![]() |
@GRIGO-X2 in cat timp va fi gata lucrarea??
|
Re:
Quote:
oricum e foarte mult de munca si mai ales ca sunt incepator fac asta doar de vreo 5 zile |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
primul lucru facut de mine in 3dmax fara niki un fel de tutorial...nu prea am fost atent la margini si precum se vede mi-a iesit cam stramba :oops: acuma fak alta....si probabil inca ceva si dupa aceea cand ma simt pregatit trek si la masini :D
p.s. nu stie nimeni care e faza cu shiftu? dc nu isi fake treaba uneori? al 2-lea tip e dupa al 2-lea tutorial iar al 3-lea e dupa own design, dar cu ajutorul primului tutorial :) |
1 Attachment(s)
@WGF: filmu il deschizi cu windows media player, cu bs-player, cu power-dvd cu ce vrei tu
@GRIGO-X2: e facut in camtasia screen recorder |
1 Attachment(s)
sa imi spuneti si mie dak va place.....ca sa stiu dak am facut bene (cine se pricepe) .....pls ad1 mai multe tutoriale
|
1 Attachment(s)
asa se vede mai bene
|
pentru cei care e pricep o intrebare
nu ma pricep deloc la lufturi ...adica spatiu dintre usi si caroserie geamuri etc astept sfaturi ......si inca ceva un ex cand fac un plan npe o parte se vede pe o parte nu ..... stiu ce sa ii fac sa se vada cand lucrez dar cand fac poza spatele nu se vede ce trebuie sa fac (daca ati inteles ceva di n ce v-am intrebat) :roll: |
ai incercat sa unejti vertexii ?
da trebe planul capotei sa fie lipid(weld) de cel al barii fata/grilei radiatorului ... parerea mea ! unejte vertexii ! bafta |
VRay
Poate sa ma ajute cineva? Vreau VRay pt max8 sau 7, dak stiti de unde il pot dawnloada demo sau full va raman dator pe viata!
|
VRay
Poate sa ma ajute cineva? Vreau VRay pt max8 sau 7, dak stiti de unde il pot dawnloada demo sau full va raman dator pe viata!
|
Eventual daca te ajuta linkul asta,e un torrent: http://ts.searching.com/torrent/370839/VRay_1_46_15_7
|
Din pacate :cry: nu a mers, scrie conection refused, am incercat cu bittorent si cu azureus :cry: :cry:
|
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Quote:
|
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
apasa pe m,apoi bifeaza 2-sided
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning