![]() |
Re: E36 - B 95 E R N - 2.5 24V
Quote:
|
ms mult din nou :D
|
deci chiar imi place..mi se pare ce`a mai tare culoare pt un e36.. :X:X:X:X
|
mersi mult de tot.. dar.. sa nu exageram.. :D exista si culori mai frumoase.. acu nah depinde de gusturi.. yo personal dak ar trebui sa o revopsesc.. aceeasi culoare as face-o :D :D
|
a mea e tot albastra...dar e un albastru deschis...cand o fi s`o revopsesc culoarea asta as facea`o...am vazut`o pe M`uri in special :D
|
am vazut masina intro zi live l dimitrov
eram ntrun e46 rosu BTZ la numar ...ce sa zic....arata de 10 ori mai bine ca in poze am intors capu dupa ea ,eu care nu ma suport pisicile (prea multe- no offense :P ) superba culoare ;ce nuanta de albastru este ? cod ?e inventie sau e de la alt producator auto ? |
estorill blau
sper sa nu fi gresit |
1 Attachment(s)
mai tii minte WBG/AIX/TXA(pisic)? ala e Estoril.
|
e ceva mai deschisa nuanta asta a lui ernest ... iar pe viu mi se pare ca bate un pic spre mov...oi fi eu daltonist , dar estoril blau stiu cum arata ( mai ales de la AIX e36m3 )
|
Quote:
si totusi, ce culoare e?? ca nu e ca a mea sigur, a mea era mult mai inchisa |
Quote:
|
2 Attachment(s)
dap.. nu a fost pusa pe BMW e o combinatie de albastru cu perla mov... intradevar cateodata e mai deschisa la culoare da spre mov dar cateodata e mai inchisa chiar decat estoril
de exemplu : P.S seara in special bate mai mult spre mov.. depinde de lumina oricum vreau sa specific si ca ambele poze sunt facute cu acelasi telefon al meu.. deci diferenta mare de culoare nu e din lentila ;)) |
deci stiam eu ceva .oricum misto nuanta :P
|
e simplu,cand nu bate soarele-n ea ( umbra ) e albastruie , cand bate soarele in ea :D se movuleshte :D tare rau culoarea,vroiam sa fur si eu codu sa-l pun pe urs
|
multumim pt explicatie Sant0s :D
era tare sa le avem la fel ca si culoare :D un urs si o pisica.. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning