai a aparut DSG 7 trepte..new :)) |
Quote:
|
Pacat ca ninge...in seara asta vin la ploiesti si vroiam si eu un bilet la zoo...am auzit ca ursii dorm pe ei cand da frigul...
|
prietene mai ai mult de mincat deocamdata stai parcat ai uitat ca iti iei nana de la cielo doamne strigator la cer cieloooooo oooooo:lol::lol:
asa ca de la ursi daca ai trezasti din hibernat te fac franjuri asa chiauni cum sunt :twisted::twisted: |
a BE YOURSELF asta un fel de P.S
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning