![]() |
I'm bored :bored: :ballbounc :| :anger: :cry2: :dizzy: I see 4tuning :yikes: :D :yes: :doh: :chuckel: :clap: I meet new friends :hug: :joy: :wave: Sometimes I argue with them :tetter: :poke: :punch: But they're nice guys :peace: :drunk: :dance: and girls too :oops: :flower: :ciggy: 8) and life goes on :blahblah: :pistoles: :boogy: PS:my message to cops/pigs: :chainsaw: :bat: :boxing: :burn: :censored:
|
AMIN !!!! :hug: :woowoo:
|
8) (eu) :cry2: (suparat k nu am ajuns la constanta) :paper: (vad pe net pozele de-acolo...) :2gun: (iau pistoalele in mana...) :chick: :chillpill (ma intalnesc cu kitana si-mi zice sa stau cuminte) :flamed: (ii dau foc pt. k sunt suparat ) :chick: (apare sonnya) :boxing: (kre imi da boxu k am ars-o pe kitana ) :flower: (yo ii dau un buchet de flori in timp ce ma bate) :hug: (ne impacam) :pelvic_th :pelvic_th :censored: :censored: :censored:
....asta am debitat cu 5 min inainte sa ma culc :) |
inainte sa te culci sau sa o freci la rece in baie ... sau sa te ... arzi cu g-sppot in funduletz?
|
offtopic _CRED_ ce limbaj...
\"sa o freci la rece\"... \"sa te...arzi...in funduletz\" Ori nu stii ce scrii, ori ai niste lipsuri, ori ai MARI nevoi... :eyebrow: |
lasa, bogdane, daca stie mai bine cum e cu frecatu in baie, :shakefist sau cu g-spotu :bong: sau cu arsu in funduletz :nervious: .... de ce te bagi tu?
daca stie asa bine si multe, nu cred ca are nevoi, ci cunostinte, nu? :blowme: mai bine mai intreaba sa vezi ce mai stie, :ihearu: decat sa critici, nu? :poke: raule... ia taci ca te banez instant, :nospam: daca nu ne lasi sa aflam ce obiceiuri sexuale :blowme: :pelvic_th :blowme: :pelvic_th :blowme: mai sunt in partea aia.... |
Dragii mosului... scuze (celor care se vor simtii lezati), da' sunteti penali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a inceput lumea sa abereze :) cu gramada... mesajul lui bogdanCMS a fost mijto... insa.... restu` :) si a lu` alexius a mers la inceput.. :) , kitana vulgara ca de obicei... :) ROG INCA O DATA ADMINII , GABATI MOACE NOI PLZZZZZZ
|
Quote:
are nevoi :P P.S. kitana :) ce te bagi turturica ? ejti cumva dildo ? :lol: :P si ink ceva cu moace k sa nu fiu off topic :P :pelvic_th :icon_kiss :hug: :pelvic_th :chew: :lol: :lol: nu dau nume :P |
l0l nu`s ce vi s-a parut voua atat de vulgar in mesajede de mai sus ...
gratzian vreau sa itzi spun ca daka m`ai vedea face 2 face n`ai mai spune tu asa ceva cum sa stiu mah asa ceva la varsta mea... sunt jumate de buletin ... cum potzi sa spui asta da ma rog sa trecem sji peste asta... |
Cand vei vorbi adecvat \"jumatatii de buletin\" vei primi raspunsuri pe masura la replicile tale !! :wink:
|
browny tu cu mine vorbeai akum ?
|
Dragutza de Kitana :P :lol: tot de prostii te tzii? :shock: :D
|
AVERTISMENT!
Fara cearta, ca zboara topicu'! |
:raving: spune-o :lemon: cu poze, gabi
asta :censored: nu :punch: korekt? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning