![]() |
Re: Machetele mele - radu715
Va multumesc tuturor pentru aprecieri.. Imi pare foarte bine ca mi-a reusit si ca va place ...
mult succes tuturor !! :) Quote:
|
12 Attachment(s)
Subaru Imreza - cararama 1/24
Porsche Cayenne S - cararama 1/24 (multumiri dex. ):D |
foarte frumoase ambele!!
subaru vad ca e foarte detaliat..rollbar..alea alea.. |
Frumoase ultimele 2 machete prezentate...referitor la golf r32...fa ceva cu usile alea sa se deschida mai mult si sa stea in pozitia aia si la body kitul din fata..merita finisat mai mult..in rest e marfa macheta,felicitari
|
foarte frumos caynnu-l!este preferatul meu jeep!:D
la cat mai multe! |
11 Attachment(s)
multumesc tuturor pentru aprecieri :)
Pentru azi Peugeot 407 Coupe - cararama 1/24 si cateva poze cu X5 inzapezit :)) |
10 Attachment(s)
I-am pus la Subaru folie de imitatie carbon ( din pacate cu patratele cam mari pentru ea...dar in lipsa...e bun si asa) . astept parerile voastre :)
Hummer HX concept- maisto - 1/24 (schimb cu un alt 1/24:) ) |
arata bine subaru insa lafel am facut si eu pe un ferrari ....i-am pus autocolant si arata ca si cum ar fi fost ceva desenat...nu imitatie de carbon...arata bine oricum
|
Frumos rau Subaru dar folia aia de carbon nu prea se vede bine zici ca sunt patratele de taxi.ObdTuning aa?;))
|
7 Attachment(s)
VW Beetle , Scara 1:24 , Maisto . :-)
|
frumoasa noua achizitie!!!
ceva noi modificari?? |
merci , as vrea sa ii fac o dunga alba pe cauciuc , in stil retro , tipsuri la esapament si la interior cateva detalii :).
|
ai putea sa incerci la subaru sa faci ceva la stopuri si sa pui o dunga pe jante....stiu tu la ce ma refer
|
Quote:
|
stopurile ar merge fumurii...cred
cu dunga aia la roata ma refeream la ceva cum are onoriu pe porche...ce culoare ar cadea mai bine...asta e alegerea ta |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning