Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Colt 1.3 vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/91227-colt-1-3-vs.html)

Kiki 15-01-09 08:39

Re: Colt 1.3 vs.......?

corect..subscriu...cauciucuri vara...ud....asta e...o sa vreau revansa cu tine pe uscat...;) cu masina in acelas format pt ca stiu ce poate aia mica...iar plecarea care la mine e 70%din cursa...era 0, bv....
- prietenu tau cu kia nu cred ca a ratat a 3-a e scuza;)

highboy_97 15-01-09 11:07

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1982979)
corect..subscriu...cauciucuri vara...ud....asta e...o sa vreau revansa cu tine pe uscat...;) cu masina in acelas format pt ca stiu ce poate aia mica...iar plecarea care la mine e 70%din cursa...era 0, bv....
- prietenu tau cu kia nu cred ca a ratat a 3-a e scuza;)

te asigur eu ca nu e o scuza...faza e ca nu a ratat ci pur si simplu a schimbat prea devreme a3a (pe la 4800) si la benzia sa schimbe la turatia aia e destul de naspa :P
poate emotii,poate oboseala...nu stiu dar sunt sigur ca nu minte :)

Kiki 15-01-09 18:13

ne auzim cand o fi uscat chibrit pe jos

highboy_97 06-02-09 15:28

:D ne-am vazut aserara si ne-am dat si pe uscat,a fost frumos, da ne-a cam stricat politia distractia :D

in fine rezultatul a fost cam asta:
plecarea mea a fost destul de slaba deci colt 1,2,3 a fost in fata mea cu un sfert
de masina dar l-am luat pe ultimii 50m :D in a4a ....so....focus wins!

Kiki 06-02-09 15:48

ma rog nu comentez...a fost egalitate pe 400 m perfecta.... acum toata lumea zice ca de io sunt carcotas sau ma scuz dar asta e adevaru...sincer pt mine nu mai conteaza....coltu a devenit un moft de cand cu golfu. so...egalitate... si aseara parca erai de aceeasi parere cu mine...deh in fata la forum....hai sa o inflorim putin

b01uxd 06-02-09 16:04

bai kiki da io stiam ca nu apuci sai dai a4a p 400m, 1, 2 si 3 pana la capat si sa-u cam dus metrii

maniacu_mnc 06-02-09 16:15

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 2043675)
bai kiki da io stiam ca nu apuci sai dai a4a p 400m, 1, 2 si 3 pana la capat si sa-u cam dus metrii

Te inseli amarnic!!! Depinde de cutia masinii. De exemplu eu cu super nova mea dau a 4-a la 300 m, o nova de exemplu schimba a 4-a cu 30-20 m inainte de 400 m

Kiki 06-02-09 16:16

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 2043675)

u confunzi, la golf nu dau a 4-a la colt dau si a 5-a:D la cutia mea

b01uxd 06-02-09 17:05

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2043708)
u confunzi, la golf nu dau a 4-a la colt dau si a 5-a:D la cutia mea

io imi amintesc d seara aia cand neam dat noi si eu eram cu seatul , dar acu miam amintit ca ai mai facut cate ceva la masina dupa

Kiki 06-02-09 17:07

;) la golf am 2 posibilitati ori termin in limitare 400m cu a 3-a ori dau a 4-a si mai ma duc...dau a 4-a cand e cursa stransa ca mai prind viteza daca sunt in fata sau sunt mult in spate dnu mai dau a 4-a la golf asta la colt dau si a 5-a:D

b01uxd 06-02-09 17:19

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2043825)
;) la golf am 2 posibilitati ori termin in limitare 400m cu a 3-a ori dau a 4-a si mai ma duc...dau a 4-a cand e cursa stransa ca mai prind viteza daca sunt in fata sau sunt mult in spate dnu mai dau a 4-a la golf asta la colt dau si a 5-a:D

cam la ce viteza ajungi cu coltu p 400 de metri?

Kiki 06-02-09 18:08

nush nu m-am uitat..dar dca in limitare la a 5-a am 155 si nu ajung pana acolo cam...130-140

highboy_97 06-02-09 20:20

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2043614)
ma rog nu comentez...a fost egalitate pe 400 m perfecta.... acum toata lumea zice ca de io sunt carcotas sau ma scuz dar asta e adevaru...sincer pt mine nu mai conteaza....coltu a devenit un moft de cand cu golfu. so...egalitate... si aseara parca erai de aceeasi parere cu mine...deh in fata la forum....hai sa o inflorim putin

kiki frate nu am de ce sa o infloresc,am recunoscut ca 1-2-3 ai fost in fata mea dar cand mai aveam f putin pana la final eram la sfarsitul la a3a atunci eram langa tine si din a4a m-am dus putin mai in fata...e vb de f putin...acum zici aici c vrei eu asa stiu ca a fost! si asa ai zis si tu ca pe sfarsit te-am luat!

daca tot nu se lamureste treaba eu sunt dispus sa ne mai dam 1 data de 2 de 9 pana se lamureste!
bafta!

Kiki 07-02-09 07:48

sti ceva m-ai dezamagit....pe bune nu mai dam deloc esti genu care cand vede ca are sanse cu o alta masina o infloreste putin dar indeajuns pt a iesi in favoare...daca te incalzeste si esti tu fericit da ma m-ai batut rau....cam..2 camioane happy now? nare rost...cand o sa ai mai multa experienta si mai multe curse in picioare o sa vezi ca bucurii de genu asta nu te incalzesc...
PS: daca ne mai dam o daca si aflu cu 2-3 ore inainte iti jur pe ce vrei tu ca nu te apropii sa zic mai mult de o masina...am zis atunci sa nu fiu....nesi...dar vaz ca trebuie cu genu asta de oameni...your choice

highboy_97 08-02-09 10:21

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2045112)
sti ceva m-ai dezamagit....pe bune nu mai dam deloc esti genu care cand vede ca are sanse cu o alta masina o infloreste putin dar indeajuns pt a iesi in favoare...daca te incalzeste si esti tu fericit da ma m-ai batut rau....cam..2 camioane happy now? nare rost...cand o sa ai mai multa experienta si mai multe curse in picioare o sa vezi ca bucurii de genu asta nu te incalzesc...
PS: daca ne mai dam o daca si aflu cu 2-3 ore inainte iti jur pe ce vrei tu ca nu te apropii sa zic mai mult de o masina...am zis atunci sa nu fiu....nesi...dar vaz ca trebuie cu genu asta de oameni...your choice

bai nene ti-am zis ca nu ma incalzeste pe mine cu nimic,singura chestie care ma enerva e k mereu ai tinut sus si tare sa imi arati mie "ce poate o japoneza" ...
si nu ma mai lua pe mine ca daca aflii cu nush cat timp ianinte faci cine stie c minuni, ti-am zis frate masinile stock nu sa stai u dupa ce ca are 10kg masina aia sa ii scoti scaunele si alternatorul si cine stie c mai vrei tu sa faci...
eu m-am dat cu tine pur si simplu' din curiozitate pt ca te0ai laudat ca faci cu masina aia o gramada de masini bune printre care si un golf5 2.0 tdi...si vroiam sa vad asa cam cum se comporta in comparatie cu a mea,ne-am dat pe ud , te-am facut de 2 ori din 2 si ai zis sa ne luam si pe uscat,m-ai facut 1,2 si pe la sf. la a3a am ventit pe tine si la a4a te-am facut
chiar pe ultimii 30-50 metrii.imi pare foarte rau cu nu am filmat...
acum lumea crede ce vrea , oricum daca se mai intampla sa ne dam , fimam si gata ca sa nu mai fie discutii...
bafta!

All times are GMT +2. The time now is 21:00.

- Copyright 2026 4Tuning