![]() |
eu ieri cu supernova
1- 50 2- 80 :roll: ciudat nu totusi asa a fost. o sa-l iau pe santos sa filmeze cand o sa am timp :wink: |
Re:
Quote:
|
vad k sau dat la fund knd e vorba de pus filme pt k sa vedem dk MINT sau zic adevaru :roll: :roll: :roll: :roll:
|
Re:
Quote:
165 e mai lata ca 155 175 e la fel de lata dar are volumul de are mai mare (e roata mai mare deci asta sustin cu cat e mai mare roata e mai mare si top speed-ul si se pierde din demaraj acu sa nu dai exemple de tico sau de tractor ca ai sa kazi iar de fraier ) acu 195 (alea de papuk pe intelesu tau ) macar alea realizezi ca-s mai mari decat gumele de 155 (dacie stock) ? Daka nu fuji si joaka un CS esti mai castigat |
bre da' dahstepti mai sunt vanzatorii de la magazine( sau ar trebui sa zic tarabe?! :D ) auto...
lasa moarta faza asta cu gume late=viteza mai mare k nu tine :D si pici de pacaliciul forumului :roll: |
Cum sa fie mah 175 la fel de lata ca 165 sau ca 155???? numarul ala arata chiar latimea.... si cu cat e mai mare cu atat e mai lat cauciucul...
de ex: 185/60 R14 82 H 185 -> latimea 60 -> inaltiea (data ca procent din latime... adica 60%*185) 14 -> diametrul jantei in inch 82-> indicele de masa H -> indicele de viteza... |
hai ca am gasit si un link unde este explicat si cu desen... http://www.reifentrade.ro/infoutile.html
|
ma nu am zis ca 155 is la fel de late ca 165 sau ka alea de 175
MA REFER LA CAT DE MARE ESTE ROATA CU GUMA DE AIA DE 175 fatza de aia de 165 Uitati-va in magazine si vedeti . .. faceti comparatii cand ai 155 si pui 165 alaturi aia de 155 nu e mai inalta e doar mai LATA ! si normal ca daca nu e decat mai lata n-are a face cu eroare de kilometraj la bord sau cu demaraj sau viteza maxima .. in fine .. cuvintele sunt de prisos .. Mai jmekerilor atotcunoscatori ziceti unu din voi unde stati si vin cu masina acolo sa va conving ca nu vb degeaba si poate merge cutare si cu mine in magazin sa ma asigur eu ca macar o data o trecut pragu unui magazin si sa vada ca practica difera mult de realitate .. P.S. Nu ma calicesc la benzina .. vb foarte serios ! vin pe cheltuiala mea Si mai nou m-am uitat pe forumu asta si mi se pare din ce in ce mai aberant numa contradictii prostesti si cika astia de 16 ani isi cumpara masini si fac 20.000 km cu ele ... !? MA CUM E POSIBIL ATATA MINCIUNA?! Iaka de asta Loganu in cartea tehnica consuma 7 la suta si-n realitate 14 la suta ... ROMANIA TARA MINCINOSILOR Dacii cu RENAULT pe ele .. Renault clio cu BMW pe ea .. BMW cu sigla de AMG mdea . . |
bine bre...vino pe aici si facem drive teste cu masina ta sa vdm dk e adevarat ce spui :D :D :D
|
dupa cum am zis.. inaltimea e data de al doilea indicator.... cauciucuri de 155 si 165 pot avea aceeasi inaltime si la fel de bine pot avea inaltimi diferite, la fel cum 2 cauciucuri de aceeasi latime pot avea inaltimi total diferite.....
offtopic, dar nu m-am putut abtine: Quote:
|
teoria difera de practica in fine .. is kam bulversat ka am dormit azi noapte numa 2 ore .. si azi iar am treba de fapt asta noapte blah
si da .. am zis ca vin vin da unde? Location: pe Un drum Intins ? eu ce sa inteleg din asta? |
Ba, ce prosti \"e\" astia, scriu numa' tampenii pe cauciucuri...tot ochiu spune totul... :evil: :evil: :evil:
HolySoul, imi pare rau sa-ti zic, dar tu aberezi cel mai mult pe forumul asta...numai prostii vb...MAI INTERESEAZA-TE INAINTE sa scoti porumbelu' pe gura...DEBITEZI FARA OPRIRE....Opreste-te pt numele lui D-zeu si mai intreaba in stanga in dreapta, ca rade lumea de tine... :roll: |
Quote:
1.am zis eu vreodata ca am condus masina? (pe drumurile publice) 2.facem pariu ca stiu mai multa tehnica ca tine? din moment ce raposatul Ceausescu a gandit dacia, e clar .... 3. sa incerci sa-ti pui \"gume\" de 225 poate asa ne alergam un pic la 200 :evil: :evil: :evil: |
speeder.. go play ... in nisip.. stii tu :wink:
=== si voi ceilalti.. cam offtopic.. daca nu aveti ce spune la obiect.. va rog sa faceti alt topic |
terminati va rog cu cearta si insultele sau ironiile si sarcasmul, vb ontopic ca altfel iar ne alegem cu un topic inchis si posturi sterse
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning