![]() |
Re: kitsch sticking
Cum ar zice reclama:"Nijte tarani domle`"... :)
|
Quote:
|
atunci nu trebe judecata asa aspru :)
|
Re: - Kitsch Tuning -
1 Attachment(s)
o poza luata de pe net....ce marca o fi???mercedes sau salam???:lol:
|
o fi raggaeton :))
|
Quote:
GRESIT !! Nu vezi mai omule ? Corect se scrie "REGGTON" (asta daca vad eu bine) Deci...masina e penala,dar trebuia pusa la kitsch sticking... Oricum,felicitari fotografului ! |
Doamne fereste...ce imbecili,lipsa de cultura,si pe desupra mai face si ras o marca respectata...
|
Nici pe mobile.de nu scap de Dacia "tuning" :D, aici este link: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ne&tabNumber=2
|
Sa mor eu,da' ati vazut multitudine de sigle ce are pe grila ??
Dacia 15 in 1 8) |
Da !
De cînd este mobiles.de si în limba româna, toate gioasele ce ar trebui sa aterizeze la remat le gasesti aici în speranta ca doar, doar o fi vreun fraier nostalgic din vest care sare cu banu :D |
Acum e mobile.ro dom'le :D
Cat despre dacia aia .. mie imi plac baloanele :lol: inca unu sau doua si cred ca isi lua si zboru' cu ea. Aia da masina :-) p.s: Quote:
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu a mai fost pusa :-)
|
:D :D :D Asta nu-i manelist.
Vrea sa fie. Nici nu are masina potrivita de manelist. Uite asta-i masina de manelist: |
Pun pariu pe absolut orice vreti voi ca asta lunga rau e trucata !!
|
Din pacate nu este trucata. Este cea mai lunga limuzina din lume facuta din 3 parti de designer-ul Jay Ohrberg care face masinile pt. film. Tot el a facut si DeLorean'ul din Back to the future, K.I.T.T. din Knight Rider pt. toate cele 4 seasions inclusiv versiunea SPM (Super pursuit Mode la KITT) cu întregul sistem hidraulic, Bat mobile din filmele Batman si multe altele.
Limuzina aia este la fel de reala ca forumul asta. |
All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2025 4Tuning