![]() |
bv blondino ;)
frumoasa melodie :) George Michael - Careless Whisper I feel so unsure as I take your hand an lead you to the dance floor. As the music dies something in your eyes Calls to mind a silver screen and you're its sad goodbye. I'm never gonna dance again guilty feet have got no rhythm Though it's easy to pretend I know you're not a fool. I should have known better than to cheat a friend And waste a chance that I've been given. So I'm never gonna dance again the way I danced with you. Time can never mend the careless whispers of a good friend. To the heart and mind ignorance is kind. There's no comfort in the truth pain is all you'll find. I'm never gonna dance again guilty feet have got no rhythm . . . Never without your love. Tonight the music seems so loud I wish that we could lose this crowd. Maybe it's better this way We'd hurt each other with the things we want to say. We could have been so good together We could have lived this dance forever But now who's gonna dance with me? - Please stay. And I'm never gonna dance again guilty feet have got no rhythm . . . No dance no dance no dance you're gone - no dance you're gone. This matter is so wrong so wrong that you had lo leave me alone. |
Re: Versuri preferate !
Ce ziceti de asta?
Hoes like to fuck ya, then call ya baby Then drive ya crazy, ho you can save me Save all that bullshit, drama and actin Preachin's for pulpits, quit dat lip flappin Dog, I'm attackin, heads gon' be crackin Steps outta line and you gets a pimp smackin Who wear the pants bitch, who made these pants bitch You shake and dance bitch, I'm just your man bitch I like affection, not a infection Ho, you burn me bullets come yo direction If you sadictic, don't you step to this Freaky and pity, ho we can do this Man I grew to this, playa it's in me Up there is where these green leaves'll send me Keep to the game be yo conversation Straight to the brain man, that rules the nation!!!!!! |
Quote:
si ca sa nu fiu off-topic prea tare,uite niste versuri ce-mi plac mie: Make that ass vibrate, make that ass vibrate I like the way yo ass be vibratin... I like the way yo ass be vibratin... Make that ass vibrate, Make that ass vibrate, shake that shit till you Start an earthquake :D Petey Pablo-(celebra) Vibrate |
1 Attachment(s)
Asta-i melodia.. Pt femeile sufocante si pt alea care nu stiu ce vor ;)
|
Bitza - Razboi in doi
Esti gandul meu bun Cand ma ascund in fum Si spun ca poate o sa am cu tine un final de drum Si spun ca daca ar pica totul Dac-as fi cu tine as sti c-am luat tot potul Esti haina care ma imbraca In momentu-n care toti ma lasa balta M-acoperi, ma-ntelegi, ma strangi, ma incalzesti Ma faci sa cred ca-n doi e mult mai greu sa pierzi Esti cea care totdeauna imi raspunde Cand cer intariri, cea care nu se-ascunde Cea care poate face soare atunci cand ploua Cea care poate sa ma duca intr-o era noua Esti bandajul care-l pun pe rana Cand sangerez la pamant lipsit de orice vlaga Ma faci sa ma ridic si sa ma scutur de tarana Sa strang din nou din dinti gata de-o noua lupta Ref(x2) Pote gresesc, poate nu esti tu Poate m-amagesc sau poate nu Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare si ploi In orice razboi e mai usor in doi Esti camaradul meu cand eu atarn de-un fir de ata In acest razboi numit viata Cand inaintez cu greu cu vantu-n fata M-ajuti fara sa pui prea multe in balanta Esti glasul ce-l aud cand totu-u jur a tacut Cand totu-n jur a trecut Cand linile s-au tras Si s-au mai dat alte verdicte Alte sentinte Alte dorinte Calcand acelasi monoton esti as Locu-n care-ntotdeauna m-am intors Tu ma aduci la normal cand sunt intors pe dos Si poate n-o arat, dar mi-ar fi mult mai greu Dac-as ramane fara tine doar un simplu eu Esti zambetul meu dintr-o noapte neagra Cand dupa un apus lumina-i dusa toata Reusesti sa faci totul fara trucuri Chiar daca sunt tot eu cel care-ti da putine lucruri Refx2 Praf pe drum Cand ma scutur imi spun Nu e nimeni sa m-adune cand sunt beat praf nu e nimeni sa ma-ndrume Orice razboi e mai usor in doi Nu-mi spune ca sentimentele au ruginit in noi Armurile au cazut si-acum ochii mari si goi,varsa ploi Sentimente patate de noroi se torn apoi Amintiri transformate-n strigoi Scrisori aruncate la gunoi,voi strange-n pumni ura Imi va urla gura,va tremura mana Asta-i razboiul meu cu lumea Iar tu vei fi doar una,intotdeauna Cand vor pica din cer si soarele sï luna |
iete niste versuri care imi plac super mult si tot restu' de bla...bla...bla.... imi plac super mult...
Parazitii - Categoria Grea I: Un zambet intr-un ritm cumplit de plictisit spunea As vrea sa-mpachetez dorinte-n vis si nu mintea As vrea sa pot sa gasesc la suflet antidot Dar nimeni nu intelege, impotriva vietii nu exista o lege Asa am invatat ca viata e grea da' trece Deschid portofelul cu pacate numarate Inchid ochii si-l arunc departe. Refren(x2): Viata e un meci la categoria grea Cea mai buna lovitura ramane eschiva Ai o singura repriza N-are cine sa te-ascunda Tragi cu dintii pana-n ultima secunda. II: Nu vreau sa tin cont de regulile scrise Si n-am prieteni printre oamenii cu idei fixe De ce trebuie sa vreau sa am o vila-n Primaverii Atata timp cat stau la bloc Stau cu ai mei si beau in fatza scarii Nu traiesc pentru limuzine, Viitorul pentru mine inseamna un simplu maine Ce-o sa faci cand tactu' n-o sa-ti mai dea bani O sa mori ? Inseamna ca-altii ar trebui sa moara de mai multe ori Nu vreau sa ma-ntelegi gresit E diferit felul de-a gandit, da' tu, tu nu stii Nu vreau sa ma-ngrop in bani ca loveaua prosteste E mai bine sa ai exact atat cat iti lipseste Nu sufar de nici un complex Si n-am sa gand sa ma-ngrop la mana cu vreun Rolex Ultimul vers pe care-l stiu pe dinafara Vreau sa cred ca reusim sa scoatem un album afara. Refren(x2):.. III: As vrea sa beau mai multe sticle de vin rece Decat poate sa numere un politist pe degete Vreau un copil care sa creasca fara sa ma urasca Pentru lectii de viata din terasa in terasa Fara acte, fara bani, fara echilibru Vreau sa nu simt cum trece timpul As vrea sa mort inainte sa devin inutil Un bunic pervers in baston si senil As vrea sa pot sa va-mbat pe toti care-ascultati albumul (Dac-am bea cu fiecare in parte ar fi si ultimul) Vreau sa simt ca traiesc, nu colectez maculatura Pentru o alta viata la fel de nesigura Vreau prea mult pentru unul singur Dar fie, ultimul vers toti ar trebui sa-l stie Imi doresc ce-mi doresti tu mine si sa ti se-ntample tïe. Refren(x4:.. P.S.:..true....just like a Bud |
Never thought you'd make me perspire.
Never thought I'd do you the same. Never thought I'd fill with desire. Never thought I'd feel so ashamed. Me and the dragon can chase all the pain away. So before I end my day, remember.. My sweet prince, you are the one My sweet prince you are the one Never thought I'd have to retire Never thought I'd have to abstain Never thought all this could back fire Close up the hole in my vain Me and my valuable friend can fix all the pain away So before I end my day remember My sweet prince you are the one My sweet prince you are the one you are the one you are the one you are the one you are the one Never thought I'd get any higher Never thought you'd fuck with my brain Never thought all this could expire Never thought you'd go break the chain Me and you baby, still flush all the pain away So before I end my day remember My sweet prince you are the one |
Bine ati venit in lumea muzicii de calitate unde orice cacat daca straluceste indeajuns de mult produce milioane.Vom parcurge o scurta calatorie in universal versurilor care au atarnat grele lanturi de platina la gatul unor mari artisti internationali. Va rog sa scuzati traducerea si sa va bucurati alaturi de mine. Textul nu imi apartine dar il pot accepta ca fiind al meu in speranta ca maine ma voi umple de baniCand pestele e-n cuibTe frige las-o jos, te frige las-o jos, te frige las-o josCand pestele e-n cuibTe frige las-o jos, te frige las-o jos, te frige las-o josVreau sa pun inghetata pe tine, cu ulei sa te ungSunt un tip misto, am bani multi da nu-mi ajungPriveste-mi pantofii cand sunt in miscareSunt fierbinte femeile stiu ca sunt tareSunt un baiat rau cu multe curveConduc masinile meleSi port hainele mele facute de mineSunt un dur si-o ard ca un sefSunt un star cu coaiele mariTre sa fac astaSpune-mi numele iubito, spune-mi numeleAm un steag albastru care-atarna pe spateDar numai pe partea stanga, da, pe partea cuibuluiAsa va fi mereu, asa va fi mereuN-ai cum sa joci jocu asta asa cum il joc euSpecialitatea mea e sa fac fetele sa se dezbraceDeci adu-ti prietenii-ncoaceInauntru e premiera mondialaTu ai multe curve da eu am si mai multeAsa ca dai in boalaAm 99 de probleme si o curva nu e unaVrei sa fii rege da asu s-a intors, sugi pwlaHam ham ham iuiuiu uiuieiUnde sunt cainii mei?HeiLatrati cu mine acumFetele alearga catre iubireOriunde gasesc iubireHam ham ham uiuiu uiuieiHeiMa gasesti in club cu sticla plina de bereMami, am droguri daca asta vreiEu nu fac sex, ah, eu fac dragosteAsa ca ia-ma-n brate daca vrei sa te freciNu stiu ce ai auzit despre mineDa o curva nu poate sa ia un dolar de la mineMerg cu cadilacu fara permisPoti sa vezi ca sunt un P.E.S.T.E.Te duc la cofetarie, te las sa lingi acadeauaDai-nainte fato nu te opri, insista pana nimeresti locu.......wow sa-mi bag pwla cum suna
|
Quote:
|
Se poate sa fie zi...
Se poate sa fie noapte... Se poate sa fie vara... La fel cum iarna poate fi. Nisipul sa fie ud Iar marea un pic amara Nisipul sa zgarie lin Iar marea sa fie murdara. Vrei soare, soare iti dau Sau pielea ti-e ruda cu luna Pe stanci daca vrei te sarut Sau in apa...mi-e totuna. Sa pot sa te aleg dintr-o suta In ochi sa ai inima mea Sa-ncerc sa ma ascund de iubire Dar sa nu te mai Sa nu te mai pot uita Iar noaptea sa ai pielea uda Insetata sa tragi din tigara Pe mare se aude sirena Al tau san imi mangaie mana. Povestea merge mai departe Ca vantul din Vama Veche... Eu nu pot sa mai continui Caci eu mi-am gasit pereche. Povestea merge mai departe Ca vantul din Vama Veche... Eu nu pot sa mai continui Saruta-ma in ureche. Am plecat la Vama Veche Ca sa imi gasesc pereche Am ajuns la Vama Veche Si sunt apucat de streche Stau pe plaja-n Vama Veche Si-am sarutul in ureche Doar pe plaja-n Vama Veche Noi totï vom avea pereche. |
Sisu:
Oare sa ai bani multi si haine scumpe bijuteri si zi de zi inconjurat de tarfe multe oare o masina preparata o casa si vrajeala multa si respectul te-ai imbogatit oare sa rada toti cand spui o gluma chiar dak nu-i buna sa taca toti din gura atunci cand telefonu suna sa platesti un lucru chiar si atat cat nu face chiar dak nu le place toti fac cum iti place esti omul zile ai usi deschise larg unii nu te placeau acuma toti te plac ai stil esti dulce si intotdeauna ai dreptate ai multi tovarasi si fete in fiecare noapte la club ai masa rezervata totdeauna iti place lumea cand se inghesuie sa-ti starnga mana pe multi nu ii cunosti nici cum ii cheama nu stii bine nici unu dintre ei nu e acum aici cu tine Refren:Adda toata lume vrea sa fie cat mai sus insa putini ajung unde si-au propus toata lume vrea sa fie cat mai sus insa putini ajung unde si-au propus Puya: Smecherie e sa stai la plaja cand in tara sunt 0 grade sa fi respectat cand pleci departe te umfli k esti bun in perimetrul tau cu un BMW-u si doua mii in portmoneu poti sa apari in clipuri cu masini luxoase degeaba daca nu sunt ale tale nu sunt frumoase exact ca tarfele care pleaca dimineata te trezesti din vis asta e viata de unde venim stim ce e smecheria sunt bani in cantitati mari asta ii romania paradisul lor al bagabontilor a celor care stiu sa isi faca un viitor si pizdele sunt atrase ca un magnet de cel care e in final cel mai potent asta ii smecheria nu vorbe afirmatii nu povesti auzite de la altii Refren:Adda toata lume vrea sa fie cat mai sus insa putini ajung unde si-au propus toata lume vrea sa fie cat mai sus insa putini ajung unde si-au propus Brugner: nu pot sa incep decat prin a va spune oricat de prost sau bine ar putea sa sune caci aici in romania smecheria ii neinteleasa nu este comuna e o trasatura aleasa putini stiu poate faptul k numa din placere cei mai rai baiet se misca in tacere nici o data un smecher noh sa faca atmosfera insa prin decizi poate avea efect de sera hahalee este acela ce se lauda ca de la el se trage toata treaba mai ceva ca decat mandela tare-n gura cu o stela si vopsit in cap cu vela demagog si doar atat fara pic de flegma-n gat e uscat ca un desert si se lauda-ntratat nici o data dat cu el cunostintele in cat chiar ma scoate din sarite si-o sa spun ca este fraier n-are sabie in dotare ci doar panza de bonfaier Refren:Adda x2 toata lume vrea sa fie cat mai sus insa putini ajung unde si-au propus toata lume vrea sa fie cat mai sus insa putini ajung unde sï-au propus versurile le'am luat de pe versuri.ro refrenu imi place f mult , e ce e in realitate |
o sectiune dintr-o melodie nush pe toata :))
eu pun mana pe buric acolo e dracu mic eu pun mana mai la vale acoo de dracu mare :))) |
U.S.M feat Andra - De ce
De ce mai esti cu ea ? Cand spui ca tii la mine? De ce nu te intorci? Eu inca te iubesc stii bine... De ce tot timpul ea? Daca te gandesti la mine De ce nu te intorci ? Nu pot sa te uit stii bine Stii de ce? .. ea nu numara pe degete calitatile Ea nu tine minte datzile cand ne certam Ci datzile cand incercam sa ne impacam prin reciprocitate Nu's nevoit sa cedez mereu ca sa mearga totul ca pe roate Ea ma face sa zambesc , tu m-ai facut sa plang Adutzi aminte intotdeauna ai fost artista la cuvinte Si le strang sa ti le-ntorc fara sa intorc tot c a fost Ca m-am intors de 2 ori s-am inteles ca n-are rost Acum pare pustiu s-as vrea sa stiu ca tii la mine Sentimentul e inca viu si se mentine si in mine Dar ea ma opreste caci ma iubeste nebuneste Cand mor de dorul tau ea plange si starpeste Orice fel de sentimente legata de tine sau de intamplari precedente E realmente leacul impotriva ta , ca-s posedat de tine si de inima ta As vrea sa pot sa spun "PA", dar cum cand a ta amintire Revine fara oprire, cand din a noastra iubire nu am nici un fel de iesire Ajutorul ei sper sa-l folosesc Caci vraja ei e de moment si tot la tine ma gandesc Imi amintesc cu nostalgie seri si noptzi cand ne spuneam Indiferent de ce-o sa fie, noi vom fi ca-n prima zi Ca c-avem e special, ca orice ar fi am trece peste Ca ne iubim si nu am vrea sa stim cum este Sa ne certam,esential este ca sunt doar amintiri Si regretam la fel de mult cum incercam sa uitam Cel putin pentru mine e un chin Si cum ti-am spus ea ma ajuta sa alin dureri greu de imaginat Din suflet te rog, vreau sa-ti spun ca am uitat, vreau sa ma eliberezi Vreau sa te rog sa nu mai crezi, vreau sa cred ca nu mai vezi iubirea noastra Ca pe ceva c poate fi,caci stii eu nu mai vreau sa ma gandesc la tine Povestea noastra nu mai tine, de fapt vreau sa nu existe, Triste amintiri vreau sa nu mai insite Liste de reprosuri am pentru c mi-ai facut deci te uit. De ce mai esti cu ea ? Cand spui ca tii la mine? De ce nu te intorci? Eu inca te iubesc stii bine... De ce tot timpul ea? Daca te gandesti la mine De ce nu te intorci ? Nu pot sa te uit stii bine Stii dc? ca am cu ea c n-am avut cu tine Ca am cu ea c am avut cu tine dar mai bine Si simt ca ma iubeste nebuneste Dar un sentiment puternic se trezeste in minte mea Cand ma gandesc la dragostea ce ti-am purtat-o La inima pe care ai patat-o La cei 2 ani de fericire La acea dezamagire La tot c ai facut pentru a-mi schimba tot ce-mi statea in fire Imi spuneai ca nimic nu iti mai place la mine Ei bine ea ma place, ma place pentru bine ma place pentru rau Ma place asa cum sunt ,oricum eu nu mai sunt al tau Si acum plang o amintire plang o umbra de iubire Plang o rochie alba si plang langa ea un mire Si ea plange in nestire fiindca ea stie ca eu ma gandesc la tine Ca ma gandesc la a ta amintire care in minte imi revine si stiu ca tii la mine inca, si stiu ca ai pe altul langa Iar ea nu vreau sa planga,stiu ca ma iubeste si cu toate astea stiu ca ar vrea sa fuga Cu toate astea fie sa ma iubeasca , putin cate putin imi face inima sa creasca Imi amintesc stiai si tu la inceput As vrea sa-ti spun ca ce-am avut cu tine a trecut,as vrea sa pot sa uit Sa avem un viitor nu un trecut, mi-am creat un scut strans legat de inima Ea nu-mi acorda atentzie minima Cu ea simt un viitor, in agenda ta eu am ramas Viktor pe care l-ai intalnit candva Pe care l-ai uitat oricum asta e viatza mea Las lacrimi sa se verse, imi amintesc SMS-uri sterse ,numere ascunse Telefoane pe NV oricum am mult prea multe surse, mult prea multe spunse, Multe intrebari puse tie, putine cu raspuns din partea ta dar fie Las de la mine, asta am facut mereu ca sa ne fie bine Chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe stradacu altu de mana Am facut tot c ai vrut am facut tot ce-am putut Vei ramane amintirea zilelor c au trecut Deci te uït. |
My favourite song...Xzibit-Paparazzi
1996, the disfunctional member of the alkohaliks family It’s xzibit, bring it live, one time, like this Verse one Sometimes I wonder if it’s all worth my while Xzibit stay versitile With million dollar lifestyle And I can feel it as a child growin’ up The niggaz that were real and the niggaz that were scared as fuck That’s why xzibit only roll with a chosen few You ain’t really real, I can tell when I look at you So ease off the trigga talk, you ain’t killin shit It’s not affecting me or the click that I’m rolling with I don’t believe the hype or buy a woof ticket Nigga you make a gang of noise and never seem like a cricket I guess that’s why we never kick it A lot of rappers are soft and get tossed tryin to come with the liquid How many rappers do you know like this? Always claimin that they’re riding but they really turn bitch It don’t make sense Either you’re a soldier from the start Or an actor with a record deal tryin to play the part Like dat Chorus: It’s a shame Niggaz in the rap game Only for the money and the fame Extra large (extra large) It’s a shame Niggaz in the rap game Only for the money and the fame Paparazzi (2x) Verse two See I don’t need no lights no cameras all i got is actiom Never no superstar I’m more like a planet So my composure is kept while others start to sweat A merchant from the fog with my fucked up dialogue Try to live high on the hog leaves you bankrupt And people you spent it on, would not give a fuck Now that’s deep, how deep, it’s deeper than atlantis Home of the scandalous Big bad los angeles Dangerous, vandelous Yo, not to be trusted pretending to be hard Not being scared by the boulevard I’m pulling that card and sayin gin as i begin Flowin like liquid, soak it in your chin I’m breakin it down, my sounds, so crowds are like deaf From the west Put your whole city to the test It’s all in perspective Breaker one-nine copy This is for the people gettin caught up in the paparazzi Chorus Verse three Niggaz smoke stress and cross dress But Xzibit just play the back while your going through schemes and pipe dreams For a contract Real tightly rolled, fuck ’em all thats how I feel I made a cool half mil Before I had a record deal There for you look and stare like it’s magic But too much of anything can make you an addict Whenever its time to static, break out the automatic I set it off straight, I spread hate, then I vacate, but wait Who dare to cross this path Yo, how do ya like math Cut slash, make a blood bath So on behalf of all niggaz I get drunk with Smokin blunts with I dispose of your punk shit Keep it all in perspective Carbon copies gettin caught up in the paparazzi Once again, it´s the liquidation crew, and i return for you like this Chorus |
Melodie: Daca ploaia s-ar opri
I: Daca pleci usa nu o mai inchide Sper sa treci poate maine pe aici Te petrec si ma uit la tine Parca pierd ceva din mine Zau, imi e greu. : Poate daca ploaia s-ar opri Si din cer n-o sa mai cada lacrimi Stele ar rasari, tu ai veni Suparat sunt, Doamne iar Stau in carciuma sa-mi inec amarul Beau si te astept pana la zi. II: Ploua incet, incet, Ploua si-mi este dor de ochii tai Sa mor imi e dor. Te astept sa te intorci din nou la mine Chipul tau si de ochii tai mi-e dor Poza ta din sertar o scot Nu ma uit la ea, nu pot Zau, imi e greu. (x2):.. Ploua incet, incet, Ploua si-mi este dor de ochii tai Sa mor imi e dor. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning