![]() |
Re: Lastun by Excess-Tuning
am sa ii fac un vinyl pana la evenimentul din iasi adica saptamana viitoare 13-14 iunie va fi super super tare:twisted::twisted::twisted:
|
Re: lastun by excess-tuning
Quote:
Cum ai rezolvat cu directia, cutia, ce motor ai ales, in interior ai facut ceva? Dar mai ales cum rezolvi cu RAR omologarea? Si vreau si eu o sugestie: Imi place foarte mult Lastunul, dar si masinile 4X4. M-am gandit sa combin caroseria de la un lastun cu un ATV eventual sau....? Cred ca ar arata beton cu praguri, bull-rarr, proiectoare. Sunt timisorean, si pentru cine nu stie, in varianta de proiect a lastunului existau 3 variante: una asa cum o stie toata lumea, una "partial cabrio" adica avea doar cabina, spatele fiind cu prelata si o varianta cabrio care ca si design arata cel mai fain. Aia cabrio avea usi mai mici, praguri late. Are cineva oare poze cu aceste variante? Dupa revolutie am vazut si o varianta camioneta, dar era in curtea IAP, nu cred ca era pentru vanzare. |
4 Attachment(s)
lastun turbo
|
Turbo ? lastun ? :D
Ce turbina are ? la ce presiune te incumetzi cu ea ? :D E tare proiectul. Si eu aveam fantezii cu lastunuri acum vr`o 2 ani. Dar in sudul tarii sunt raaaare si nu am avut de unde sa iau unul. BAFTA ! |
Sunt rare si in Nordul tarii :)) dar aici este si unul turbo :)
|
FOARTE TARE....BV MAN!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
ce mai face buburuza??:rolleyes2