![]() |
Re: E30 - 335 vs nitro expres
Quote:
Asteptam blestematele pistoane...de o luna :evil: Mai sunt mici secrete pe care ori cum nu se vad pe poze...si nici nu se declara;) |
Quote:
|
Quote:
|
intradevar magie.... pe cand estimezi k o sa vedem "ursuletzu " la plimbare "pi centru " ??
|
fac treaba buna astia de la PW Racing :D . "magiile" alea fac diferentza ;)
|
Asteptam dupa pistoane...cum vin e gata masina, absolut totul e preparat.
Nu vreau sa spun nimic inainte sa ajunga pistoanele...ca de obicei asteptam dupa altii... |
ce de secretosi...nu mai e secret de mult o masina preparata cu turbo, acum secretul consta in putere.
|
dupa parerea mea... secretul consta in atentia la detalii si modul in care sunt "tratate" piesele dar cel mai important electronica..... ca orice "tuner" poate scoate sute de cai fortzand masina la limita iar apoi crapa in cateva zile/luni dar cel mai important aspect e sa gasesti raportul cel mai bun intre putere cat mai mare si fiabilitate.
|
1 Attachment(s)
au ajuns si pistonele....sa inceput ansamblarea motorului 35 turbo:!:
|
suna al dracu' de frumos:>...asteptam cu totii noutati :D
|
mii de scuze ca din pistoane si turbine si wg externe , schimb un pic unghiu si va intreb de scaunele din masina , ma indruma si pe mine cineva catre cineva care vinde asemenea scaune ?
mi se par senzationale felicitari pentru proiect, si postati si voi mai multe poze, mai detaliat , nu mai tineti pentru voi sa vada si restu .. cum decurg lucrurile :) doamne,de mi-as face masina turbo, de n-as poza fiecare surubel in parte :D |
frate scaunele le poti gasi in orice catalog de tunning fk dw
sau este un baiat care aduce din oradea si ti le si trimite pe curier |
fosky pune ceva poze;) si pune si cu discurile ce mi leai aratat la tine acasa ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite FOSKI a aparut si motorul la locul lui :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning