Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Tetsu GTR - Ciudatenia de la SEMA (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/90274-tetsu-gtr-ciudatenia-sema.html)

morimoto 06-11-08 17:08

Re: Tetsu GTR - Ciudatenia de la SEMA

superb , doar e sema :))

Marius_mym89 06-11-08 17:33

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1847025)
Ar merge bine pe spate semnul de la nike :)

:lol::lol::lol:.....si poate niste stickere cu borla :lol:....
ON TOPIC: URATA am mai spus-o de 2 ori si nu imi schimb parerea

_anaconda_ 06-11-08 17:34

nu prea e grozava, dar cu cateva modificari ai putea sa faci ceva dragut din ea

Bmw_ManiaK 06-11-08 21:40

..:| Citesc Si Raman de'a Dreptul uimit... ! Frate lasand toata ipocrizia la o parte.. ! E Bentley Continental GT ..! Si Roz Dak Ar Fii as fii mandru ca o am... !

Asta este de'a dreptul superba.. ! Si Alea nu sunt Floricele tati.. ! din cate mi se pare mie.....alea sunt frunze de canabis.. ! :| .. !

Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpu.... ! Uite Frate...Romanu tot roman.. ! are 3-4 "floricele" pe ea... (care BTW ..sunt superbe ..) si gata frate..au gasit nod in papura... [-(

giovanny2dss 06-11-08 22:37

super tare masina... am vazut prin buc depashiri cu un desta da de serie... moama in ce hal se auzea motoru... asta e mortal... ce sa zic... masina nr.1 pentru mine... arata bestial.... :-o

bai sa fiu nebun ce oglinzi are :-o pfoai ce jante :-o ... mor... vreau si eu una :(( defapt cine nu ar vrea... :-< la k ne ajungem cu totii si ne-om permite si noi la un moment dat... macar in vis :D

NONE 06-11-08 22:39

pfff...minunatie :oops:
Boy Wonder ti-ai luat aparat de citit gandurile ?
de pui toate visurile mele :D

Cypos 06-11-08 22:57

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1847203)
Bai nene,da ne-ati bombardat cu toate mizeriile astea de la SEMA,chiar nu ne intereseaza!!,am vazut ce porcarii sunt acolo,gata!!!!....Postati-le pe Pitzipoanca sau cocalari.org

neica dar daca nu te intereseaza atunci ce mai cauti pe forum?? Apropo de masina, e frumoasa in felul ei....

THX-1 07-11-08 10:07

Quote:

Originally Posted by Cypos (Post 1848302)
neica dar daca nu te intereseaza atunci ce mai cauti pe forum?? Apropo de masina, e frumoasa in felul ei....

...Uneori gusturile reflecta gradul de cultura,educatie si inteligenta al unei persoane!..iar ca sa-ti bati joc in halul asta de o masina considerata opera de arta inseamna ca habar n-ai de traditia,istoria si pasiunea unei marci britanice atat de consacrate....un Gentleman's Coupe in care te urci imbracat la "4 ace"in costum si cu manusi de piele transformat intr-un kitch de 2 lei de nu stiu ce firma de orezari!

Stressjr_Speeddemon 07-11-08 20:28

bah numai mancati ce nu trebuie nu e o dacie care se vrea carerra 4 hai sa fim si noi seriosi cati o sa aiba asa masina si stati voi calmi k nu o sa isi ia manelari de la noi k nu le plac dekat Bmw urile din categoria masini cu litera B si totusi sunt super smekere florile alea dupa capota plus ca modelul nu e gucci sau versace provine de la romani nu ? si totusi nu va mai kk.ati atata pe voi cati nu ati vrea masina asta ... ?? ?? ?? spuneti k e urata k e nasoala k e nujtu cum dak ati gasi o in fata blocului ati linge si praful dupa jante asa k taceti din gura ...

SaIBoT 07-11-08 21:55

au stricat masina,pacat de ea

adidelavalcea_crazy 08-11-08 14:59

cei cu masina asta tunata asa.Parca ar fi a unui mare pufaitor de marihuana,heroina si alte chestii din astea.chitul e frumos ( mai putin acele frunzele si jentile) dar nu se potriveste la masina asta.au stricat bunatate de masina

All times are GMT +2. The time now is 11:45.

- Copyright 2026 4Tuning