![]() |
Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny by Inferno
-Rusia: Avem niste femei , de ti se scoala **** cand le vezi .
-China: Noi avem niste covoare , numai de drag stai pe ele -Germania: Noi avem o tactica de razboi , daramam toata lumea . -America: Avem niste avione supersonice de zbori de pe scaun . -Romania: Noi ne culcam cu femei rusoaice pe covoare chinezesti cu tactica germana si viteza americana |
Plictisit de viata de la oras, Tom si-a cumparat o casa la tara, inconjurata de vai si paduri. Dupa sase luni de singuratate, la usa lui apare un tip barbos, neingrijit, care ii spune: - Sunt vecinul tau, Bill, si locuiesc peste vale. Dau o petrecere diseara si m-am gandit sa te invit si pe tine. - A, ce bine! spune Tom. Chiar ma plictisisem. - Va fi ceva de baut, poate si ceva lupte. Sper ca nu te deranjeaza. - E OK, cred ca pot face fata. - Si se va face si sex.- A...ce bine! Sunt un tip deschis oricaror provocari. Cum crezi ca ar trebui sa ma imbrac? - Nu conteaza. Oricum vom fi numai noi doi.
|
Bula cu nevasta in pat : fa i nevasta fac pariu ca nu esti in stare sa mi zici un sg lucru care sa ma faca si vesel si trist in acelasi timp ..... - O ai cea mai mare dintre toti prietenii tai
|
ahahahahah buna rau asta ultima :))
|
Si unu de sezon:
Dlaga Mosule, te log mult sa-mi aduci un tlenulet electlic, o masinuta si o ciocolata" . Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mana de la mana si sa-i cumpe r e copilului darurile. Strang ele banii cumpara trenuletul, cumpara masinuta, dar de ciocolata nu le mai ajung banii. Trimit cadoul copilului. La cateva zile de la Craciun copilul duce la posta o alta scrisoare cu multumirile pt Mos Craciun: " Dlaga Mosule, iti multumesc pentlu cadouli, tlenuletul este magnific, masinuta este supel. Eu sunt convins ca mi-ai tlimis si ciocolata, da cled ca curvele alea de la posta au mancat-o.... |
Meniul de sarbatori
Tuica de Pitesti balaie, Ce te mangaie la … limba Dispozitia iti schimba Branza buna de Trapista Scoasa chiar acum din … lada Cine vrea, poate sa vada! Sunca alba ca si-o coala, Cum mananci, cum ti se … pare C-ai pofta de mancare! Mici facuti cu ardei iute Cand mananci iti vine-a … spune, Doamne, ce bucate bune! Fripturica de boboci Cu garnitura de … varza La stomac sa nu te arda! Mere, pere, cozonaci Sa mananci pana te … culci De atatea fructe dulci! Tort cu nuca cat caciula Care scoala-n sus si … masa Daca nu intreaga casa! Cui meniul n-a placut, Apai, mama lui sa-i … faca Alt meniu care sa-i placa! |
Quote:
cat de tareee!!!!!:lol::lol::lol:...dar cei cu robynet de nu a mai bagat nimic?... |
spre deosebire de tine altii mai au si viata personala ti-am mai zis eu: "viata bate forumul"
|
Chestia asta mi`a mancat o zi din viata la liceu !!!
Mi`a spus`o un coleg ... sa vad care se prinde :) Trei barbati se duc la un hotel unde tariful este de 30 euroi camera pe noapte. Fiecare barbat plateste cate 10 euroi. Receptionera realizeaza ca o camera costa doar 25 euroi, asa ca roaga unul dintre angajati sa se duca sa le returneze 5 euroi celor 3 barbati. Angajatul nestiind cum sa imparta cei 5 euro la 3 barbati, hotaraste sa dea inapoi fiecaruia cate un euro, iar el sa-si pastreze restul de 2 euroi. Asa ca fiecare barbat primeste inapoi cate un euro, de aici rezultand ca fiecare a platit pentru camera 9 euro, in total (9 euro x 3 barbati) 27 euroi. Adunand cu cei 2 euro ce i-au ramas angajatului, totalul este 29 dolari. Unde este un euroi? ( o sa incerc sa imi aduc si eu aminte iar de "portita" ) pana atunci ... chinuiti`va =)) |
Sa vad raspunsuri :)))
Daca astazi sunt 0º C si maine va fi de doua ori mai frig, cate grade vor fi maine? |
ce cacat de banc :))))
Doua babe chioare mergeau pe stada, una dintre ele vede o flegma verde pe drum. Arata cu degetul: - Ia te uita, am gasit un medalion! Cealalta se apleaca si tinand cu degetele il ridica in sus: - Ia te uita! Are si lantisooor... |
I: De ce nu fac moldovenii SIDA?
R: Fiindca are si SIDA mandria ei. |
- Cand sunt femeile fericite?
- Pe cine intereseaza? :)))))))))) |
asta e mortal :))))
- De ce e bine sa mearga soacra la vot? - Ca sa se obisnuiasca cu urna! =)) |
- De ce nu mananca elefantii mamaliga?
- Ca nu le da nimeni. :))) |