Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 325i vanos ! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/92974-e36-325i-vanos.html)

sprinter 22-09-09 08:51

Re: E36 - 325i vanos !

4 Attachment(s)
Haida ca am ajuns si acasa...

Apropo, ca mi am adus aminte, sa mi zici si mie cat de jos e masina ta in prezent fata/spate, ca mi vorbeai tu la un moment dat aseara de suspensie, de cat merita lasata. Ms.

P.S: O mica selectie de poze :lol: era tare sa tragem si cateva poze cu ursu ala nebun, oricum proprietara era senzatie... cum era masina, da cum era ea :blahblah:

expres 22-09-09 20:37

cand vii in bucale cu inima noua sa ma anunti

No-X-Cape 22-09-09 23:03

3 Attachment(s)
Salutare la toata lumea, luna asta se face 1 an de cand am achizitionat masina din DE si cum sa terminat si vara ( a se intelege munca ) m-am gandit sa fac ceva investiti, asa ca masina luna aceasta primeste NEW PARTS, acestea constau in toata articulatia + directia fata/spate si schimbul de lichide ( revizia completa a fost efectuata deja) :

1. Bucse brat fata st+dr
2. Bucse bara stabilizatoare 2 buc
3. Bielete directie st+ dr
4. Bielete antiruliu st+dr
5. Pivoti roata fata int+ext
6. Flansa armortizoare fata st+dr
7. Bucse pivot punte spate 2 buc
8. Bucse brat spate st+dr
9. Bucse prindere a puntii spate de caroserie toate 4 buc
10.Bucse pivotante brat convergenta roti inferioare spate 2 buc
11.Suruburi reglaj convergenta rotilor pe spate st+dr
12.Burduf caseta directie st+dr
13.Placute frana ATE pe fata

14. Antigel concentrat ARAL 5l
15. Ulei servodirectie Castrol ATF TQ DIII 1l
16. Lichid frana ATE dot4 1.5l

Tot la aceasta interventie masina mai primeste si un set de anvelope fata/spate + o incarcare a instalatiei A/C, daca pana saptamana viitoare se gaseste si un diferential autoblocant carcasa mare raport minim 3.15 atunci va beneficia si de acesta ( so wish me luck )

P.s - toate piesele sunt Lemforder ( ca si echiparea de original )

P.s 2 - @sprinter ma bucur ca ai dat pe la noi, ingrijita pisica ai bv, sper ca ti-a placut scurta plimbare cu jucaria mea :d si discutam oricant despre suspensie si ce vrei tu.

Voi reveni cu amanunte, poze si noi investitii.

sprinter 24-09-09 17:10

Mi a placut plimbarea cu jucaria ta, nu am zis nimic ca sa nu iti fac reclama si sa apara cine stie cati clienti :lol:
Ma bucur ca ti a placut cat de cat masinuta mea. Destul de schimbata fata de cum ai vazut o prima oara. Cat despre suspensie ma interesa cu cati mm e coborata pe fata si cu cati mm e coborata pe spate masina. Ce arcuri folosesti si ce amortizoare. Ms

No-X-Cape 28-09-09 10:51

-8 fata/spate suspensie ACS amortizor/arc/flansa

Stie cineva vrun blocant de vanzare sa fie carcasa mare si un raport de 3.15/3.23, sunt interesat sa achizitionez.

claudiu29 30-09-09 10:03

[QUOTE=No-X-Cape;2661557]Salutare la toata lumea, luna asta se face 1 an de cand am achizitionat masina din DE si cum sa terminat si vara ( a se intelege munca ) m-am gandit sa fac ceva investiti, asa ca masina luna aceasta primeste NEW PARTS, acestea constau in toata articulatia + directia fata/spate si schimbul de lichide ( revizia completa a fost efectuata deja) :

1. Bucse brat fata st+dr
2. Bucse bara stabilizatoare 2 buc
3. Bielete directie st+ dr
4. Bielete antiruliu st+dr
5. Pivoti roata fata int+ext
6. Flansa armortizoare fata st+dr
7. Bucse pivot punte spate 2 buc
8. Bucse brat spate st+dr
9. Bucse prindere a puntii spate de caroserie toate 4 buc
10.Bucse pivotante brat convergenta roti inferioare spate 2 buc
11.Suruburi reglaj convergenta rotilor pe spate st+dr
12.Burduf caseta directie st+dr
13.Placute frana ATE pe fata

14. Antigel concentrat ARAL 5l
15. Ulei servodirectie Castrol ATF TQ DIII 1l
16. Lichid frana ATE dot4 1.5l

Spune-mi si mie te rog cam cit te-a costat toata distractia pina la Nr.16.
Ma gindesc sa schimb si eu cam aceleasi lucruri pina da zapada;):-)

No-X-Cape 02-10-09 17:32

@claudiu29 - salut, pretul pieselor poate sa difere in functie de furnizorul de la care le ei ( discount-urile pe care le obtii ) si binenteles service-ul unde le pui, la mine au mai aparut ceva piese care au trebuit schimbate cum ar fi bieleta antiruliu pe spate care sa rupt cand a fost data puntea jos, niste suruburi de la planetare, un ghidaj de entrier fata, talerele la amortizoare fata si cam atat imi amintesc ca si bani pot sa-ti spun ca m-au costata piesele 2350lei + 1000lei service-ul + 150reglat geometrie roti fata/spate = 3500lei.

Cam asta ar fi cheltuiala cu mecanica, multa bafta !

claudiu29 02-10-09 21:45

da merci frumos vroiam sa stiu asa pt viitor

No-X-Cape 18-10-09 18:32

7 Attachment(s)
salut, gata si cu blocantul, in decursul zilei de ieri s-a montat un S3.15 pe masina de care sunt foarte incantat am schimbat si uleiul din el, in teste functioneaza exemplar in orice regim de condus, am facut si cateva poze din pacate cu telefonul ( scuzati calitatea lor ).

JohnyXxx 18-10-09 20:50

Quote:

Originally Posted by No-X-Cape (Post 2729689)
salut, gata si cu blocantul, in decursul zilei de ieri s-a montat un S3.15 pe masina de care sunt foarte incantat am schimbat si uleiul din el, in teste functioneaza exemplar in orice regim de condus, am facut si cateva poze din pacate cu telefonul ( scuzati calitatea lor ).

Cat ulei a intrat in grup ? ms

No-X-Cape 19-10-09 00:08

1.7l, atat da si producatorul pentru tipul asta de diferential

sprinter 19-10-09 17:20

Sa l stapanesti sanatos si fara incidente! Sa spargi multe gume cu el :)

ct22cop 19-10-09 22:38

Nice work bro , keep up the good work :D

No-X-Cape 21-10-09 15:18

@sprinter - mc de urari, momentan mai usor cu spartul pneurilor ...ca presimt un inceput de sfarsit la ambreaj :))

@ct22cop - 10x man ptr urari si pentru suportul tehnic :) nice work

P.S cop am sa pun pozele cu standul de directie de la mihai, damn farmacie e acolo, frumos si rar in RO asa ceva :P

ct22cop 24-10-09 19:14

Quote:

Originally Posted by No-X-Cape (Post 2738706)
@sprinter - mc de urari, momentan mai usor cu spartul pneurilor ...ca presimt un inceput de sfarsit la ambreaj :))

@ct22cop - 10x man ptr urari si pentru suportul tehnic :) nice work

P.S cop am sa pun pozele cu standul de directie de la mihai, damn farmacie e acolo, frumos si rar in RO asa ceva :P

Hai cu pozele Adriane ...

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning