![]() |
Re: CONCURS: Tuneaza-mi camionul - premii zilnice
in functie de culoarea pe care o are camionul...si accesoriilor de pe el...
jante cromate sau negre eventual negru mat...:rolleyes2 |
nichelate.sunt belea.da bine.
|
2)un paint job pentru camion: eu as zice sa fie de culoarea rosie cu dungi albe ...gen retro....motiv: culoarea rosie este mult mai vizibila decat altele...nu se vede praful pe ea ca la alte culori ....este mai impunatoare ....dungile -sportiva
3)jantele: jante cromate ...dau bine cu rosu ; si cauciucuri de dragster ceva mare:)...tot pentru aspect , dar si pentru eficienta la drum lung sunt foarte necesare:) |
daca masina e vopsita in culori vii (rosu,galben,verde...) poti face pe janta masinii doar un rimstripe,e simplu si de efect
|
niste jante OZ albe cu 5 spite subtiri pe 22 cu un J mare, cauciucuri cu talon mic, iar pe spate aclasi model de jante pe 24 cu in J imens si niste cauciucuri cu talon ceva mai mare decat cele de pe fata si bineinteles profil in V;)
|
cele mai marfa jante sunt cele originale vopsite :X gold sau negru mat :X , dar .... :D guma sa fie cva my subtire :D sa dea impresia de masina "sport" :P :D
|
Jantele sa fie vopsite in negru mat si capacelele de la prezoane sa fie cromate.
|
Quote:
Astept un raspuns concret. |
voi va uitati prea mult la desene...e un camion,folosit pentru carat marfa,nu e dragster !!!
parerea mea...ce s-a zis mai sus de dungi,de roti racing,si de alte alea...nu au ce cauta pe un camion.si mai ales daca e unul fara bot (european...) |
Daca ar fii la un camion european: DAF, MAN, VOLVO, etc as pune niste jenti cromate si cu cauciucuri pe care sa scrie cu alb pe ele(michelin ...sau alta firma)
La un camion american: Peterbilt, Kenworth, Freightliner, etc as pune niste jenti nichelate!!! Cred ca ar arata frumos |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cred ca modelul acesta de jante de la Xstyle adica xs820 ar coafa bine niste gume de camion
|
2 Attachment(s)
salut! eu as spune ca ar merge excelent pe un camion niste jante pline cum ar fi cele CarLine CM0 sau Schmidt TH-Line deoarece un camion este masiv si asa ar trebui sa fie si rotile...de cele mai multe ori 18 la numar :D
|
sal all ...ca si paint as alege un alb perlat...jante as pune ceva in cat mai multe spite si cat se poate de mari fara a umbla la caroserie...ca bodykit cred k as pune ceva finut sa nu sara pre mult in vedere si sa fie alta culoare ca masina...proiectoare nu cred k i-as pune deoarece aprox toate camioanele au asa ceva ...ms salutari si bft...aaa ...inca ceva as pune o scara culoarea bodykit-ului si sistemul usiilor la deschidere l-as face precum matizul ala de cj "GEF" ala negru mat cu iesirea scaunelor in usi nu stiu cum se numeste sistemul....
|
ca jante... as prefera cele originale (daca sunt un model frumos) dar sa fie umpik mai mari... doar putin, poate +2''.. nu mai mult... sa fie cromate... si cu buza...si marginea buzei..adik marginea exterioara a jantei sa aiba o dunga rosie. nishte cauciucuri mai joase...adica talon mai mik... si totul e perfect...
nu vreau bling bling.... cv simplu si frumos (poate si unic) ... dar de mare efect, pt ca rotile schimba orice mashina... eo zic ca sunt cele mai importante !! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning