Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   Mitsubishi EVO IX (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/96880-mitsubishi-evo-ix.html)

SEBASTIAN 11-02-09 22:18

Re: Mitsubishi EVO IX

10 e una sub 10 e alta.
Masina oricum va fi foarte tare si depinde mult de pilot la puteri mari.
Cert este ca e o configuratie foarte buna, recomandabila si prietenoasa, masina reusind cu aceste piese sa-si pastreze caracterul stradal.
Pentru a va masura fortele in curand are sa fie foarte simplu.
Am importat un stand de masurare a puterii foarte performant 4x4, un stand care are si simulare reala deci aveti conditile de la pom de start ... la cei 402m.
Aici pe langa putere si cuplu o sa vedeti si performantele exacte!

bbm 12-02-09 08:51

suna bine ce spui tu acolo, este genul de stand cum exista si la autovit sau altceva?

SEBASTIAN 12-02-09 09:08

Azi cred vine in tara o sa vedeti cand il montez.
Este un stand profi pe care multe firme producatoare de automobile din Europa nu il au. Uni au unele mai putin performante si la echipele de F1.
Sigur se poate si mai bine insa oricum e suficient sau poate prea mult, insa daca faci o investitie de genul asta trebuie sa dai ora exacta.

Este un monstru ce peste 6 tone in echipare completa.
Poate masura 1500cp pe o axa.
Se poate adauga o franare de 900cp.
Astfel pe o axa poate duce 2400cp.
La AWD poate masura 1800cp si cu franare la 2500cp.

bbm 12-02-09 11:35

suna impresionant, bafta in business sau ce vrei tu sa faci cu el !!

PS: nu mai zice "sa dai ora exacta", sa nu creada lumea ca te-ai lasat de motoare si te -ai apucat de ceasornicarie

wolverine 12-02-09 13:01

bikks vi la craiova cu ea?...avem nevoie de tine sa ne reprezinti tg`jiu :))

bikks 12-02-09 15:15

Nu cred ca va fi gata pana atunci. Si masina momentan nu merge. O sa vin la craiova doar ca spectator :)

Jeff 12-02-09 19:15

FP Red e o turbina foarte buna cu un debit comparabil cu gt30r dar mai responsiva in turatii joase, poate fi lider pe circuit dar de sub 11 secunde nici nu poate fi vorba la noi in tzara. As fi curios de cate grade si ce ridicare sunt axele cu came.
Spor la treaba bikks!

LE: am citit de came, sorry.

SEBASTIAN 12-02-09 21:42

Eu cred ca se poate!

Jeff 12-02-09 23:17

E simplu: demonstreaza! ;)

SEBASTIAN 12-02-09 23:25

Nu eu nu e masina mea ci propietarul, el decide ce face cu ea. Noi o setam sa mearga bine la puterea maxima optima.
Nu trebuie sa demonstam nimanui nimic dar cele 11s in configuratia care o are sunt o tinta realizabila.

bikks 13-02-09 08:08

Am gasit un filmulet intre un gt30r si un fp green. https://www.youtube.com/watch?v=dqAQzJvg9nA "what it says...Black one is Evo Green bolt ons, no cams running meth at 29 PSI Camera car is SBR GT30R with 104 oct. pushing 25 psi "

SEBASTIAN 13-02-09 08:20

care are evog?

bikks 13-02-09 08:22

Black one is Evo Green bolt ons, no cams

SEBASTIAN 13-02-09 08:33

Stai linistit, nu te lua dupa ce spun unii si altii , daca piesele sunt ok si rodajul il facem ok o sa ai masina nu gluma.
Am vazut ca unii au o problema cu tara in care traiesc si totul le pute, probabil pentru ca stau cu nasul in fundul cuiva nu ca in Romania e o problema.
Sigur in functie de ceea ce vad, simt si testez, maros ma voi opri, vom incerca sa nu distrugem motorul, pentru ca pe noi nu ne caracterizeaza asta spre deoosebire de altii la care masinile nici nu fug si se si distrug.
Am mai lucrat cu piese similare iar rezultatele nu se lasa mult asteptate.

bikks 13-02-09 08:45

Stau linistit. Pentru ca va cunosc presonal si am avut ocazia sa vad cum lucrati. Am mai spus si repet. Eu unul nu as da masina pe mana altcuiva decat a voastra. Motto'ul ala nu e doar un motto, e pe bune "committed to excellence".

All times are GMT +2. The time now is 20:16.

- Copyright 2026 4Tuning