![]() |
Re: mk4 - diesel sau benzina??
nu sunt rea, dar e offtopic :| (si mi-a ajuns aseara)
|
Quote:
In cazul de accidente cum zici tu ca se inregistreaza la ei , cel putin la noi le indreapta din ciocan mai putin, restul CHIT (de schimbat elementul de caroserie lovit ..RAR ) ..., stiu sute de exemple din Romania.., si multe sunt "nelovite" sa zic asa .. adica s-a facut accidentul si au facut masina in spatele blocului.. nu apare nici unde ca masina a fost implicata in accident :rolleyes2 Cel mai sigur ar fi de afara.. sau din tara ..(unic propietar) Daca iti iei masina de afara sau din tara si nu ai pe cineva sa iti verifice seria repede :D .. iti stau la dispozitie :D |
Quote:
adica prefer sa dau 8.000euro pt un mk4 decat pe un logan... dar poate mai apar si alte masini in plan. sa vedem... Quote:
|
Tocmai ce am primit o veste despre un Golf 4 înscris , puţin lovit în bot .. în fine cred că ceva mai mult.. dar la 3.000 euro , maşina fiind din 2002 cu max 1000 euro se repara (are si un airbag sarit ..poate 2 :lol: , în fine ) Ce mă întristează este motorizarea 1.6 :cry::cry::cry: , 1.8T GTI se apropia de visul meu :lol:, (de nu scad şi gasesc un mk3 2000 gti 150hp , în aceeasi bani 3000-4000 înscris)
102 sau 105 cai , are asta de 1.6 ,nu stiu dacă e 1.6 16v măcar FSI să fie 110 cai are ăsta. Parerea mea să îţi iei motor mai mare ..nu îl lua lenes sau 1.4tsi (pe golf 5, seat....)consuma enorm..., au ele 140 cai 170 dar totuşi ..consuma, |
sincera sa fiu... ma gandeam la un opel astra gtc, echipat sport, in 6 trepte cu motorul ala 1.9CDTI de 150cp si nu ma doare capul... nu are si putere... nu stiu cat consuma (daca stie cineva sa-mi spuna si mie), dar de motorina ma descurc eu :D
|
Golf 4 la 3000 de euro lovit in bot din 2002???
PREA IEFTIN! Vezi sa nu fie vreo teapa... O masina usor botita in fata are pret estimativ de 5000 de euro in Germania... din 2003. Nu cred ca intr-un an au crescut preturile cu aproximativ 2000 de euro. |
Quote:
Quote:
Sa vad ce fac ..:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Probabil confunda pisica M3(ca si caroserie+motor) cu pisica cu pachet M technic... ceea ce e o confuzie grava! Parerea mea e ca daca vrei o masina pe care sa nu o alergi nu ai nevoie de ceva peste 2000.... un 1.8 benzina, 1.9 TD ... maxim 2.0 sunt suficiente. Cat despre tractiunea spate nu ti-o recomand... Un golf 4 gti cred ca ar fi ok. Depinde si in ce bani vrei sa te incadrezi. Ca vad ca oscilezi intre masini cu preturi diferite... |
da... oscilez pt ca inca nu am o situatie f clara
nu prea stiu ce vreau sa fac... masina o sa-mi iau... ma gandeam sa-mi iau un mk4 ca se modifica frumos... sa-l modific pt sufletul meu... ma gandeam la un pisic 2.5 pt ca imi place f mult si aveam un vis cu el... dar totusi ma gandesc sa fiu mai cu capul p umeri sa-mi iau o astra, confort si consm rezonabil p langa pisic 2.5... |
Quote:
Motorina 64 .....21.55% Aşa stau voturile , aceste voturi au aparut din mai multe considerente. 1. cum se zice vrei consum mic îţi iei diesel .... vrei putere îţi iei benzina. (uni o să zică că da ai putere şi cu Diesel, dar daca compari motorizari apropiate, benzina da clasa motorinei ) 2.Lucrând cu piese auto import, (în general VAG), vreau să spun că costurile difera mult în ceea ce priveste filtre+ulei dar şi dar şi un kit de distribuitie+cel de accesori, cu alte cuvinte ..mai scump dieselul de întreţinut O comparaţie simplă ..un kit distribuţie+ kit accesorii(curele +role AC/ALT/... ) pentru un 1.9 tdi = un kit distribuţie + kit accesorii(curele +role AC/ALT/... ) + filtre + ulei ..asta pentru un 1.8T şi dacă nu mă înşel mai răman bani ;) Quote:
Eu unu privesc din prisma mea.. adică ma dau peste cap fac rost de bani pentru maşină(am ofertă pentru mine un golf 4 din 2002 avariat la 3000 euro dar e 1.6) , dar să merite ..cum pâna acum a meritat şi oltcitu , nu regret nici un ban, Dar să îmi iau 1.6 ..mai bine mai aştept .. şi aşa mă ia un prieten care mă stie ..că el mă vede cu o pisică :lol: E36 ..de la 1.8is în sus Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
body.. nu mai pot.. sincer ! toata lumea zice benzina = putere ! NU ESTE ASA !!! benzina nu inseamna putere ... ci dieselul !!! Cand vrei sa ridici 3 Tone cu motostivuitorul.. in vecii vecilor nu o sa iti ridice un motostivuitor benzinar, cele 3 tone! Cand vrei sa tragi 30 de Tone cu Actrosul.. in vecii vecilor nu o sa le traga cu un motor pe benzina! La automobile .. e altceva dar benzinarul tot nu inseamna putere! benzinarul inseamna doar zgomot mic la relanti, turatii ridicate date treptat cu care te poti juca si pret mic al combustibilului care pur si simplu nu conteaza dat fiind faptul ca o sa iti consume dublu cat un diesel ! Ca sa nu mai zic .. ca nici durabil nu e !
ON: astra e foarte foarte buna! o recomand.. am avut una! imi pare rau ca am dat-o pe un golf ! Multa bafta. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Căte masini sunt potente diesel ..câte pe benzina...În Romania..şi da domne..supercharger se fac pe diesel în america :lol::lol: un oltcit(twincarb alfa 33 + motor comprimat ) împute un golf 4 1.9tdi 4motion 90 cai stock+ cip ..deci care prezintă putere... a la drum lung ..acum hai să facem croazieră în juru lumi,,, |
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning