Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

BlueEyes 22-03-05 11:26

mai bine zic sa pui mana sa o inveti soferie... dar de-a ta ... nu k la scoala de soferi si la vara s-o bagi la legale :)) sa vezi ce o sa ne mai distram .... poate dam si o liniuta(eu cu ea :))... sau sa fie curse speciale ptr fete cu gratii solide pe margine .. nu de alta .da` .... stii cum sunt femeile ... varza:)) io insa sper sa aprofundez soferia pana la vara .. daca nu o sa stau in banca mea aasta-i sigur :) nu de alta da` nu vreau sa omor oameni nevinovati :)

Psycho 22-03-05 23:50

hmzzz ... stai sa iei ia ia carnetu sa vezi .. ce show o sa iasa .. hahaha .. k o sa ma aibe stres p mine in dreapta ..da o sa umblu mai mult beat .. asa k ... ea face si desface se descurka ... a .. ce mai vroiam sa zic .. cu frana de mana si alea alea .. mai incolo .. sa invetze sa parcheze .. normal .. si apoi o invatz si cu frana de mana si drifturi :) .. da mai la iarna aviatoare :)

needBrain 24-03-05 21:04

femeia perfecta...hmz.....cred ca am cunoscut-o :lol:

Edd 04-04-05 15:03

fratilopr deviati de la subiect.. :lol: :lol: ..care ati zis mha ca nu exista femeia ideeala?(majoritatea sunteti baietzi care au avut si ei reltii dar care se ttermina in 2 luni..la dreaq aia nu e femeia ideeala aia e \"trainig ground\"...ce dreaq mha..femeia ideeala e fata care te face fericit cand afara ploua si te-a concediat sefu'....e femeia cu care t inteleggi cel mai bine car e si iubita ta dar si prietena ta(prietena la prpriu) cu care poti sa impartasesti totul fara ca maine dimineata sa shtie tot cartierul :P ,e femeia cu care iti petreci toata viata fara sa t gandeshti la divort...La voi femeia ideeala e fata..pardon ingerul perfect..care asc care va suge peula cand vreti voi care arata cel mai tare o invidiaza toti....mai incet fratilor ca nu exista..si nimeni nu vrea ashea ceva...toti vrem (macar in subconshtient) fata dupa care sa \"plangi\" si vrei sa vb cu ea...cand e plecata de abia o zi shi vine peste o sapt...sa o vezi ca un inger chiar si la 40 de ani..la 80 dja arata ca un cu* ..ei soarata ata e mai sunt si babe :P ...dar ati inteles ideea..nu? :D

Al3xius 22-04-05 07:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
ce o sa ma mai distrez d`acu inainte uitandu`ma la ea cum baga copita in frana :) ... :evil_laug

nu e de ras ca asa faceam si eu cand faceam scoala si mergeam cu nebunii in masina :evil: :evil: :evil: :x :x :P

needBrain 23-04-05 21:45

edd are cea mai mare dreptate
asa este.io am cunoscut o tipa de genu asta si ma impac super bine cu ea
dar e cu altu :cry:

Psycho 24-04-05 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
ce o sa ma mai distrez d`acu inainte uitandu`ma la ea cum baga copita in frana :) ... :evil_laug

nu e de ras ca asa faceam si eu cand faceam scoala si mergeam cu nebunii in masina :evil: :evil: :evil: :x :x :P

hahaha nasol nasol .. las k sunt si altzii care sunt impasibili ..s i .. dushi k mine care stau cu mana p frana de mana ..s i zic .. zambind .. daca faci vre`o nebunie iti trag frana de mana :) .. sa vezi ce cumintzi merg .. sau mi`o trag .. zicand k .. nu`mi tzine :D ...

edd .. la faza cu ... k suntetzi de 2 luni 3 te contrazic .. sunt cu a mea de 7 ani :)

Edd 24-04-05 15:21

pai bun psycho....o ai de 7 ani..inseamna ca ti-ai gasit femeia ideeala...sau daa nu simiti ca e aleasa...mai cauta :P

P.S. > canda faceti nunta :D ?

needBrain 25-04-05 18:15

bai,femeia ideala exista pt fiecare
singurul lucru care trebuie sa-l faceti,e sa aveti rabdare pt ca o veti gasi
faza e ca apoi trebuie sa fitzi atenti sa nu o pierdeti

EvLSant0S 25-04-05 19:34

eXact....
si acum...
intrebare de o mie de puncte...
de unde stii ca EA e ?! ? :P

needBrain 25-04-05 19:36

deci chestia asta o simti
ai sa vezi,e simplu sa-ti dai seama,nu-ti trebe fac pt lucrul asta

Adriana 25-04-05 19:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
sa aveti rabdare pt ca o veti gasi
faza e ca apoi trebuie sa fitzi atenti sa nu o pierdeti

Ai dreptate e usor sa iti faci o relatie,sa gasesti pe cineva,dar ce e cel mai greu e sa nu o pierzi.

needBrain 25-04-05 19:52

conteaza si cand o pierzi,

EvLSant0S 25-04-05 19:54

ma gandeam ca ma ajuti cu 2-3 chestii ... care sa ateste faptul ca.. EA e..
hmmmm tre sa simti chestia asta... :roll:

needBrain 25-04-05 20:02

bai deci fata perfecta e tipa cu care vb intr-una,e tipa care-ti oxigeneaza creierul,tipa cu care cand esti parca potzi sa respiri,
cand ai s-o gasesti,ai sa-ti dai seama ca am dreptate

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning