![]() |
Re:
Quote:
are vreo 4 metri lungime si peste 1.50 latime :D + ca ce mai naspa varianta are peste 150 de cai... a dracu masina de fata |
huh... slk-ul e chiar dragut...
si ce daca ... to much horse power ??? las k e bine... :twisted: iar in legatura cu masinile mici ... ( 2 locuri ) cunosc fete care conduc \"Balene\" de masini ... de ex.. A6, iar sormea conduce ditamai animalu de jeep in jpn! :twisted: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
uitati aici adevarate bijuterii pentru fete!
|
1 Attachment(s)
sau...
|
1 Attachment(s)
si...
|
1 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
:lol: :oops: si astea sunt bune :)
|
3 Attachment(s)
nu!!! uite aici masina de fata!!!! ... nu pt toate!!! dar pt mine... DAAAAA
|
:lol: :lol: puahahaha...deci m-am terminat de ras cand am vazut Hummerul ala roz...
Eryka, ai vrea tu... :wink: :lol: |
Re:
Quote:
E bun ma si slku` crede`ma ... ce daca are 150+ de cai .... poa` sa fie si slk 230 de 200 tot merge de fete :lol: |
Hellooooooo! \"Alegerea fetelor\"?!!!?!?!? Ati putea si voi sa nu va mai bagati nasul si sa lasati fetele sa`si spuna parerile? Nu pot sa ma abtin, degetele nu`mi dau ascultare! Ati inceput sa veniti cu niste afirmatii de cunoscatorii lu` peste care ne dau indicatii despre ce masini ar trebui sa ne placa! DEPINDE de fata si ce gusturi are, iar asta este valabil si in cazul vostru. Va stoarceti creierii sa gasiti masini cat mai micute, numai puternice sa nu fie! Ati avut vreo revelatie cu masini potrivite pt femei? Sa fie roz, colorate in culorile vantului turbat, parca ar fi de \"papa-lapte\"! :anger: :bat: :boxing: :poke: :punch:
|
asha, carmen, tbia sa le zica cineva sa nu-shi mai dea atata cu parerea...
cat despre mine, mi-au placut mai dintotdeauna mashinile Porsche, shi visul meu e sa plec din tzarishoara asta, sa locuiesc intr-o vila la Monaco, eventual Monte Carlo(pt curse) shi sa am un Porsche, orice model, din orice an, da` preferabil ce-o sa iasa atunci pe piatza :) shi sincer, nu prea l-ash 2na, in primul rand ca mai am de invatzat, da` am timp, shi in al doilea rand, fiindca pt clasa lor, porsche-urile sunt cele mai tari, deci n-au nevoie de prea multe modificari..... parerea mea:) V, y'all! PS: uite o alta fata care nu e moarta dupa beamere..... ori mertzane... |
:cry: mda ... esti moarta dupa Porsche ... un progres real fata de mertzane.
|
hop si eu....suki's S2000 e mashina de gagici :lol:
http://img.photobucket.com/albums/v4...suki_s2000.jpg |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning