![]() |
Re: Nissan Meet
Quote:
depinde ce inseamna pt tine Japfest . pt mine o intalnire undeva intre masina x si y JDM nu imi miroase a japfest putina mediatizare a unei intalniri nissan nu ar strica cred , nu neaparat sa vina doar performance cars nu ? |
Quote:
|
Quote:
|
unde o sa fie intalnirea ? eu am un 350Z :D
|
brasov se pare .....
|
atunci ne vedem la primavara :))
|
:lol::lol:acum ca sa ieftinit si benzina sunt sanse poate mai mari ca sa ne intilnim:workout:
|
1. U_TUNING
2. BuzzYBalL 3. VG30DETT 4. FUBU_S 5. Keisuke 6. GolfuletzS 7. tarnafes 8. VENOX 9. Xerius 10. 88RED 11. 2 BAD 12. 300zxtt 13. reshizzo_s13 mam inscris si eu .. sper ca totul va fi bine |
prin brasov unde neam putea intlni, e careva care sa poata gasi o locatie unde ne putem strange si sa nu avem probleme?
|
"NISSAN MEET"
LOCATIE: BRASOV DATA:15-16 MARTIE Participanti: 1. U_TUNING 2. BuzzYBalL 3. VG30DETT 4. FUBU_S 5. Keisuke 6. GolfuletzS 7. tarnafes 8. VENOX 9. Xerius 10. 88RED 11. 2 BAD 12. 300zxtt 13. reshizzo_s13 14. WTT79 15. axela 16. DOHC16 am cautat putin pe internet, si am gasit urmatoarele locatii: parcarea de "la parc" parcarea de la Casa Auto Tiriac parcarile Belvedere etc. Oricum daca e cineva din Brasov ar fi misto sa ne indrume si pe noi putin in acest sens! |
salutare,
eu sunt din brasov, venox poate ai timp sa ne intalnim sa organizam totul!! eu am cateva idei .. da nu stiu .. nu credeti ca martie e cam frig?? da hmm.. pt asta putem merge in vara la constanta!? am putea merge in poiana .. este o parcare mai mare .. altfel mai ma interesez si eu .. sunt multe locatii pe aici .. fain ar fi daca mergem si cu cortul!!!?? pe drumul din brasov pina la cheia ... un drum de vis!!! deci ideia mea este sa ne intalnim in brasov sau poiana .. facem ceva activitati .. paintball .. poiana .. etc. si mai pe seara sa mergem pe drumul la cheia .. super frumos .. mai ales de condus!!! ... si unde ne cazam la o pensiune la care mai am fost cu preturi f bune .. daca suntem multi sar putea sa fim numai noi in pensiune la care avem jos o camera f mare in caz dc vrem sa ne chefuim sau afara sa facem un gratar etc. il lom si pe d-nul golfuletz sa faca poze... |
Eu sincer as prefera sa merg la o intrunire unde sa se discute despre nissan-uri.... nu vreau sa bat atata drum ca sa fac o echipa de paintball ori ca sa jucam sah pe capotele masinilor...
|
Quote:
dak vreti sa iasa ceva calumea treb vorbit si aranjat din timp...... o sa coboram din poiana incet sa nu ne ia radaru :D pana acum 16 masini si fac pariu ca se sucesc mai mult de jumate .......din diverse motive sau scuze ( A fost ziua lu mama , e prea frig , nu e masina gata ,nu am asigurare , nu am motor :lol:.........) poate il invitam si pe florin sa ne invete cate ceva ................... |
pe platforma si tot o aduc :))
+ adevaratii pasionati de nissan vor veni. |
Eu s-ar cam putea sa vin fara masina.....trece prin niste ''stagii'' din viata ei!!!!
De venit am sa vin in persoana fara nici un fel de discutie!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning