Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/91028-prima-aparitie-modelului-panamera-gran-turismo.html)

sr_cristi 24-11-08 00:24

Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo

Quote:

Originally Posted by Ottaviano_m (Post 1881629)
vad tare mult scepticism aici pe forrum in special pe thread-ul nostru. Poate Panamera nu o sa fie cel mai bun Porsche, poate nu va avea nici succesul lui Cayenne, dar cred ca e cam repede sa-l transam dupa niste poze... interesant sa vad ca sunt aici cativa ce critica care aduc afronturi personale user-ilor de pe forum cu cuvinte gen "cocalari" si etc etc, cu limbajul asta de manelisti nu cred ca ajungeti departe, dragilor. Eu as lua exemplu de la 993 Turbo care a fost on topic si a adus si un plus thread-ului (multumim, apropo). Iara cine crede ca la Porsche sunt "cretini" inseamna ca nu au de ce sa ramanna dezamagiti de o berlina de lux, ca nu pot fi fanii unor cretini... Si nici ferdinand nu se rasuceste in mormant, ca a inceput cu un beetle. 3,6-le de 300 Cp este de pe passat R36, banuiesc. Oricum, asteptam sa vedem si concurenta, mai ales Aston Martin Rapide, poate poate va face si Ferrari ceva peste cativa ani, ca un Cayenne-killer deja este prevazut pt anul viitor. Viitorul suna destul de interesant, bine sau rau, ne putem doar da cu parerea... si observa rezultatele din vanzari, poate cei mai norocosi dintre noi o sa si contribuie cu o cifra acolo :D

pentru cultura ta generala prina masina facuta de ferdinand porsche in anul 1890 la varsta de 23 de ani a fost o masina electrica iar beetle l-a proiectat tocmai prin 1940 , 50 de ani mai tarziu ,si a fost proiectat pentru oamenii de rand de aici si denumirea de volkswagen care in traducere inseamna " masina poporului " NUMAI BINE

DjRainManFast 24-11-08 01:01

Cristi tata...eu zic ca tu sa te mai interesezi....993turbo chiar stie ce vb! Porsche face de toate..chiar si cutite! Sa numai zic de sepci,tricouri,geci,adidasi,brelocuri,pixuri,bicic lete, barci cu motor and so on! Cauta si tu Porsche design si poate te lamuresti! Lamborghini au avut si eu SUV..sau ma rog...masina de teren! decat sa te aprinzi asa repede...mai bine ai dai un search pe google! Numai bine!

993turbo 24-11-08 02:18

Quote:

Originally Posted by sr_cristi (Post 1882876)
ma nene ideea era ca masina asta e cam naspa iar de cayenne ce pot sa zic imi placea mai mult daca avea stema de toyota , stiu ca este cel mai bun suv la ora actuala si mai stiu ca porsche a facut si tractoare , si lamborghini a facut tractoare dar apoi au inceput sa fabrice masini sport iar din fericire pana acum nu au scos vreun suv sau vreo berlina aaa...ba da au scos si ei un concept esteque se numeste, pacat... si nu cred ca cei de la porsche fac cutite asa cum zici tu ...zic sa te mai interesezi putin si sa nu te mai dai asa destept si citit ca poate nu stii numai tu istorie ca pana la urma asta e parerea mea si de asta a fost creata pagina asta pt a-si da fiecare cu parerea despre masina asta...apropo poate ai vazut tu cutite porsche dar sa-mi spui si mie in ce piata ! eu vad ca esti fan porsche dar din pacate asta e adevarul panamera asta nu e reusit cel putin spatele e:rolleyes2... respect pt performantele cayenne-ului si nu zic ca e naspa , arata bine masina e bine proportionata , e un succes pt porsche si pt vanzarile lor dar e aiurea sa vezi un suv porsche NUMAI BINE !

scuze de off topic, http://www.porsche-design.com/live/C...=42035&flash=0 si nu, nu le gasesti in piata :)

Radoo_84 24-11-08 08:39

nu prea imi place sptele si forma ei laterala, fata merge. Astept sa vad una in realitate poate imi schimb parerea. Cat despre un porsche cu 4 usi...si un diesel pe porsche nu prea merg pe ideile astea....da nah....SUV-ul de la ei e reusit si sa spus ca nu o sa aibe succes, sa vedem ce reusesc si cu panamera

vitezoman 24-11-08 09:16

sau lenesit astia de la porsche spatele e de cayman s si fata daca nu ma insel seamana ca un chevy corvett c6

getedoi 24-11-08 09:37

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1882994)
scuze de off topic, http://www.porsche-design.com/live/C...=42035&flash=0 si nu, nu le gasesti in piata :)

tehnic vb....porsche design nu are nimic de-a face cu producatorul auto. ii doar o subsidiara porsche. nu le mai amestecati si lasati "cutitele porsche" afara din discutie.

ottaviano, ferrari au anuntat oficial ca nu vor produce un GT cu 4 usi. eu personal zic ca ii de bine. dar pana una alta, tare sunt curios cum se va descurca minunatia asta. ca si eu am injurat porsche cand a aparut cayenne-ul, si uite ce succes a avut. eu unul sunt happy cat timp exista o sportiva in gama lor. :lol:

sr_cristi 24-11-08 09:37

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1882945)
Cristi tata...eu zic ca tu sa te mai interesezi....993turbo chiar stie ce vb! Porsche face de toate..chiar si cutite! Sa numai zic de sepci,tricouri,geci,adidasi,brelocuri,pixuri,bicic lete, barci cu motor and so on! Cauta si tu Porsche design si poate te lamuresti! Lamborghini au avut si eu SUV..sau ma rog...masina de teren! decat sa te aprinzi asa repede...mai bine ai dai un search pe google! Numai bine!

si esti tu sigur ca porsche design asta e aceeasi firma cu porsche producatorul de masini ? pur si simplu porsche fabrica de automobile nu are nici o treaba cu fabrica de mobila sau de cutite si ce mai ziceti voi ...mai interesati-va
!!!si cum zicea 933turbo ca cei de la ferarri fac vinuri , sepci , pixuri si mai stiu eu ce ... frate daca vreti va aduc si eu vinuri , pixuri , tricouri , sepci , geci , salopete , mingi de footbal si tot ce mai vreti voi de la dacia ... dar daca scrie dacia asta nu inseamna ca sunt facute de ei !si nu va suparati dar eu ma refeream STRICT LA FABRICA DE AUTOMOBILE !CIAO scz de offtopic

BRAVO 24-11-08 10:32

aceeasi parere unanima !!!???...nici nu incerc sa am alta

slayersland 24-11-08 10:38

Nenea ala cu cutitele are un complex de superioritate...dar din pacate nu a reusit sa dovedeasca mai nimic, si eu am acasa o bricheta Lamborgini. Sunt diferiti designeri care realizeaza produse tematice reflectand imaginea unei firme de masini sport in obiecte fabricate de firme din alte domenii. Iar despre masina... E URATA! SI PUNCT. OK? Nu trebuie sa comentezi opinia altuia, spune-ti opinia ta, daca ai.. daca nu.. abtine-te te rog!

bogg 24-11-08 12:03

wow :| cineva zicea mai sus ca seamana cu corvette c6(din fata) ... eu vroiam sa zic aia :no: ... Infine, intr-adevar ideea unui Porsche in 4 usi nu pare prea stralucita, oricum pe mine ma lasa rece. Ei mai au in gama o masina iar daca te uiti atent si aia are 4 usi :shock: .... si daca te uiti si mai atent vei vedea ca e un SUV(ghici ciuperca ce-i?). Asa ca nu inteleg ce-i cu atata agitatie....
Cat despre Panamera nu prea am de zis multe... e prea de ,,show off" ... mai degraba as prefera un CLS.

SaIBoT 24-11-08 12:05

Nu stiu ce sa zic,ce sa cred,este de-a dreptul uriasa si 2 tone....mai poti zice ca e un Porsche?

Ottaviano_m 24-11-08 13:28

deci..."sr cristi", ca ferdinand porsche a facut o masina la 23 de ani nu inseamna ca atunci a intrat in industria automobilului, VW este masina poporului (era candva) cred ca stiam cam 90-95% de pe forum, inclusiv eu. Si pana la urma nu am inteles daca esti de acord sau nu cu afirmatia ta ca post-ul tau nu este prea coerent. Am zis ca Porsche oricum a inceput cu masini ca Beetle-ul, si tu ai confirmat ca incipitul numelui Porsche sta in masini mult mai putin cotate decat 911(Electirica de care ziceai tu)...deci nu vad coerenta la tine, din ton s-ar zice ca ai vrea sa ma contrazici... din ce spui ma sustii... Mersi de informatiile suplementare. Dupa aceea, Porsche design are f multa legatura cu porsche si fac cutite, stai linistit ca asa este, daca tu nu ai vazut nu inseamna ca nu fac, dar daca altcineva a vazut probabil ca ar trebui sa-ti dea de gandit. Ma rog, sa zicem ca nu are de-a face cu masinile porsche, dar tot asa ca si cum Panamera nu are nimic de-a face cu 911 turbo and so on. daca au facut ceva diferit nu inseamna ca s-a stricat spiritul porsche. GT2...acum 2 saptamani LUCA di Montezemolo a anuntat ca din 2009 se va produce suv-ul Ferrai, stai linistit, nu am zis GT, am zis Cayenne killer, daca nu ma insel. Si se va produce. Si daca au Ferrari a facut scaglietti(parca) station wagon ma astept oricum la orice. Asta nu inseamna ca 430 scuderia o sa mearga mai nasol de cand a cerut modelul respectiv sultanul din Brunei.

slayersland 24-11-08 13:39

Ottaviano, nu e problema ca e diferita, problema e ca este URATA! Daca arata macar bine ar fi fost cat de cat ok, s-ar fi resemnat oamenii..dar asa... eu sunt pasionat de design.. si imi plac modelele Porsche, chiar si faimosul lor SUV, are o forma coerenta, ca sa zic asa... asta parca e facuta in photoshop, la misto, de catre un copil, nu are nici forma generala armonioasa iar detaliile sunt un amalgam nefericit... YUCK!

Ottaviano_m 24-11-08 13:48

da, am inteles din poze, spun sincer ca nu mi se pare o masina cu appeal iesit din comun dar zic numai ca eu nu m-as grabi sa trag concluziile astea din cateva poze, eu sunt pasionat de ex de design si fotografie, si printre noi se stie ca teoria si pasiunea pot fi 2 chestii total diferite amestecate in aceeasi supa, asa cum pozele nu descriu intotdeauna perfect spirtitul contemplat in liniile alea. Ideea mea era ca daca chiar suntem fani, asteptam sa vedem masina pe viu inainte sa spuem ca la porsche sunt cretini sau chestii din astea. Deci sa se inteleaga ca nu am zis ca sunt innebunit dupa ea, ci ca ar trebui cu putin mai multa moderatie sa dam verdictul din 6 poze, asta finnd valabil subliniez tot pt "fani".

dan_stage28 24-11-08 13:52

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 ce frumusete de masina pentru Dumnezeu iubirea mea si masina asta as muri mi as da viata asa masina frumoasa nam vazut de muuuuuuullllttt

All times are GMT +2. The time now is 02:57.

- Copyright 2026 4Tuning