![]() |
Re: PREINSCRIERI CURSA ACS SPEEDLINE MOTORSPORT TULCEA - 12 oct 08
Ok Merci[
QUOTE=gollum_;1799448]PRENUME & NUME : Dumitru George MASINA : Vectra C Capacitate cilindrica : 2800 cc Cai putere : 255 Tractiune : Fata - FWD Turbo : fabrica NOS / NITRO : Nu Compresor : Nu Incadrare grupa Legal Racing : E Permis categoria B : mai vechi de un an : DA Club : - :D[/QUOTE] |
Quote:
|
Quote:
si eu care eram bucuros ca nu ma mai dau cu 4x4 acu dau de tine :( ghinion :) |
si eu care eram bucuros ca nu ma mai dau cu 4x4 acu dau de tine :( ghinion :)[/QUOTE] ba sunt si 4x4 ... s3 de 209 cp este preinscris si poate vin si altele |
PRENUME & NUME : Adrian Cernea
MASINA : Seat Leon Cupra Capacitate cilindrica : 2000 Cai putere : 240 Tractiune : Fata Turbo : fabrica NOS / NITRO : Nu Compresor : NU Incadrare grupa Legal Racing : E Permis categoria B : mai vechi de un an : DA Club : - |
sal,vad k toti adversarii mei de labz au intrat laE si eu am intrat la D.DAK ma lasa organizatorii m as baga si eu la E,SE POATE?
|
Da, se poate.
|
Am si eu o intrebare: daca va ploua, tot se va tine cursa? De aceea intreb ca am 400 km pana la Tulcea, si n-as vrea sa ma duc degeaba. Din Targu Secuiesc ne pregatim cu 2 masini.
|
Sansele sa ploua sunt f mici....prognoza e ok........sper sa nu fie cazul sa ne gandim la ce facem pe ploaie.
|
Quote:
|
preinscriu si eu pe cineva
PRENUME & NUME : Gheorghe Dragos MASINA : MItsubishi Lancer EVO8 Capacitate cilindrica : 2000 Cai putere : 265 Tractiune : AWD Turbo : fabrica NOS / NITRO : Nu Compresor : NU Incadrare grupa Legal Racing : G Permis categoria B : mai vechi de un an : DA Club : - |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nu inteleg... dar daca te intrebi de ce am raspuns eu, desi nu sunt in masura...
M-am bazat pe asta si pe faptul ca asa a fost mereu... si nu ar avea rost sa se schimbe regula tocmai acum. |
PRENUME & NUME : Andrei Naghirneac
MASINA : Seat Ibiza Capacitate cilindrica : 1781 cc Cai putere :150 Tractiune :fata Turbo : fabrica NOS / NITRO : Nu Compresor : X Incadrare grupa Legal Racing : C Permis categoria B : mai vechi de un an : DA |
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning