![]() |
Re: Magazine si ateliere TUNING
Am postat la subsectiunea NeedForTuning de la Bazar o oferta speciala pentru jante TSW si MAK!!! Check it out!!!
|
|
nimik nou?
|
ce ar trebui sa fie?
|
..deocamdata cluju e pe spate la nivel auto...daca va spun ca in baia mare..amarat de oras se vinde marfa de 4 ori mai mult ca la cluj! tragetzi voi concluzia...ce bine stam la capitolu tuning si mentalitate!!
|
Quote:
oferte speciale... magazine noi.... orice.... Ma gandeam sa revigoram un pic topicu asta ca se afunda in uitare si poate nu-i chiar nefolositor!!! :rolleyes2 |
oferte speciale...jante pe 15", 4x100- 66 euro fara tva /buc.
janta pe 19 CHROME 5x130-350 euro fara tva/buc(pt Q7, ssang-young,touareg,santa fe..) |
nu stiu daca e nou sau vechi, si nici nu stiu daca am scris si aici, oricum magazinul e deschis deja de ceva vreme
Burn Out Tuning Shop by MRN Tech strada Campului nr 53 nr tel 0744972584 id mess wannadie2 avem de toate , de la piese after market (de la tuning exterior, interior pana la performance tuning, engine tuning) pana la piese pt masini stock. Va asteptam |
mai baieti pe mine mar interesa o galerie de evac. tubulara(cum zic unii serpisori) pentru un motor de 2.0 de sierra pa carburator. ceva oferte ???(cu tot cu pret)
|
cauta la bazar piese auto, este o firma specializata din arad care face la comanda, inox, colectoare calculate.
pt motoare in 4 cilindrii aprox 400 euro |
sau potzi incerca la Borla in pitesti..si ei fac..stiu ca pentru un golf 3 GTi o luat 350 oiro pentru galerii(serpisori) din inox!
|
multam fain de raspunsuri
|
salut!
tot legat de magazinele tuning vreau sa intreb si eu ceva! am un peugeot 207 si caut pleoape innebunita,unde pot gasi sau unde as putea sa le fac la comanda? merci mult! :-) |
ai mesaj privat,vezi ;)
|
as dori sa imi fac evacuarea din inox cu diametrul de 63, masina este un nissan silvia s12 motor fj20e am eu finala
da ca a mai intalnit cineva si poate sa o faca ca la carte sa imi lase un mesaj si un nr de telefon multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning