![]() |
Re: Visele unui adolescent ;)
mustang...nu ma lua pe mine cu copilu'...OK? ca nu m-am nascut ieri. Nu sunt copil de bani gata asa ca nu mi-am dus masina in service de fiecare data cand am avut nevoie. reparat-o singur de cele mai multe ori. asa ca am si eu cateva cunostiinte in domeniu.
|
Daca e ud pe jos si vreau sa plec mai tare nu am aderenta deloc. pur si simplu se invart rotile de le ia dracu dar masina sta pe loc, iar cand e uscat se pune altfel problema. De aceea cand ploua sau e ud stau in banca mea.
P.S ACCentul ala ingust si unpic mai inalt are aproape acelasi demaraj ca dacia. (De cacat) |
1. Poti scrie mai multe mesaje intr-un singur post, nu trebuie sa faci 4 posturi pentru fiecare idee.
2. Eu am motor de 1310 in 4 trepte si ghici ce? Nici eu nu sunt copil de bani gata si mi-am reparat singur masina in fata blocului cand a fost cazul. 3. La orice Dacie (pana la Logan) nu ai aderenta pe asfalt umed ! Si la mine se invart de le ia mama naibii. Acum am o intrebare ... cat de rapid ajungi la 140? 4. La mine la munca e un fix ... toata lumea pana in 30 de ani isi spune copilu' si d'aia ti-am zis si tie. |
Primul post e de mult de tot, ti-ai luat maisna pana la urma? eu sunt in sit ta prima mea masina am luat-o acum 3 sapt un panda din 86 caroserie refacuta arata impecabil si merge la fel.....27 mil., am inceput sa ma indragostesc deoarece e ff finuta si merge f bine , volanul zici ca are servo., mai sunt pe aicic FIATURI PANDA? , de unde sa iau piese la nevoie?
|
toata lumea are vise cand e copil sau adolescent cum vreti voi, dar nu toti reusesc sa si le implineasca.eu unu imi voi lua masina pe bani mei , ca o sa fac ce vreau din ea, sa nu stau la mana alor mei , e bine ca nu am parinti demodati , sunt un pic pe lumea asta , dar si putin prin urma.
|
Numai eu aveam vise in adolescenta cu Lamborghini Diablo?:))
|
la cum se fac bani , cam greu de realizat visul lu lamborghini diablo.
|
parerea mea este ca djtzache si`a facut userul pe 4tuning doar ca sa se certe cu voi pe aici:D
|
visul meu de tanar de 18 anu e sa am o masina de calitate o prietena care sa nu ma insele un job bun bine platit si la nivel de masini as prefera honda s2000
|
prietena o gasesti sau te gaseste ea pe tine, jobul ca sa fie cu un salariu destul de atractiv si munca usoara ,tre sa ai scoala la activ + o facultate ca altfel nu faci nimic,si daca ai toate astea vei avea si masina mai mult ca sigur.
|
Pana la urma si-a luat Strafe masina sau nu?
|
Quote:
l-a dezgropat careva si nu se stie rezultatul omu cred ca a uitat de topicu asta |
Strafe- Last Activity: 03-10-07 06:52
|
Ii buna intrebarea pe care ati puso.I-ar daca strafe nu sia luat masina am un sfat sa ii dau.Renaul Twingo.O masina pe care o poti sa o cumperi destul de ieftin iar de intretinut e destul de ieftin:D.
|
Sa ma scuzi tu ca nu am avut timp sa citesc toate posturile puse de altii insa incerc sa imi spun si eu parerea poate iti este de ajutor poate nu.
1 BMW motor de 3000 te rup taxele indiferent de apartenenta lor 2 Oricare de pe site care isi iubeste masina iti recomanda brandul vare il foloseste 3 Nu BMW-ul este masina la care poti surubarii ca este prea complicata prea legata 4 Daca parintii nu te ajuta si totusi te vezi conducand masina ta nu renunta sa speri macar la vise desii sunt de cele mai multe ori dezamagitoare oricum strange cureaua si strange bani sa iti iei una din BG ca acum se poarta cu 1000-1500 pe care te bazai la inceputul postului pui mana pe un golf pe un opel pe o masina la care taxele si intretinerea sunt ieftine. 5 Revin la punctul unu ai idee cat consuma un BMW din 90 cu motor de 3000? Sa nu te puna draQ sa pleci spre mare cu el ca nu iti ajunge bnzina sa iesi de pe autostrada A2 6 Orice BMW care inca circula pe strazi si este inmatriculat in orice tara sigur a trecut pe la unu care a dat in el pana i-au iesit pistoanele prin capota ca pana la urma nu iti cumrei BMW sa mergi cu 50 si sa pleci in soapta de la semafor. 7 Ai destule variante pe care te poti axa important este ca atunci cand ai strans banii necesari sa nu sari in prima oferta. 8 Nu ii invinovatii pe parinti sunt prudenti probabil au facut credit pt masina si chiar au grija. Eu sunt genul norocos care conduc de la 12 ani tata a fost bisnitar si am condus de la 12 la 23 reo 300 de masini soarta a facut sa imi iau si BE si CE singu si golguletul meu paropo https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/76402-volkswagen-golf-iii-exist.html singur insa eu nu am vrut sa apelez la ei din principiu nu ca nu as fii avut nevoie la 17 ani a fost o cearta si am promis ca nu apelez la ei pt bani intorcanduma la subiect iti urez multa bafta si sper sa se redreseze paintii tai. Cam atat am avut de spus sa ma scuze restul daca i-am dublat am spus ce au spus si ei insa nu am citit decat o parte din prima pagina. RESPECT si ai mare grija. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning