![]() |
Re: ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini
1 Attachment(s)
mai ii de lucru foarte mult la el
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS :Daca vrei sa vezi ceva poze de la masina mea dai un add in lista u de mess la id Klautzelu si mai vb atunci ........;) ..........k la mine timp prea putin in ultima vreme sa mai scriu pe forum :(:( |
Klau te inseli cu omologarea. In mom de fata se omologheaza orice motor pe orice tip de masina atat timp cat ai acte de provenienta pe motorul respectiv si nu ai facut improvizatii de 2 bani k sa-ti intre motorul ala sub capota.Si apropo amologarea se numeste omologare artizanala, si acolo la artizanale poti sa te duci si cu masina facuta de la cap la coada si tzi-o omologheaza daca este bine facut si ai toate planurile de constructie facute de un inginer cu cap.
|
Si costa doar 3000E testele dinamice. Coborati cu picioarele pe pamant, si nu mai vb in necunostinta de cauza.
|
iar dupa ce dai banii aia pe teste, te poate si pica !! nu uitati amanuntul acela
|
pana la urma...cat costa omologarea ...dak pui alt motor p dacie ???Si mai am o intrebare ..omologarea ..costa in functie de motor ..sau e la fel ptr orice masina ???macar...dak imi spuneti cat costa ptr un motor de renault 5 turbo....astept raspunsuri !!
|
Quote:
|
baieti pot sa-mi pun motor de nova1.6 pe dacia mea? ce modificari trebuie sa fac si pot primi omologare si cat costa multumesc si astept ras. cat mai clare
|
caut si eu un bord pt o dacie berlina.care ma poate ajuta astept mail la [email protected]
|
Sal sunt nou pe aci spuneti si mie ce parere aveti de o dacie break 1989 cu motor golf 2 1.6 D cutia este originala de Dacie.
|
numai balarii aveti in cap
|
Adika.....
|
mah skuze ca n-am cam skriss si eu pe aici dar ma bag si eu in diskuzi cu faza asita < skuze pt limbaj >
Asa ca un sfat inainte de a pune un motor nou pe dacie va dau un sfat duceti-va la un inginer ii spuneti ce vreti sa faceti el va va spune ce se poate face ce nu si dupa va duceti sa va faca proiectul < indetaliat > si sigur ca daca ati respectat toate cerintele < toate lucruile skrise in proiect > sigur se va trece acel test al masini ! MS mult skuzati-ma pt skris dar e noapte sry ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning