![]() |
Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside
Aici vom folosi un DD C4. Ar merge si mai mult, dar momentan e ok.
|
ceva poze noi relax???:D
in sfarsit am si eu curent:D |
1 Attachment(s)
Partea de alimentare e finala.... Momentan. :-)
4 x 0 AWG pe +, distributie cu cupru in spate 1 x PowerCell 3000 in fata 2 x PowerCell 4000 in spate Probabil ca o sa mai imbunatatim partea de conectica in spate, dar ramane de vazut. Vestea buna.... Acum e loc de amplificare mai serioasa. Aseara am realizat 3 masuratori consecutive cu volum la maxim, toate in 40 de secunde, fara alimentare suplimentara. Scor identic de 3 ori. Deci da, acum ai si tu curent. :-) |
13 Attachment(s)
Poze de sambata :)
Dupa ce faceti noile masuratori , poate posteaza cineva noua valoare :rolleyes2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
pt ca tot imi place mie sa fac upgrade-uri m-am gandit sa fiu la extrem..sa ne gandim un pic..care este cel mai puternic difuzor din lume?care detine recordul in lume?hmm...google it....DD z series..boonn..zis si facut:D
Enjoy Tin sa mentin ca este un difuzor care pur si simplu te lasa masca la cum se aude..merita fiecare banut! o auditie extraordinara si un sunet inconfundabil! Multumesc echipei Sound Customs Car Audio pentru totul si pentru cu inca o data au dovedit ca POT Mamutu & Relaxx forever:D just niste teasere:D Momentan lucrez doar pe un atomic celalalt fiind returnat DOMNULUI BABANU . Urmeaza niste Z2uri care isi vor face loc nu stiu pe unde prin masina |
Fite domne! :)) felicitari!!!
|
Asteptam urmatoarele evenimente in care sa-l pui la treaba !!! 8)
|
felicitari man
sal folosesti mult ... si cu placere :-) |
5 Attachment(s)
Mda.... :-)
La un ceas de seara, montat afara (ca era cald si rimeaza), i-a venit randul si lui asta micu'. Intamplarea a facut ca Vlad sa aiba nevoie de un inlocuitor pentru 9518-le sau. Saltul la Z a fost aproape logic. Oricum era disponibil si trebuia sa-si inceapa cariera undeva. Cert e ca de abia acum incepe distractia. :-) In functie de cerinte si rezultatele dorite, mai e destul de lucru. Avand in vedere ca difuzorul CANTA, trebuie rodat bine si cele 10 spidere au nevoie de timp pentru asta, asa ca o perioada buna Atomic-ul de 5Kw e suficient. Mai departe.....vom vedea. Pana una alta.... Felicitari! |
Impresionant :D Sa le stapanesti sanatos si sa ne incanti cu o auditie :lol:
|
Quote:
|
Te asteptam la Pitesti Seal?
|
binenteles domnu! voi fi prezent la toate competitiile care se desfasoara prin tara in limita decenta a kilometrilor care despart bucurestiul de ele:))
sper sa vina cati mai multi sa ne simtim f bn ca la romexpo |
Fac un mic anunt aici la tine, cine vrea sa ma transporte in portbagaj din bucuresti pana la pitesti sa mi dea de veste :help:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning