![]() |
Re: NU SE POATE ASA CEVA !!!
Quote:
stiu ca o sa fiu criticat pentru ce o sa spun ... stiu ca o sa`mi sara toata lumea`n cap ... dar .. HAI`u ar trebui sa faca burnotu pe capu` lor daca e sa se afle cine sunt ...:evil::evil::evil: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Despre ideea precum ca atunci cand pleaca 2-3 sa plece toti e strigatoare la cer ... |
lasati ca nu mor caii cind vor ciini.
chiar a fost HAI-ul acum la tv pe ant2...cu toate masinile , sa le crape ficatii in ei da' ciuda... asa , sa stie d el... |
in fine.. oricine ar fi fost propun sa dam fiecare ( din fiecare filiala ) cate 5 sau 10 ron pt a acoperi daunele produse masinilor ! Ganditi-va ca poate eram noi acolo !
|
a fost o parere scrisa la nervi, scuze daca am jignit pe cineva!
|
Sa ziceti sarumana ca a-ti scapat intregi cat de cat ... putea fi mult mai rau ...
In legatura cu eventuala rezolvare ... realizati ca nu puteti sa va puneti cu 10 da pai cu 50-100 de ciori borate din fundul Giulestiului ... ganditi-va ca acolo am stat pe o strada doua ore sunand la taxi si invariabil mi s-a spus ca nu trimit masini in zona .... Politia nu o sa faca nimic... de asta sa fiti siguri ... Va inteleg supararea, nedumerirea si frustrarea pentru ca si eu am trecut prin ceva oarecum asemenator care s-a soldat doar cu pagube materiale foarte consistente si cand am fost la politie si le-am spus exact cine a fost mi-au spus asa mai voalat ca baietii sunt oarecum intangibili ... informatori etc. Am facut plangere mai sus si in final mi s-a spus sa ma calmez ca nu fac decat sa pierd timpul degeaba si ca oricum este legea junglei pe strazi ... fiecare supravietuieste cum poate ... si m-am doat in consecinta. bafta multa si sa speram ca pe viitor nu o sa mai fie nimeni in momentul nepotrivit in locul nepotrivit :( |
Calmati-va are cine sa aiba grija de noi, ne ia pe fiecare in parte si ne judeca, cel de sus nu uita pe nimeni, asa e Romania sau cum spunea cineva de pe un alt forum "Boscherville".
Unde mai vedeti voi activitati din acestea animalice? in jungla!. App la Galati pe suporteri stelisti mascatii i-a incins pana nu au mai putut, in Romania orice e posibil! Ps: Fiti cu oki in 4 de acuma si cu sabia in buzunar! |
Quote:
|
Ai Dreptate Pepy
Am vb cu Hai-u si cu Florika si sper k maine sa aflu numele unei brigazi de la rrapid care se ocupa cu interventii de genu asta..este vb de o brigada noua formata din pustii de maxim 25 de ani,am vb cu cineva din Galerie de la Rapid(o persoana care merge de peste 10ani pe stadioane)si el a zis k asa ceva nu este posibil sa se intample,daca aud ceva o sa anunt baietii sa vdm ce putem face. (Indiferent de cate clase avem sau de ce etnie suntem fiecare avem dreptul sa iubim ce sport vrem poate sa fie el si popice) |
o sa dau si eu maine un telefon la o cunostinta sa vad ce aflu!
v-am zis.. indiferent cum ar fi ar trebui sa punem fiecare cate 5 sau 10 ron . |
Imi pare sincer rau de ce s-a intamplat acolo! Sper sa va recuperati repede. :(
|
Quote:
am ramas fara cuvinte... cand am fost la festival si am vazut masina asta... imi venea sa o iau in brate... era tipla... nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni... cum putem sa aveam astfel de animale intre noi? cred ca fiecare ar trebui sa tinem cont de ceea ce s-a intamplat si pe viitor sa avem grija ce fel de prieteni tinem langa noi; de obicei cand unul face altuia rau, ne amuzam... cred ca ar trebui sa ne mai ajutam intre noi si sa fim oameni mai buni si in loc sa-i aplaudam pe cei ce fac rau, sa nu le mai permitem! prea multi oameni rai! sustin ideea cu strangerea de banuti imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat... :no: :no: :no: |
N ai ce sa faci cu "indienii".Antonescu de traia... :( oricum sper sa va reveniti cat mai repde baieti...sustin ideea cu banutii:D cum faceti?dati un numar de cont aici?:D toate cele bune si insatatosire grabnica inca o data
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning