Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Fanatik Constanta (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/95485-fanatik-constanta.html)

naiman 25-12-08 14:10

Re: FanatiK Constanta

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1938164)
Naiman usor cu tubu ala de bass ca pierzi stergatoru ala ti-am mai zis eu.
Salutari de la tampitii X-Team Racing Club Constanta

i l-am lasat lu marian ca merg la munte si am nevoie de porbagaj:P si asha e mare rau :))

Insanerzw 26-12-08 00:27

Mi-a placut batrana aceea R E A poze cu ea mai exista?:D

naiman 26-12-08 16:29

da mai sunt da sunt p alt hard, o sa le pun la anu
oricum masina e mijto rau ca si pe mine ma bate gandu sa iau una sa o restaurez

Insanerzw 26-12-08 18:21

da asta fiind a 2 a pasiune a mea ..Firs Bmw powah :X astept naiman astept am rabdare :D bft in continuare la club!

b31rmy 04-01-09 14:03

Avem o surpriza de 2.9cmc la Constanta :D

clau lcf 04-01-09 14:58

5 Attachment(s)
Salutare. Hop si eu in club.

Adaug un Vw Corrado VR6, 2.9, 190 cai, stock deocamdata.

Planurile pe viitor sunt multe. In mare spus, o restaurare completa, si niste modificari ( audio, lambo dors, jante 17, 9 j, stopuri fk rosu cu alb, prelungire bara spate, praguri, si bara completa fata, interior reconditionat cu piele crem deschis, si altele). vedem pe parcurs.

daffy duck™ 04-01-09 16:13

foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos.....o intrebare totusi : pt ca e varianta 2.9 inseamna ca e syncro nu?( 4x4 sau 4motion cum zic altii)

clau lcf 04-01-09 16:43

Corrado syncro nu am fost. care sunt, sunt modificate cu elemente de la passat si golf

b31rmy 04-01-09 16:51

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 1956440)

Planurile pe viitor sunt multe. In mare spus, o restaurare completa, si niste modificari ( audio, lambo dors, jante 17, 9 j, stopuri fk rosu cu alb, prelungire bara spate, praguri, si bara completa fata, interior reconditionat cu piele crem deschis, si altele). vedem pe parcurs.

Mancaoar tata pe ea de fashneatza :D se mai ridica si eleronu automat la viteza vai vai.
Hai bine te-am gasit printre noi Clau

daffy duck™ 04-01-09 17:28

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 1956638)
Corrado syncro nu am fost. care sunt, sunt modificate cu elemente de la passat si golf

am inteles....eu asa stiam...si inca ceva....de ce nu gasiti si voi alt loc de poze acolo in cta...doar din tabacariei am vazut poze:)):)):):):)

browser 04-01-09 17:33

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 1956440)

Bine ai venit in club foarte frumoasa masina ta sa o stapanesti sanatos fara incidente te asteptam la legale :D

leonard 04-01-09 17:33

foarte tare masinuta....o adevarata bestie daca sti ce sa-i faci la motorul asta de 2.9 . e un model destul de rar ai grija de ea...si nu te apuca la tuning prea gresiv gen shine'n show , fa-o cat mai racing , pastreaza un tuning clasic si axeazate si pe motor ....sa il revigorezi un pic:) ca de-aia ai 2.9:).
s-o stapanesti sanatos!;)

b31rmy 04-01-09 18:08

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 1956727)
am inteles....eu asa stiam...si inca ceva....de ce nu gasiti si voi alt loc de poze acolo in cta...doar din tabacariei am vazut poze:)):)):):):)

Se ajunge repede si usor :D
O sa facem toti o galerie foto in alta parte , asta daca ne ajuta leonard :rolleyes2

leonard 04-01-09 18:12

va ajut va ajut...... stabilim o data si mergem.

clau lcf 04-01-09 23:54

8 Attachment(s)
Ms frumos pt aprecieri.

@ leonard: Masina va fi modificata, dar nu pt racing. Oricum voi umbla si la motor, dar e ultimul la care se umbla. E pt plimbarica...un sprint..., dar nu pt curse. Ca aspect exterior, 70-80% va fi aceeasi masina. In plus, va avea, cum am spus si mai sus, lambo dors-urile, garda joasa, o mica tenta de folie, cat sa se vada inauntru un pic vag, jantele pe 17, care habar nu am ce model sa iau( sunt un pic fixist, si greu gasesc cv sa imi placa, si la fel si cand e vorba de detalii). Nu am degand sa arunc cu tone de fibra pe ea.

@ daffy duck, sincer nu stiam ca toata lumea se pozeaza acolo. Acolo a fost sa fie.... ;)

In imagini, niste modele din care ma inspir....

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning