![]() |
Re: BMW M5 E34- piese
salut m-ar interesa ceva de e34 dar ceva eventual tunning
-optik ,exterior ,interior , io stiu zi ce ai de "tunning" ce piese mai ai dami un pm pls sau YM:colegutu_2005 |
Scaunele La Ce Bani Le Dai....numai Scaunele!
|
de tuning nu am nimic,scaunele sunt 350 euro............
|
??????????????????
|
sa enumer cam ce ar mai fi din masina:trapa electrica perfect functionala,usa de la portbagaj(tipla),stopurile spate sunt cele normale nu cele cu semnal alb,semnalele fata galbene,suspensia fata+spate,discurile de frana fata+spate,mocheta,klima completa,parbrizul heliomat si cu parasolar ca si nou e impecabil fara nici o zgarietura,si caroseria bineinteles daca are cineva nevoie sa taie de pe ea ce vrea e marfa rau neruginita deloc,preturi bune.......
|
Salut,
bandourile de pe usi le mai ai, cu cat le dai toate ? ca mi le-au rupt la vopsitorie :( ... pm te rog ! |
nu le mai am.......
|
Bratele spate cu tot cu discuri se potrivesc pe un E28?
|
nu am pus niciodata dar incercam............sunt sanse mari
|
are suspensie sport?daca e sport si e buna ma intereseaza pretu la toata,daca e suspensie normala,ma intereseaza doar fata.si zi mi daca mai are toba finala,si cam la ce pret ar fi!
|
deci:este suspensie sport ca nu se pune suspensie normala pe m5,am toba finala,pe spate este suspensie reglabila pe duritate in functie de viteza de deplasare,amortizoarele au un rezervor cu gaz,iti las nr meu de tel si vb mai detaliat si discutam si pretul.
|
astept nr de tel!!
|
da mi un pm cu ultimu pret la suspensie.cu toba am rezolvat o!
|
ai pm de la mine.........
|
mai sunt piese adica mai tot ce tine de mecanica>>>>>>>>>>>
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning