Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   17.04.04-TM-REZULTATELE DE LA TIMISOARA (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/960-17-04-04-tm-rezultatele-timisoara.html)

akimoto 24-05-04 09:29

hai ca deja-i frectzie....

cioli17 28-05-04 19:47

da mah frectzie cum zici tu da macar baga-te la grupa care trebe... :evil: 8)

akimoto 29-05-04 15:52

cred ca ma repet pentru a treia oara, asta e ultima
DECI, MASINA MEA APARTINE DE GRUPA C(115-160)...DEOARECE AM CONSIDERAT CA NU MA FAC DE RUSINE, M-AM INSCRIS SI LA GRUPA D
unde e problema ???

n0namee 29-05-04 17:56

8) Problema e ca omul nu stie regulamentul ... prietene ... ia frumos regulamentele la puricat ... uita-te pe acolo si dupa aia vino incoa si fa taraboanta! daca masina lu Akimoto merge la fel de bine ca si Cielo si ca M5 sau nu stiu ce drac de exemple ai mai dat acolo e din cauza faptului ca la viteza unei masini iau parte o serie de factori ... si care nu sunt numai numarul de caluti! pentru ca in cazul asta un tir ... ar face o masina de Formula 1 ! omu are 160 de ponei trecuti in talon ... grupa e de la 120 - 160 ... acolo intra! daca pe el il tine sa se dea cu altii cu mai multi cai ... bravo lui! are voie sa participe de la grupa lui in sus! adica orice grupa superioara!

cioli17 01-06-04 20:31

ba tata eu stiu foarte bine regulametu'...da el se baga la grupa C si masina asta ii modificata nu-i stock....ce nu-ntzelegi ?sau ce masina n-are facut nimik la motor .....hmm...nu-mi zi..

in fine n-are rost sa ne certam ca si astia cu timpii dar erau mia multi oameni de parerea asta si am zis ca poate ne spui si noua dar daca nu vrei.... 8) 8) :)

Gabi 01-06-04 20:37

Cioli, vreau sa-ti spun 2 lucruri:
1. dai dovada de cea mai mare nesimtire dezvaluita pe forum pana in momentul asta. N-ai nici un pic de respect fata de ceilalti utilizatori (dovada este cuvantul \"bah/ba\" cu care-ti incepi fiecare mesaj).
2. akimoto nu are masina stock si intra la C (desi nu e corect), da? Ce e corect in tara asta? Si la Saturn, pe 2 mai, au fost 2 Opel Astra care au intrat la grupa B, desi - normal - trebuiau sa intre la C. Cine-a facut atata tam-tam pe tema asta? Si... ai avut ceva de pierdut din cauza lui akimoto? Ai iesit tu pe 2 si el pe 1? Hai s-o lasam mai moale...

cioli17 02-06-04 21:58

pai si ii era greu sa recunoasca ?si ce sens sre sa 'trisezi' ?

dau dovada de cea mai mare nesimtzire de pr forumu' acesta .....hehehehehe ce-ai ma ?revino-ti......chiar nu intezeleg ce ai cu mine sa mor daca intzleg....nu stiu ce t-i se pare ca am vorbit urat dar am impresia ca ai chef sa te certi dar azi n-ai noroc...

ti se pare urat cuv. ba sau mah....(bine ca altii injura si vorbesc cum vorbesc si n-ai nici o rteaba dar azi ti-ai gasit pe cine sa te superi )pan' la urma mi-am dat seama ce e vorba doar de varsta..ca daca aveam 25 ani n-aveai treaba cu mine....

Gabi 03-06-04 09:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
pai si ii era greu sa recunoasca ?si ce sens sre sa 'trisezi' ?

dau dovada de cea mai mare nesimtzire de pr forumu' acesta .....hehehehehe ce-ai ma ?revino-ti......chiar nu intezeleg ce ai cu mine sa mor daca intzleg....nu stiu ce t-i se pare ca am vorbit urat dar am impresia ca ai chef sa te certi dar azi n-ai noroc...

ti se pare urat cuv. ba sau mah....(bine ca altii injura si vorbesc cum vorbesc si n-ai nici o rteaba dar azi ti-ai gasit pe cine sa te superi )pan' la urma mi-am dat seama ce e vorba doar de varsta..ca daca aveam 25 ani n-aveai treaba cu mine....

Nu trisaza nimeni. Ei sunt inscrisi la grupele la care corespund din talon.

Si cine-a injurat a fost atentionat, asa cum si tu esti atentionat.

Daca aveai 25 de ani nu aveam treaba cu tine? Poti sa ai si 70, ca daca nu esti corect, tot ma iau de tine.

PS: si eu am doar 19 ani jumate, asa ca varsta nu e un impediment.

akimoto 03-06-04 18:38

cioli draga, aproape toate masinile care au venit la concurs au fost modificate, ba un filtru, ba o toba, un chip, etc....ia pune-te tu frumusel si calculeaza cati cai are fiecare...

inca ceva, cielo lui Sebi, care m-a facut anu trecut, are motor de opel de 150cp si deci se incadreaza la C.....Sebi chiar el a spus ca are vreo 240cp dupa modificari, siiiiii ????? la ce grupa s-a dat ??? LA C

si in ultimul rand, iata o parte din regulamentul Legal Racing:
\"Mentiune, atunci cand se stabilesc grupele se ia in calcul puterea motorului ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo, compressor, nitro, nos, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficiente respective se reincadreaza noul motor.
Exemple de mod de calcul :

Pt montare suplimentara de turbo
(puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa

Pt compressor
(puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa

Pentru nitro, nos
(puterea de fabrica) x 2,0 = puterea de clasa

Pentru schimbat chiulasa
Motor opel 115cp 8valve-se schimba chiulasa se monteaza de 16v rezulta motor de 136 sau 150cp , la motor de Vw 1,8 8v de 90cp se aplica 16v rezulta clasa pt motorul 1,8 de 16v adica 130cp.\"

eu nu am apelat la niciuna din variantele de mai sus, lamurit ?

Ova 07-06-04 17:07

Zi-mi sincer daca:
1.Nu ai filtru umed
2.Nu ti-ai comandat tobe sport de pe net si dupa aia le-ai trimis inapoi ca nu erau pt. motoru' tau
3.Nu ai chip-tuning
Nu o mai da in prosteala si fi sincer. :twisted: Te-am prins!

akimoto 07-06-04 17:33

1. NU am filtru umed, am filtru TenzoR
2. NU am trimis tobele inapoi ca nu erau pt. motoru' meu, am trimis galeria inapoi ca nu era pt. motoru' meu
3. am
4. NU o dau in prosteala si NU m-ai prins, ia uite aici cat is de sincer https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=1924&start=75 (al treilea post)
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=45 (4)
[/b]

Ova 07-06-04 18:49

deci sa inteleg ca masina are ~190 cai,, deci cum de mai intri la grupa C(care-i pan' la 160 cp)..sau sa inteleg ca acuma ne-ai spus sincer despre masina ta...

PS:Imi pare rau ca nu te-am prins la semafor acum cateva luni....

Hondarul 07-06-04 22:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ova\"
deci sa inteleg ca masina are ~190 cai,, deci cum de mai intri la grupa C(care-i pan' la 160 cp)..sau sa inteleg ca acuma ne-ai spus sincer despre masina ta...

PS:Imi pare rau ca nu te-am prins la semafor acum cateva luni....

Bah omule... Tu ori habar nu ai de regulamentul LR, ori ai ceva cu akimoto asta... Frate, tu vb numai prostii...
1.La legale sta cineva cu Dinamometrul la gat si ia puterea fiecarei masini in parte mah ???
2.Atata timp cat nu ai turbo, compressor sau NOS, adica chestii care cresc puterea masinii cu ~30%, ramai la grupa din talon.Daca ai aceste modificari majore, se recalculeaza. Ce e asa greu ???
3.Si de ce s-a mai inventat tuningul de genul cip (nu chip :evil: ), filtru si evacuare ??? Nu pentru cersterea modica a puterii motorului ???
4.O sa le zici acelasi lucru tuturor celor care au in talon 160 cp si reali au 190 cp ???
5.Ti se pare corect sa se bage la D, acolo unde aia cu 190-250 cp din talon au de fapt peste 250 ???

Omule, sunt niste reguli luate de afara se pare. Chiar daca nu se respecta majoritatea, macar Akimoto asta se baga la grupa din talon.Altii au 160 cp si se baga la B !!!

akimoto 08-06-04 14:33

ova, fa bine si uita-te la data acelor posturi
Hondare, tocmai ca sa nu aud astfel de comentarii m-am inscris si la C si la D...dar se pare ca degeaba...
P.S. cati ani ai tu, ova ? vad ca degeaba iti dau explicatii clare ca lumina zilei, tu tot pe aratura esti...

cioli17 08-06-04 21:50

cre' ca am inteles...deci daca ai pe masina cip tobe filtru si chestii deastea..fara sa te bagi la motor pe aia de LR nu-i intereseaza....deci akimoto are vreo 190 dar totzi caii is scosi din filtre, cipuri si tobe fara sa se bage la motor.....si poate sa se bage la C pan' la 160....sper ca am inteles bine...

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning