Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - CED (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/95415-machete-lucru-ced.html)

catalyn style 06-01-09 17:16

Re: Machete in lucru - CED

as vrea sa vad niste poze!eu cred ca a iesit bine!:-)

AnDy^ 06-01-09 19:21

Alte poze???
Sunt curios sa vad cum arata:D

CED 06-01-09 19:29

Quote:

Originally Posted by catalyn style (Post 1961210)
as vrea sa vad niste poze!eu cred ca a iesit bine!:-)

nu reusesc sa fac suprafetele plane si nu imi place - ma gindesc ca imperfectiunile o sa se vada si mai tare dupa ce dau cu vopsea

nu am mai facut poze ca oricum nu am avansat dar stai linistit ca nu scap nici o etapa - imi place sa impartasesc cu voi evolutia si e in avantajul meu sa primesc sfaturi

bmwh548 06-01-09 19:47

Dupa ce termini cu poxilina da un strat subtire chit auto. Smirghel fin (1500-1800). Pentru suprafete drepte aplici metoda clasica: bucata de lemn perfect dreapta si coala de smirghel pusa pe ea.

CED 06-01-09 20:05

am dat cu chit auto foarte diluat, am intins cu pensula si pe urma am pus cum zici smirghel pe lemn - dar o scurta alunecare si stric muchiile din apropiere si o iau de la inceput
trebuie rabdare si perseverenta - asa se invata - nu?

MR.STILO 06-01-09 21:22

da trebuie multa rabdare.sa nu-ti fie teama de chit! nu trebuie prea "diluat";). smilgherul pleaca de la 180 la 320 pt scara 1/24.mult succes!:lol:

B 46 KTO 06-01-09 22:32

spor la treaba cu niste spritzchit s-ar mai putea sa mai rezolvi ceva ... dar foarte putin !

eddycdk 07-01-09 08:47

exista un chit de utim retus se numeste (in popor, pt ca exista diferite firme care il produc, eu am MaxMeyer de ex.) !
este galben la culoare...gata preparat in tub
dai si in 5sec se intareste
e f fin si se poate intinde usor chiar si cu degetul...incearca la baieti la garaj, eventual se foloseste mai mult pe la vopsitorii, pt ca e special pt pori milimetrici
succes!

CED 07-01-09 09:48

ok, ms de informatie, chiar aveam azi drum pe acolo si o sa intreb daca au

CED 09-01-09 17:38

6 Attachment(s)
am iesit din impas cu ajutorul vostru

am luat de la atelier chit care astupa pori mici - cica ii zice nitro chit - oricum am facut progrese cu el - e mult mai usor de finisat

mai trebuie sa mai insist si sa refac bordurile de linga tobe la spoilerul spate ca am reusit sa le stric :D

Grilele negre de la spoilerul fata sint doar provizorii - am vrut defapt sa verific daca gaurile sint simetrice, pe urma mi s-a parut ca planul lor e prea in interior si ma gindeam ca eventual grilele finale sa le pun peste ca sa fie mai in fata.

Inca ceva am vrut sa va intreb. La atelier au zis ca spritchitul din spray nu ajuta la nivelarea imperfectiunilor doar pregateste suprafata pentru vopsire si ca spritchitul care il dau ei cu pistolul netezeste si acopera imperfectiunile. Intrebarea e - risc sa netezeasca prea mult daca ma duc acolo sa il dea cu spritchit inainte de vopsire?

Darius DMS 09-01-09 17:55

arata supper.....felicitari.....prinde forma MJ(mr cat junior)....iti urez succes....

CED 09-01-09 18:06

ms

daca sint prea multe straturi de chit poate fi problema mai incolo sa crape vopseaua?

eu am dar cu chit peste poxilina, apoi spritchit, iar chit normal, chit nitro si as mai da cel putin un strat ca sa mai pot finisa

sa mai zic ca bordurile de la tobe cred ca din poxilina as putea sa le refac mai usor
sper sa nu fie probleme

bmwh548 09-01-09 19:21

2 Attachment(s)
O mica sugestie...De ce nu folosesti plasa pentru boxe la prizele de aer? Eu refac un Q7 la care grila de la radiator era lipsa si a iesit destul de bine pana acum zic eu. Mi se pare ca ii da o tenta realista mult mai reusita.

manu_96xls 09-01-09 19:30

1 Attachment(s)
Foarte tare pānă acum!O īntrebare:nu e cam mare distanța reprezentată de linia roșie din poza de mai jos?La ambele spoilere!Adică spoilerele nu sunt cam ieșite in afară:???:
Sper să nu interpretezi și postul ăsta ca data trecută!:D

bodyspeed 09-01-09 19:50

Frumos , īncepe să se contureze.. finisarea asta e grea, e migăloasă dar aduce maxime satisfacţii , la final e totul perfect :D
Spor la treabă , deabia aştept să o văd finish :D

All times are GMT +2. The time now is 19:18.

- Copyright 2026 4Tuning