Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/9759-motor-merge-dacie-1310-masini.html)

Paul_(NooB). 06-05-07 09:49

Re: ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini

1 Attachment(s)
mai ii de lucru foarte mult la el

Klau 09-05-07 17:46

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 877029)
Klau unde te crezi frate in razboiu stelelor ??mintene si u mai frumos frate

mha nu ma cred in razboiu stelelor si nici unde iti imaginezi u ma cred in Romaia ...asta cu ala se intampla acuma vreo 14-15 ani k si eu am vrut sa imi pun si mi-a zis ala sa nu pun fara omologare k asi pute pati k iel ...am vrut sa imi pun de golf 2 pe motorina ....am motoru actele la iel tot.....si nu pot sa il pun k parerea mea acuma nu mai stiu cum sant legile dar nu mai pot sa il pun pe dacie din cauza omologari k nu am chief sa il dau jos odata la 2 ani k sa merg sa ii fac verificarea :(;) si cine vrea crede cine nu ,nu eu cred ce vad nu vorbe ;) si ai sa vezi u k am sa pun si eu masina mea pe forum dar dupa ce ie gata ,si ai sa vezi cat si cum am lucrat la ia si de unde am inceput eu ;)

mihai_mox 10-05-07 09:12

Quote:

Originally Posted by Klau (Post 892870)
mha nu ma cred in razboiu stelelor si nici unde iti imaginezi u ma cred in Romaia ...asta cu ala se intampla acuma vreo 14-15 ani k si eu am vrut sa imi pun si mi-a zis ala sa nu pun fara omologare k asi pute pati k iel ...am vrut sa imi pun de golf 2 pe motorina ....am motoru actele la iel tot.....si nu pot sa il pun k parerea mea acuma nu mai stiu cum sant legile dar nu mai pot sa il pun pe dacie din cauza omologari k nu am chief sa il dau jos odata la 2 ani k sa merg sa ii fac verificarea :(;) si cine vrea crede cine nu ,nu eu cred ce vad nu vorbe ;) si ai sa vezi u k am sa pun si eu masina mea pe forum dar dupa ce ie gata ,si ai sa vezi cat si cum am lucrat la ia si de unde am inceput eu ;)

sincer daca chiar vrei sa pui acel motor si ai acte pe el se poate rezolva foarte usor daca mau ai si ceva finante ca sa platesti testele care le fac ei pt omologare. Si gandeste-te ca acum 14-15 ani inca mai mergeam pe o parte din legile comuniste; s-au schimbat foarte multe de atunci in domeniul legilor. Acum nu prea cred ca mai faci puscarie pt asa ceva dar fara masina sau fara actele ei poti sa ramai fara probleme si cu foarte mare usurinta. P.S. Inca mai astept un raspuns de la cineva in cunostinta de cauza la intrebarea mea care am postat-o acum cateva zile. Ms

Klau 11-05-07 00:17

Quote:

Originally Posted by mihai_mox (Post 893911)
sincer daca chiar vrei sa pui acel motor si ai acte pe el se poate rezolva foarte usor daca mau ai si ceva finante ca sa platesti testele care le fac ei pt omologare. Si gandeste-te ca acum 14-15 ani inca mai mergeam pe o parte din legile comuniste; s-au schimbat foarte multe de atunci in domeniul legilor. Acum nu prea cred ca mai faci puscarie pt asa ceva dar fara masina sau fara actele ei poti sa ramai fara probleme si cu foarte mare usurinta. P.S. Inca mai astept un raspuns de la cineva in cunostinta de cauza la intrebarea mea care am postat-o acum cateva zile. Ms

Eu am zis ce mi-a zis respectivu.............iar sa sti k m-am interesat si testele costa mai mult k masina:( iar acuma te asigur fara probeleme k nu se mai omologhiaza nici un motor pe dacie .......iar nu stiu dak cumva cand ii faci testele pt omologare tuning sau cum iti trece la RAR in carte merge si motoru schimbat sau ie tot acelasi lucru :D
PS :Daca vrei sa vezi ceva poze de la masina mea dai un add in lista u de mess la id Klautzelu si mai vb atunci ........;) ..........k la mine timp prea putin in ultima vreme sa mai scriu pe forum :(:(

mihai_mox 11-05-07 09:34

Klau te inseli cu omologarea. In mom de fata se omologheaza orice motor pe orice tip de masina atat timp cat ai acte de provenienta pe motorul respectiv si nu ai facut improvizatii de 2 bani k sa-ti intre motorul ala sub capota.Si apropo amologarea se numeste omologare artizanala, si acolo la artizanale poti sa te duci si cu masina facuta de la cap la coada si tzi-o omologheaza daca este bine facut si ai toate planurile de constructie facute de un inginer cu cap.

UniculSGM 11-05-07 11:05

Si costa doar 3000E testele dinamice. Coborati cu picioarele pe pamant, si nu mai vb in necunostinta de cauza.

canny 11-05-07 11:49

iar dupa ce dai banii aia pe teste, te poate si pica !! nu uitati amanuntul acela

keemo 13-05-07 17:09

pana la urma...cat costa omologarea ...dak pui alt motor p dacie ???Si mai am o intrebare ..omologarea ..costa in functie de motor ..sau e la fel ptr orice masina ???macar...dak imi spuneti cat costa ptr un motor de renault 5 turbo....astept raspunsuri !!

mihai_mox 14-05-07 10:18

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 895763)
Si costa doar 3000E testele dinamice. Coborati cu picioarele pe pamant, si nu mai vb in necunostinta de cauza.

intradevar sgm te costa de te rupe orice vrei sa omologhezi dar ideea era ca se poate omologa orice, asta incercam sa-i explic lu' Klau. Apropo sgm daca ma poti ajuta in legatura cu nedumerirea mea care am specificat-o pe o pagina anterioara pls.

B-11-AYG 17-06-07 22:37

baieti pot sa-mi pun motor de nova1.6 pe dacia mea? ce modificari trebuie sa fac si pot primi omologare si cat costa multumesc si astept ras. cat mai clare

bocanet 27-06-07 17:05

caut si eu un bord pt o dacie berlina.care ma poate ajuta astept mail la [email protected]

FloRiN_K1 05-07-07 07:30

Sal sunt nou pe aci spuneti si mie ce parere aveti de o dacie break 1989 cu motor golf 2 1.6 D cutia este originala de Dacie.

madmaxtata 08-07-07 11:12

numai balarii aveti in cap

FloRiN_K1 08-07-07 14:31

Adika.....

dragonul17 08-07-07 23:08

mah skuze ca n-am cam skriss si eu pe aici dar ma bag si eu in diskuzi cu faza asita < skuze pt limbaj >

Asa ca un sfat inainte de a pune un motor nou pe dacie va dau un sfat duceti-va la un inginer ii spuneti ce vreti sa faceti el va va spune ce se poate face ce nu si dupa va duceti sa va faca proiectul < indetaliat >
si sigur ca daca ati respectat toate cerintele < toate lucruile skrise in proiect > sigur se va trece acel test al masini !

MS mult skuzati-ma pt skris dar e noapte sry !

All times are GMT +2. The time now is 12:40.

- Copyright 2026 4Tuning