![]() |
Re: E36 - 318IS - Playstation
oricum turbina va intra peste 3500 de ture. la cat de mare e ptr motorul de 1.8
|
Ce faci cu electronica?
|
turbina o sa produca boost undeva la 3500 - 4000 rpm, mi'am ales turbina asa pentru ca vreau sa lucreze numai cand vreau eu si numai cand am nevoie de ea, masina este daily driver si nu am nevoie de 220 cai si 20% consum cand ma duc la metro sa fac piatza :-P
Cu electronica nu fac nimic momentan, pentru 200 cai si vreo 0.4 - 0.5 bar zic eu ca este suficient RRFPR'ul care trebuie sa'mi vina saptamana asta, daca apar probleme de amestec sarac atunci pun unichip. ...sa vedem. |
UNICHIP ai ? Pai si MasterTuner va sti oare sa-ti faca AFR-ul optim ? :D
PS: mult succes in continuare sau mai bine zis "keep up the good work" :-) |
1 Attachment(s)
Quote:
Fuel Management Unit (FMU) sau Raising Rate Fuel Presure Regulator (RRFPR), a ajuns ieri, urmeaza montarea :-) |
suuperrrbbbb proiectt....FELICITARI!!!!...multa multa baftaa.....si spor la munci....sunt foarte curios cum o sa meearga..BAFTA!!!
|
se pare ca te misti destul de bine cu proiectul....bravo tie omule...
|
Multumesc pentru urari, ma miscam si mai bine cu proiectul daca as fi avut timp de el :sad: ...nu am lucrat la masina decat in weekend pana acum, in cursul saptamanii nu am timp :sad:
Oricum, turbina este pe masina, este functionala, intercooler'ul este montat dar nu am tzevaraia trasa. Practic mai am de facut: 1. Tzevaraia la intercooler 2. Instalat RRFPR'ul 3. Probe, teste, reglaje, ajustari, fum, cercuri... :lol: Revin cu poze maine seara. |
abia ast sa o vedem in ''probe, teste, reglaje, ajustari, fum, cercuri...
|
abia astept ...sa le punem la start
|
interesant faptul ca te-ai decis sa umfli un motor asa de mic
bravo tie |
Quote:
|
galeria de evacuare cu toata tevaraia sigur nu se potrivesc. doar turbina si cred ca si intercooleru se potrivesc.pe ceva m50
PS: Cata sar putea sa fie plecat din tara ptr 1 sapt...deci inca nu vom vedea masina inteste:( |
Quote:
|
au au...:)) 2 bari boss?. esti nebun ..nush daca rezista un motor turbo din fabrica la presiunea asta. iar 1.8is are doar arbore si biele forjate. din ce am citit eu ..si din ce m-a spus si cata. evident ca se pot scoate multi cai din mot asta....dar deja ce e peste 250+ cai necesita pistoane clar.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning