![]() |
Re: Brax Team
Fratilor ce egoisti sunteti!!!!!
Sa tineti numai pentru voi intalnirile....pacat . Sper sa va faceti un feedback al invitatiilor si sa actionati in consecinta(asta daca se doreste) Sper ca v-am deranjat foarte tare....asta si doresc cu acest mic comentariu la adresa voastra. GLUMESC.....:twisted: Felicitari. PS-Ce mama si fratele si toate neamurile lu' dracu nu a-ti pus mana pe un tel sa bem o bere impreuna? (sau poate nu sunt binevenit...ma gandesc eu) |
Din pacate , nici pe mine nu m-au chemat . :( . Pe noi 2 nu ne iubeste nimeni Bogdane ! ;)
|
Daca e cald , va recomand aerul conditionat .
|
Nu , ca racesti de la aerul conditionat . :D Mai bine o Cola/bere/vin RECE cu prietenii , nu ?! :D
|
Quote:
|
Quote:
Foarte frumos ce se vede in fotografii, daca se mai formeaza ceva Team`uri poate facem o competitie la baut bere :P |
Quote:
Propun acum sa va ganditi toti la un weekend in care putem merge la valcea (ne dam cu ATV, facem gratare, mergem la apa termala pe valea oltului... etc). Sunt invitati toti membrii Brax Team. |
HeLLLOOOO!!!! Sunt Ceaka!!!! mi-am permis sa intervin doar pentru urmatoarea remarca:
Albert,bun rau vinul ala!!!!!! Ps : mai vreau!!! Ps2.Nu trebuia sa spui pe forum ce vin bun ai! |
Quote:
Ceako....la cine crezi ca ma gandeam cand am spus: pt cunoscatori!!! Ps: te astept la Craiova. PS2: avem destul. :D |
15 Attachment(s)
Si alte fotografii ;)
|
In loc sa pui atatea poze mediocre si submediocre, mai bine puneai una buna! :lol:
PS: Eu unde pun poze de la gratarele audiofile? |
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Quote:
Intre timp au mai aparut noutati....... manualul de instructiuni al amplificatorului Brax Matrix X4 atasat mai jos. |
15 Attachment(s)
Din nou membrii Brax Team si masinile lor pe parcursul desfasurarii competitiei de sunet 8)CNCA - SQ League, editia 4Tuning days 2009.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning